evlilik mi kariyer mi

cr12happy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
13
3
34
Merhaba kizlar günlerdir kafamı yoran sorular silsilesinden sonra ara sira takip ettigim foruma yazmaya karar verdim.Yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
3 aydır birlikte olduğum biri var.Kendisi doktor ben ise psikologum.Hastanede tanıştık her şey çok güzel gidiyor.
Fakat bir hafta öncesine kadardi...
Bana evlenme teklifi etti.Bu teklife bir cevap veremedim.Suan beklemede duruyor.Aslina bakarsaniz beklemiyordum böylesine kisa bir sürede teklif.Bu yaz Amerika'da iki ay calisma projem var.
En büyük hayalim dünyayı gezmek vs.
yaşım 25.
Evlenirsem kendimi kisitlarmisim ve bunlarin hicbirini yapamazmisim gibi geliyor.
bir yandan annem halamlar teyzemler baskı yapıyor.iyi bir firsat cok yakışıklı beyefendi biri diye.Ne yapacağımı sasirdim.
amerikaya bir cevap vermeden gidersem soğukluk girer araya.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis.Her gun bir suru insanin sorununu cozerken kendim de kalıyorum öyle.
ne yapmalıyım sizce bayanlar?

Merhaba kizlar günlerdir kafamı yoran sorular silsilesinden sonra ara sira takip ettigim foruma yazmaya karar verdim.Yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
3 aydır birlikte olduğum biri var.Kendisi doktor ben ise psikologum.Hastanede tanıştık her şey çok güzel gidiyor.
Bana evlenme teklifi etti.Bu teklife bir cevap veremedim.Suan beklemede duruyor.Aslina bakarsaniz beklemiyordum böylesine kisa bir sürede teklif.Bu yaz Amerika'da iki ay calisma projem var.
yaşım 25.
Evlenirsem kendimi kisitlarmisim ve bunlarin hicbirini yapamazmisim gibi geliyor.
bir yandan annem halamlar teyzemler baskı yapıyor.iyi bir firsat cok yakışıklı beyefendi biri diye.Ne yapacağımı sasirdim.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis.Her gun bir suru insanin sorununu cozerken kendim de kalıyorum öyle.
altı üstü iki ay çalışma yıldırım nikahıyla da evlenmezsiniz herhalde değil mi :KK14:

Bu soruyu bebek düşünüyorum diye sorsaydın anlardım da,
Evlilik niye seni kısıtlasın ki hanzo mu bu arkadaş?
Hem seviyorsan kabul et, ha diyince evlenilmez.Eşle beraber gezmek,hayallerini gerçekleştirmek daha da güzel emin ol.

yaşım 25.

aşıksan evlenir bu isteklerini beraber de gerçekleştirebilirsin.
ikisi neden bir arada olmasın ki?

eğer sende seviyorsan tabikide evlenme teklifini kabul et..hayallerinden bahset belkide beraber çıkarsınız dünya turuna..

O kaç yaşında? 3 aydır tanıdığın birine evlenme mi teklif edilir.

Yazın bitmesine çok yok. Zaten teklife evet desen bile, 1 yıl nişanlı kalıp, bu arada gezebilirsiniz.

önce kariyer sonra evlilik. evlilik teklifini kabul edip nişan aşamasını atlatınca amerikaya gidersin. gelince de evlenirsin. ben olsam hayallerimi ertelemem. zaten alnına yazılan o kişi ise hiç bir güç engel olamayacak evlenmene..

Ben sana gelsem bunaldım böyle böyle durum diye birbirinizi tanıyın dersin

Pazardan sebze meyve alırken bile tezgah tezgah geziyoruz 3 ayda evlenilmez yangından mal mı kaçırıyor arkadaş

Hani desen ki 2 yıl Amerika'ya gidecek evlenelim birlikte gidelim diyor evleneyim
Mi acilen belki olur deriz ama adam neden acele ediyor onu belirlemek önemli

Derdi yemeğim pişsin evim temizlensin düzenli hayatım olsun tus çalışayım mı onun neden acele ettiğini de yazar mısın

seni seven bir adam , teklifi kabul et. kariyerinide düşün.

Ben sana gelsem bunaldım böyle böyle durum diye birbirinizi tanıyın dersin

Pazardan sebze meyve alırken bile tezgah tezgah geziyoruz 3 ayda evlenilmez yangından mal mı kaçırıyor arkadaş

Hani desen ki 2 yıl Amerika'ya gidecek evlenelim birlikte gidelim diyor evleneyim
Mi acilen belki olur deriz ama adam neden acele ediyor onu belirlemek önemli

Derdi yemeğim pişsin evim temizlensin düzenli hayatım olsun tus çalışayım mı onun neden acele ettiğini de yazar mısın
Benim doğru insan olduğumu düşünüyormus

Evlilik teklifini kabul edince hemen evlenmek zorunda degilsin...
Teklifi kabul et , ama önce hayallerini gerceklestir ..
Seni isteyen seven insan kesinlikle anlayisla yaklasir zaten.

yaşım 25.
bence eğer bu insanı seviyorsanız ve birlikteyken mutluysanız evlilik neden olmasın ki
onun yaşını merak ettim . bu kadar acele etmesi ilginç geldi çünkü.

bence evlendikten sonra da hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün

fakat bu insanı iyice tanımak lazım.

rahat biri mi . sinirli mi. piskopat mı. iyice tartmalısınız.

33 yasinda kendisi
yaşı da aslında genç
dediğim gibi . iyice tanımadan olmaz.
hayır demeyin . ama seni tanımak için biraz daha arkadaşlığımızın devam etmesini istiyorum diyebilirsiniz

ben eşimle ilk çıktığımız dönemlerde . psikopat sanmıştım onu.
kıskanç vs.
ama tam tersi çıktı tanıdıkça.

X