Evlilik lafından bile korkan sevgilim

Semiramis ve Burcu777cim teşekkür ederim.
Haline yoluna girer herşey ve herşeyin de bir zamanı var.
Fazla takılmamak lazım bu konuya.
Ben bunu öğrendim artık.Kader kısmet:S

Canim ben 28 yasindaym,1.5yildir beraberim,ailesiyle de tanistim ama gelecekle ilgili en ufak konu acilmadi ya ben napiym simdi :((senin yasin daha genc birak biraz daha zaman gecsin zaten hersey belli olur,olmuyosa da birakirsin gider,yine onunde uzun yillar kalir baska biriyle ciddi bi beraberlik yasaman icin. Bende zaman da yok artik..

bence önce okulunu bitir sonra düşün bunları .baktın yine aynı şekilde umursamaz bırakrsın hayatının sonuna kadar onu bekleyemezsin heralde dimi.senle evlenmek istemeyen adamla ne işin var zaten ki.o şımarmış belli seni hevesli görmüş naza çekiyor kendini en sinir olduğum erkek tipi.kendini bulunmaz hint kumaşı sanar bunlar sonra havadan havaya girerler karşıdaki kızın sevdiğini anlayınca işte ben evlilik adamı vs değilim deler bide.salla gitsin .

Bende aynı dert içindeyim. 4 yıllık birlikteliğim var. Aslında iş sorunumuz var yalan değil bu sorunda başlı başına evliliğe engel zaten ama sevgilim eskiden evlilikle ilgili daha çok hayal kuruyordu sanki. Şimdi bazen acaba evlenmek istemiyormu diyorum. planlarının içinde ben yokmuşum gibi sanki. Evlenmek içinde bugüne kadar tek kelime etmedim. Bunu gururuma asla yediremem. Evlenmek istiyorsa bunu kendisi gerçekten istediği için yapmalı.

Yaşımız geçiyor. Bende artık düzenimi kurmak istiyorum. Nedense bazen bu hiç olmayacakmış gibi umutsuzluğa kapılıyorum.Çünkü aksiliklerde yakamızı bırakmıyor bir türlü.

Sanırım erkekler evlenmeye pek niyetli olmuyor. Yıllarımı verdim. maalesef bir takım olumsuzluklardan dolayıda ilişkimi resmiyete halen dökemedim. İnşallah hepimizin kalbine göre olur herşey.

Sevgiline gelince canım askerlik gibi sorunları mutlaka çözmek gerek. Belki buna takılıyordur kimbilir. Zaman ver biraz herşey olacağına varıyor zaten.

4 senelik ilişkimde bir kere bile konuşmadık hayal kurmadık evlilik konusunda (ben de pek sevmem)... 4 sene sonra pat diye nişanlanıverdik 3 ay önce ve 2 ay sonra da evleniyoruz. Sıkma canını tatlım her şey yoluna girince o da ister emin ol. Bir sürü yol var daha önünüzde. Önce bi okullar bitsin.

benim nişanlım da kesinlikle evlenmek istemiyordu..hatta bunun için çok kavgalar ettik ama sabrettim, onu kırmamaya çalıştım ( zaten istesem de kıramam canımın parçasını :9: ) ama şu anda nişanlıyız.. erkekler bu konudaki fikirlerini bizim kadar net ifade edemiyorlar..

Birazda nasip işi galiba. Geçtiğimiz eylül istemeye gelsin kaynanacağım diye erkek arkadaşımla ben çok istedik; bazı sebeplerden gelemedi. Valla geçtiğimiz pazar hem isteme, hem söz oldu. Temmuzdada düğün olsun diyorlar ama ben istemiyorum. Biraz daha nişanlılığı yaşayayım diye. Seninde yaşın 21miş. Eee okulda varmış ondan acele etmek istemiyordur sevgilin.

ne kadar suredir birliktesiniz? onu yazmamissin..

ayrica bu ne hiz? bi destur hele sen once kendini dusun okulun bitsin isin gucun olsun.. ne istiyorsunki daha okulun bitmeden evlenmek mi? acikcasi ben de erkek olsam ben de gecistirirdim...

bizde de tam tersydi eşim beni zorla ikna etti evlilğe.ben ona çok erken dha dedkçe hayr ben aile olmak istiorum seninle diyip durdu..bu arada kızlar yanlş anlamayın sizi eleştrmek için sölemiorum bu benm kendi fikrim onu belrtmek istiorum sadece ama evlilğn lafından bile ürken b adamı da ikna etmek için uğraşmam ben.yani çabalcm onu ikna edicem evlenicem eee tmm da ben böle uğraştktan sonra onla evlendm oleyy dye mutlu olamamm kii..bu benm düşüncem kmseyi hedef alarak sölemedğmi tekrardan belrtmek istiorum !!!

Her erkek böyle hayaller kurmayı sevmez. Zamanı gelince yapar sadece.
Kimi de hayal kurdurur kurdurur... Yumurta kapıya dayanınca arkasını döner gider.
Bunlar bir tarafa, yaşın daha çok genç. Ayrıca okuyorsun. Evlilik gibi hayaller kurmadan önce okuluna yönlen.
Evlilik 2. planda olmalı hele de yaş 21 olunca ve okuyunca :19:

Bu forumu seviyorum ben ya:)Öyle içten yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ki,çok teşekkür ederim.Birkaç gündür internete girmek için zamanım olmuyordu okul falan.Yazdıklarınızı tek tek okudum ve en içten şekilde teşekkür ediyorum,bir abla kardeş gibi yardımcı olmaya çalışmışsınız.Artık konusunu pek açmıyorum,O da beni kırdığını anladı sanırım bugün iki tane balık ve akvaryum almış gelmiş,"Umarım bu balıklar da bizimle yaşlanır sevgilim."dedi.Fazla konusunu açıp sıkmayacağım ve oturup düşündüm kendi kendime boş yere üzülüyormuşum,daha erken ve henüz çok gencim,askerlik falan da var.Ayrıca bugün yemek hazırlarken "Aşkım,evlilik çok zor ve şu an o sorumluluğun altına girebileceğimi hiç düşünmüyorum." diye kendiliğinden döküldü cümleler.Cidden daha zamanı var,önce kariyer diye düşündüm.Seviyorum ve aşkımı doyasıya yaşıyorum,ilerisi ya olur ya olmaz,kısmet yani.Böyle işte kızlar.Mutluyum ben,kalbimle düşünürdüm çoğu zaman ve bu beni üzüyormuş bunu farkettim düşününce ,biraz da mantık be kızım dedim kendime öyle işte:)

Ben erkek olsaydım bende aynı şekilde davranırdım.kızlar küçük yaşta başlıyorlar gelinlik hayallerıne bırakın bunları allah aşkına.Erkeğin psikolojısıyle bakın bırazda.küçük yaşta yapılan evlılıkler sonradan dağılıyor.Aynı benim erkek kardeşimin durumu sizinki.
Bizimkide hazır değil kız tutturuyor evlenelim diye.Baskı yapıyor çocuğa oda naptı alkole verdi kendini butun aile mahvoldu.anlayış yok hiçbirşey yok.Erkeklerin üstüne gıtmeyın onlar zamanı gelınce evlılıkle ilgili konuşmayı yaparlar.

Bu forumu seviyorum ben ya:)Öyle içten yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ki,çok teşekkür ederim.Birkaç gündür internete girmek için zamanım olmuyordu okul falan.Yazdıklarınızı tek tek okudum ve en içten şekilde teşekkür ediyorum,bir abla kardeş gibi yardımcı olmaya çalışmışsınız.Artık konusunu pek açmıyorum,O da beni kırdığını anladı sanırım bugün iki tane balık ve akvaryum almış gelmiş,"Umarım bu balıklar da bizimle yaşlanır sevgilim."dedi.Fazla konusunu açıp sıkmayacağım ve oturup düşündüm kendi kendime boş yere üzülüyormuşum,daha erken ve henüz çok gencim,askerlik falan da var.Ayrıca bugün yemek hazırlarken "Aşkım,evlilik çok zor ve şu an o sorumluluğun altına girebileceğimi hiç düşünmüyorum." diye kendiliğinden döküldü cümleler.Cidden daha zamanı var,önce kariyer diye düşündüm.Seviyorum ve aşkımı doyasıya yaşıyorum,ilerisi ya olur ya olmaz,kısmet yani.Böyle işte kızlar.Mutluyum ben,kalbimle düşünürdüm çoğu zaman ve bu beni üzüyormuş bunu farkettim düşününce ,biraz da mantık be kızım dedim kendime öyle işte:)

Doğru bir karar almışsiniz, zaten sizin yasınız evlilik icin erken henüz bence. Umarım hersey gönlünüzde olur.

sevgilin benim kafadan
neden sana hayaller kurdurup günahına girsin ki? olacağı varsa zaten olur her şekilde :) Ben de lafı açılsa ağzına tıkarım sevgilimin.Gerçi ailesiyle tanıştım mezuniyet için geldiklerinde ama ailesiyle tanışmak kıstas değil ki.bugün oğlunu mutlu ettin diye mutlu olurlar yarın kavgalar çoğalınca çocuğunun yüzü düştü diye sana düşman olurlar.
Arkadaşıma 'benim kızım yok sen benim hep hayalini kurduğum kızım oldun' diyen kadın sadece bir buçuk yıl sonra telefonda hakaretler etti oğlumu delirttin,arama bi daha diye çemkirdi mesela,sadece bir örnek :)

ayrıca ben de yengeçim,benim de bilgisayarımda ilerideki evim için gelinliğim-düğün albümüm için binlerce resim vardır ama kimse görsün istemem nedense..kabuğu kalın yengeçlerdenim anlayacağın :-/

sevgilin benim kafadan
neden sana hayaller kurdurup günahına girsin ki? olacağı varsa zaten olur her şekilde :) Ben de lafı açılsa ağzına tıkarım sevgilimin.Gerçi ailesiyle tanıştım mezuniyet için geldiklerinde ama ailesiyle tanışmak kıstas değil ki.bugün oğlunu mutlu ettin diye mutlu olurlar yarın kavgalar çoğalınca çocuğunun yüzü düştü diye sana düşman olurlar.
Arkadaşıma 'benim kızım yok sen benim hep hayalini kurduğum kızım oldun' diyen kadın sadece bir buçuk yıl sonra telefonda hakaretler etti oğlumu delirttin,arama bi daha diye çemkirdi mesela,sadece bir örnek :)

ayrıca ben de yengeçim,benim de bilgisayarımda ilerideki evim için gelinliğim-düğün albümüm için binlerce resim vardır ama kimse görsün istemem nedense..kabuğu kalın yengeçlerdenim anlayacağın :-/

Ben kabuğundan çıkmış bi yengecim:)Yükselenim aslan olunca malumm:)

Üzüntümde yalnız değilmişim sevinsem mi üzülsem mi :)
Düzelirler ya inşallah yoksa sevgilim her gece barlarda eller havada bir tip değil
aklı başında birisi.Ne geçmişimi sordu başlarken ne de başka birşey ima etti.
Erkekler tabi bizden kat ve kat farklılar.Biz doğuştan anaç ruha sahip olduğumuz için
evliliği onlardan daha çok düşünüyoruz.Tabi sorumluluk binecek olduğu için
omuzlarına telaş sarıyor onları da.Off ne bileyim o da istiyordur da dillendiremiyordur.
Ben bir de yengeç burcuyum.Anaç,çocuk ruhlu falan :)

canım canını sıkmak istemiyorum ama gerçekten evlenmeyi düşünse ucundan kıyısından çaktırır,aileyle tanıştırmayla olacak iş değil bu,öyle denk gelmiştir tanıştırmıştır.sen onların toplumuna göre açıksın rahatsın falan...bence amacı öyle evlenmek değil sadece iyi vakit geçirmek...
sorumluluk falan düşünmüyordur.daha biz sevgiliyken nişanlım bana istediği evi tarif eder,düğünümüzü planlardı,ki ailesiyle tanıştırmamışken... artı olarak sen diyosun geçmiş hakkında soru sormadı diye,insan evlenmeyi düşünüyosa merak eder sorar...
bence o da senin aile kültürüne uymadığını biliyor,o yüzden düşünmüyor evlilik.sen de boşver kendi hayatına bak...

Bence sevgiliniz çok mantıklı düşünüp davranıyor , boşuna kendinizi üzüyorsunuz..Bu balıklar da bizimle yaşlanır sözü de bunu gösteriyor zaten:1::1: Seninle gelecek düşünüyor da sanki kesin konuşmayı sevmiyor gibi :34: Böyle olması çok çok daha iyi.Birçoğu da karımsın eşimsin bilmemne deyip yarı yolda bırakıyor.Senin sevgilin samimi ve gününü,zamanını bekliyor:34:, az sabır :1:

Son düzenleme:
Tipik ikizler burcu erkeği. Çok değer verir. Sever ilgilenir. Ama evlilikten laf açıldı mı? Kaçmak ister. Neden hazır değildir çünkü. Biraz sıkarsan kaçar. :34:

Kusura bakmayın ama sevmiyorum ikizler erkeğini kızlar yaaaaa

canım evliliğe yanaşmıyosa emin ol seninle evlilik düşünmediği içindir benimkide güya 35 den önce düşünmüyodu güya ama şimdi başka biriyle nişanlanıyo:ssz:

Back
X