- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Adam kurtulmuş iyi bari. Nafaka diye yakasına yapışırsınız gerçi.
Diye burada yorum yapan bi üyeye saldıran sizsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam kurtulmuş iyi bari. Nafaka diye yakasına yapışırsınız gerçi.
Teyzeciğim bak teyze diyorum teyzem yaşındasın. Kocaman yaşta sana ergen hareketler yakışıyor mu hadi öyle olsun bakalım :)) güle güleOy oy kıyamam cevap veremeyince şikayetler:)) tatlı şeyler hadi takılın aranızda. Yazdıklarım yeter sana esracım.
Teyze anandır bebişim:)
Alıntı mesaj tutmayınca yeni alıntıyla yürürüm diyosun:)Diye burada yorum yapan bi üyeye saldıran sizsiniz.
Diye burada yorum yapan bi üyeye saldıran sizsiniz.
Kimin ne yaşadığını bilmeden konuşmak kolaydır kardeşim boş yapıyor işte boşver.Yahu saldirim tabi ne nafakasi calisanim ben bosucam kocayi beni kac milyar borcun icine soktu yalanlarla
Ciddi merak ediyorum neden böyle yaptın bile bile banlattın kendiniMune al beni burdan. Sağlı sollu laf çakmaktan yoruldum ağlıyor hepsi:))
Mune al beni burdan. Sağlı sollu laf çakmaktan yoruldum ağlıyor hepsi:))
Tamam sizi bir çaya gönderelim ama arkanızdan gelecek olanlar da var, o yüzden çayı semaverle sipariş verdim :)Mune al beni burdan. Sağlı sollu laf çakmaktan yoruldum ağlıyor hepsi:))
Sala* çünkü.Ciddi merak ediyorum neden böyle yaptın bile bile banlattın kendini
Dayanamadi intihar etmek istiyor :)))Ciddi merak ediyorum neden böyle yaptın bile bile banlattın kendini
Ben öyle demezdim vardır bir sorunu onuda elbetSala* çünkü.
Bdv de tam yeri:)Dayanamadi intihar etmek istiyor :)))