Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela geçim çok zor olur muMesele ne o zaman maaşın 4 bin lira olması mı? 10 bin olsa bu soru buraya yazılmayacak mı?
Ben de sizin gibi düşünüyorum polis maasi da öğretmen vs4 binle yasanmaz diyen arkadasları Türkiyedeki memur maaşlarını öğrenmeye davet ediyorum.
Memur maaşlarından haberin var mı? Peki Turkiyede kac milyon insanın hane geliri 4000nin altında olabilir sence?Ya da pardon üstünde?Burası Türkiye.Senin geçinmeye gönlün var mı ondan haber verMesela geçim çok zor olur mu
Ha sunu bileydin eşim polis kelle koltukta bir gün evde uyuyorsa bir gün dısarda nöbette 5000 liraya calısıyor.Düğün borcumuz var evimiz kira. Allah basımızdan eksik etmesin.Mutluyuz.Ben de sizin gibi düşünüyorum polis maasi da öğretmen vs
Mesela geçim çok zor olur mu
Düğünü aile destekli yapicaz
Takılar durur hem düğün takilari hem bana aileden takılan takılar bizde olcak
Bir evi geçindiririmMemur maaşlarından haberin var mı? Peki Turkiyede kac milyon insanın hane geliri 4000nin altında olabilir sence?Ya da pardon üstünde?Burası Türkiye.Senin geçinmeye gönlün var mı ondan haber ver
Haklısıniz samsun çok daha iyi bir yerEğer hemen çocuk düşünmeyip küçük demeden yatırımlık bir ev alırsanız, ortanın biraz altı minimal bir yaşamla geçinilir.
Ama bence burada kilit konu çocuk olmadan geçinilir. Çünkü çocuk masrafı şu an çok artmış durumda.
Özellikle devam mamaları (1 kutu 180 tl), bez fiyatları aldı başını gitti.
Eğer erkek arkadaşınızla evlenmeye kararlı iseniz biraz fedakarlık yapacaksınız, gelir seviyeniz düşebilir buna psikolojik olarak hazır olmanız lazım.
Daha önceki mesajımda dediğim gibi geçinilir ama hangi seviyede geçindiğiniz değişiklik gösterir.
Haklısıniz samsun çok daha iyi bir yer
Buraya gelmek çok istiyor bakalım hayırlısı
İnşallah cok teşekkürlerEğer Samsun'a gelebilecek ise sizin orada orta seviye hatta sizde çalışırsanız ortanın üstü geçinirsiniz. Ayrıca güzel geniş bir ev bile alınabilir.
Samsun'u çok beğenirim, umarım olur bence imkanları araştırsın olursa ballı börek olur bence.![]()
Allah razı olsun haklısınizBu kadar aileye bağımlılık çok yanlış. Allah uzun ömür versin fakat elbet bir gün kaybediceksiniz annenizi o zaman kendi hayatınızı nasıl idare ettireceksiniz? Eğer yüreğiniz istiyorsa ki ben evlilikte hayırlısına insanın içinden gelen bir ses olduğuna inanırım o zaman o sesi dinleyin. Artık kendi kanatlarınızla uçmayı öğrenmeniz lazım hayatınızın ipleri kim olursa olsun kendiniz dışında birinin eline bırakmayın. Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim