- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi Alyanazzzzz
Sakin ama sakın evliliği kurtuluş olarak görüp evlenme!bu günlerini mumla ararsın..
Ölürsün,gömenin olmaz!
Ölürsün,gömenin olmaz!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de evlenmeyi kurtuluş olarak asla görme canım benim.. Elin oğlunun lafı babanın lafından daha ağır gelir... Rabbim karşına iyi ve seveceğin insanlar çıkarsın .Konu sahibi tam sizin gibi durumda olan bir üye konu açmış
Bir okuyun derim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/biktim-artik.1032614/
Bende tersini düşünüyorum elin oğlu canımı bir babanın yaktığı kadar yakamaz diye doğru mı yalnış mı bilemiyorum tabiBence de evlenmeyi kurtuluş olarak asla görme canım benim.. Elin oğlunun lafı babanın lafından daha ağır gelir... Rabbim karşına iyi ve seveceğin insanlar çıkarsın .
Çok yanlış düşünüyorsunBende tersini düşünüyorum elin oğlu canımı bir babanın yaktığı kadar yakamaz diye doğru mı yalnış mı bilemiyorum tabi
Haklı olabilirsiniz. Bir şey diyemem.. Benim için öyle.Bende tersini düşünüyorum elin oğlu canımı bir babanın yaktığı kadar yakamaz diye doğru mı yalnış mı bilemiyorum tabi
Kursa yazıldım bu çözüm diil ki ben ona nasıl davranmalıyım nasıl aşmalıyım bu durumu bunu bilmiyorumo babayla ağzında kuş tutsan yaranamazsın
kendin kurslar falan bul kaydol ve yoluna devam et
ama sakın babanın laflarıyla kendini aşağılama