Bu forumu seviyorum ben ya:)Öyle içten yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ki,çok teşekkür ederim.Birkaç gündür internete girmek için zamanım olmuyordu okul falan.Yazdıklarınızı tek tek okudum ve en içten şekilde teşekkür ediyorum,bir abla kardeş gibi yardımcı olmaya çalışmışsınız.Artık konusunu pek açmıyorum,O da beni kırdığını anladı sanırım bugün iki tane balık ve akvaryum almış gelmiş,"Umarım bu balıklar da bizimle yaşlanır sevgilim."dedi.Fazla konusunu açıp sıkmayacağım ve oturup düşündüm kendi kendime boş yere üzülüyormuşum,daha erken ve henüz çok gencim,askerlik falan da var.Ayrıca bugün yemek hazırlarken "Aşkım,evlilik çok zor ve şu an o sorumluluğun altına girebileceğimi hiç düşünmüyorum." diye kendiliğinden döküldü cümleler.Cidden daha zamanı var,önce kariyer diye düşündüm.Seviyorum ve aşkımı doyasıya yaşıyorum,ilerisi ya olur ya olmaz,kısmet yani.Böyle işte kızlar.Mutluyum ben,kalbimle düşünürdüm çoğu zaman ve bu beni üzüyormuş bunu farkettim düşününce ,biraz da mantık be kızım dedim kendime öyle işte:)