- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Nisan.umut
Eşine evlilik teklif edenlerdenimŞöyle ki iki yildir birlikteydik aynı evde yasamiyorduk ama ayda bir benim evimde kaldığı olurdu..ilişkimizin 6-7.ayinda bana tek taş bir yüzük hediye etmiş ve bu yuzugun ilişkimizde ki niyetini göstermek olduğunu ..bu bağlılık yüzüğünu iş ve sosyal çevremde takmami istediğini söylemişti .İkinci yıl ailesi ile bireysel tanıştırdı beni,dışarda yenilen bir akşam yemeginde ailemle tanisti..ama sonra birlikteligimiz iki yılı geçmesine rağmen hiç evlilikten bahsetmedi. Ben de bulustugumuz bir gün arabasindan inmeden önce "aileleri ne zaman tanıştıralım? " dedim ve daha zamanı olduğu yanıtını aldım...o da evliliğin maddi yükünü çekecek durumda değildi ,evlilik için bir yıl zamana ihtiyacı vardı ama bu ailelerin tanışmasına engel olacak bir şey değildi bana göre.."hayatımda yeni bir süreç istiyorum,birisi ile evlilik birlikteliği içinde olmak istiyorum,seni seviyorum sevildigimi biliyorum ama her ilişki de evlilikle sonlanmak zorunda değil ....bence biz yolumuza bakalım..kendine iyi bak " dedim .Bana "6 ayda kimle evleneceksin ..o zamanı bana ver..o zaman ailem ailenle tanissin " dedi. "O da benim sorunum ,senle iki yılda olmadı .. bakarsın başka bir erkek 2 ayda beni eşi olarak görmek ister..kendine iyi bak" dedim ve arabasından indim. O hafta sonu annesi ve yengesi anneme misafir oldular ...bir kaç hafta sonra da aile içinde bir nişan yaptık.Bir yil sonra da evlendik.
ahaha bize cok benziyor.
Biz de farkli evlerde yasiyorduk ama haftanin yarisini ben onda o bende geciriyorduk.
Sevgilim tabi hala maddi durumunu duzeltecek de evlenecegiz planlarinda.
ayni evde kalmak gibi bir durumumuz da yoktu.
Her sey tam olmasin ama biz evlenelim artik yani, yok illa yuzde yuz maddi olarka hazir olmayi bekleyecegim diyorsan da ben artik bu tarz bir iliski istemiyorum demistim.