evlilik meselesi

doğru olanı yapıp yanlış üslup kullanmışsın sadece.bi erkeğin en hassas noktalarından biri evini geçindirmektir.bence ona kırılmıştır.askerliğini yap ben de işimi gücümü ayarlayayım yoluna otursun her şey demen daha doğruydu sanki.öyle başkasına el açmak,senin aldığın maaşla geçinemeyiz vs. biraz ağır olmuş.sesini çıkarma artık bekmele moduna al kendini:)

Askere gitmeden iş bulmadan evlenilmemeli, tamam. Ama aileyle tanismaktan veya sozlenmekten ne zarar gelirdi ki? Hemen evlenmeniz gerekmez ki. İliskinizde farkli bir adim atip mesela onun askerligini oyle beklemis olurdunuz. Bu anlamda hevesini kirmissiniz. Bu sekilde açiklanabilirdi. Direkt sen ev geçindiremezsin'e odaklanmaktansa...
Yorumumu dikkate almanizi ve kendinizi arkadasiniza ifade etmek adina dusunmenizi tavsiye ederim.

suçu ailenin üstüne at, ailem askere gitmemiş damat istemiyor de, seviyosan da üstüne git derim

valla hazir degilsen isin yoksa bencede evlenme, hatta ise girmeden nisan bile yapma once ise gir, sevgilin istedigi kadr trip yapsin, ilerde tek maasla ev gecindirirken sana bu evin parasini ben kazaniyorum triplerine o girecek cunku, cok haklisin hic taviz verme ama ciddi anlamda evlilik dusunuyorsanda ilerde adama yanlis mesaj verme yani. Belki hic evlenmek istemedigini dusunuyor olabilir.

Uslubumun yanlış olduğunu biliyorum ama o da beni bunca zamandır tanıyor az çok bilmeliydi benim paracı olmadığımı. sadece kendim için konuşmadım benimle birlikte o da zorluk çekecekti. Bi süre ses çıkarmamayı düşünüyorum. Bende kırldım

Yani kötü bir şey söylememiş siniz aslında. Evlilik iki taraflı bir olgu. Bir taraf kendini hazır hissetmiyorsa olmamalıdır zaten.

Bugün dayanamayıp yazdım "haklısın herşeyden sıkıldım" dedi. Kısacası ayrıldık. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…