- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.280
- 298
- Konu Sahibi Nisan.umut
İsteyen sevişir isteyen sevişmez neden böyle olay oldu ki ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuda da haklisiniz. Biz de eşimle birbirimizin bazi huylarini tamamen ayni evin içine girince ögrendik, ayni eve girmeden bazi seyleri bilmenin imkani yok kumar mi evet kumar aslinda.
Siz ihtimal olarak soyluyorsunuz ama farkli bakiş acisindaki insan okuyunca sebep sonuç olarak gorunuyor direk. Öyle yapanlar, soyledir gibi...
Hepsi bu
İlk sayfada belli oluyor aslında hemen ilk yorum sizden hevesi geçer niye evlensinİsteyen sevişir isteyen sevişmez neden böyle olay oldu ki ya..
Burası KK, burada her şey olay, kaşınızın altında gözünüz olması kafiİsteyen sevişir isteyen sevişmez neden böyle olay oldu ki ya..
Arkadaşım da sevgilisiyle yaşıyordu. Evlilik konusu hiç açılmıyordu. Kız ailem çağırıyor deyip aile evine gitti, adam o hafta ev aldıMerhaba kızlar 26 yasındayım.İki yıllık ilişkim var ,oda 30 yasında.Erkek arkadasımla üç aydır aynı evde yaşıyoruz evlilik hayatı sürüyoruz yani.İişkimizin ilk zamanlarından beri evlilik istediğini belirtti bana birbirimizi çok seviyoruz.Evlenmeden aynı evi paylaşmamız belki Türk aile yapısına aykırı olabilir ancak bize aykırı değil yargılamadan yorumlamanızı istiyorum.Şu an maddi sıkışıklıklarımızı var o sebeple bir sene kadar sonra evlilik olayına girmeye karar verdik kafama takılan şey ise şu ben şu an hayatımı ona çok endeksledim o yüzden evlilik konusunda bişeyler görmek istiyorum aileyle tanışma vs gibi.Bu arada üniversite mezunu meslek sahibiyiz ikimizde.Bu konuyu nasıl konusmalıyım ve sizce birseyler görmek istemem normal mi? Evlilik meraklısı fibi görünmek istemiyorum ama hayat planımı bir an önce çizmek istiyorum.
Sana Aynen katiliyorum. Tamam sekerler yattiniz kalktiniz ozumseyip evlendiniz ama her nedense burdaki konu sahibinde oldugu gibi ailelerin haberi olmuyor cogu kiside. Sekerler bu ailelerinizi niye modernlestirmiyorsunuz ben orayi anlamadim mesela modernsiniz ya babanizi yatiya cagirin evinize ay nu guzel mutlu modern bir aile deriz .![]()
Söylememeyi tercih edenlerle “şekerler” gibi bir üslupla dalga geçenlere yazıp yormayın hiç o güzel parmaklarınızı bence.Benim ailem modern bir aile ama birlikte yaşadığımızı söylememeyi kendim tercih ettim.Eşimin ailesi son bir iki aydır biliyordu gibi bir şey, eşimin de kendi tercihi oldu söylememek.
Ha söyleseydim kıyamet kopmazdı en azından bunu biliyorum ama tabi herkes benim kadar şanslı olmayabilir.
Evlenmeden cinsellik yaşayanlara küçümseyici laf söyleyenleri beğenmedim.Haklisin herkes sevişe sevişe evlenmek zorunda değil, sevişmeden evlenildi diye de herkes kotu bir eşle karsilaşmiyor. Bana kalsa ben ayni evde yaşardim evlenmeden ama eşime uygun bir yaşam tarzi degildi, sevdigim için eşime saygi duydum ve pisman olmadim.
Ama bu tarz konularda genelde ilk kışkırtılanlar sevgilisiyle birlikte yasayan insanlar oluyor, dolayisiyla boyle tepki veriyorlar diye dusunuyorum.![]()
Söylememeyi tercih edenlerle “şekerler” gibi bir üslupla dalga geçenlere yazıp yormayın hiç o güzel parmaklarınızı bence.
Benim kuzenim iki sene beraber yaşadı biliyorduk. Ailesi de biz de. Öğrenciydiler ve evlenemezlerdi. Mezun olur olmaz evlendiler kendi iradeleriyle kimse de baskı da bulunmadı. Evladının seçiminde yanında olan aileler inanmasalar da mevcut.
Ben beraber yaşamadım, ailelerden farklı şehirlerde olsaydık isterdik ama olmadı. Beraber yaşasam da annem veya babamdan herhangi bir tepki de gelmezdi. En fazla elalemin ne diyeceğine hayıflanırlardı.
Keza babam ablamın da benim de sevgililerimizle ilk zamandan beri tanışttı. Tek gün de evlenin demedi. Eve girdiler çıktılar, beraber vakit geçirdiler. Muhtemelen arkasından konuşan oldu ama umursamadık. Salak değiller kızkıza tatillerimin kimle olduğunu da tahmin etmişlerdir ama sormadılar. Bana bıraktılar. Anlatabilirdim. Anlatmadım. Bu pişman olduğum yada ailemden korktuğum için değil, özel hayatımı anlatmak istemediğim için.
Evlendikten sonra da seviştiğimizi korunup korunmadığımızı anlatmıyoruz neticede.
Ha evlenince anlatmamak ha bekarken farkı yok. Bilerek konuyu çirkin bir yere taşıyorlar, cevap vermemek en iyisi aslında ama taş olsa çatşar.
Aileler niye bilsin?Sana Aynen katiliyorum. Tamam sekerler yattiniz kalktiniz ozumseyip evlendiniz ama her nedense burdaki konu sahibinde oldugu gibi ailelerin haberi olmuyor cogu kiside. Sekerler bu ailelerinizi niye modernlestirmiyorsunuz ben orayi anlamadim mesela modernsiniz ya babanizi yatiya cagirin evinize ay nu guzel mutlu modern bir aile deriz .![]()
Hiç gerçekten seven bir insanla olmamissiniz yazikMilattan önce değil canım gerçekler daha 1 yıl sonrasina evlilik düşünüyoruz diyorsun o zmana kadar enişte bey hevesini alabildiği kadar alacak ve malesef evliliği kabul etmeyecek