Evlilik-miş !!!

İstediğin kadar haklı gör ben deiklerimin arkasındayım.. Evliysen ve bu şekilde hesap sorabiliyorsan devam et.. Değilsen evlendiğinde bakarsın yapıp yapamayacağına.. Ben konu sahibine yorum yaptım, bir zahmet sende ona yap olurmu

Ben olsam tepki göstermez sakin sakin bir sohbet arasında kv ye söylerdim. Eşin hiç alakası yok olayla ne yapsın annesine mi kızsın ki seni de ayıp olur diye uyarmış ben ortada bir haklı haksız göremedim bir de evi terk etme muhabbeti aşırı olmuş

Inanamiyorum ya....cidden inanamiyorum..evlenmissiniz daha neyin derdindediniz.derdiniz bohcanizda ciksn lekeli yazmami..esinizn gozunde kuculmeyi tercih ettiniz...kusurlari ortebilen biri olmaktir bazen insanlik

Tüm bunların huzursuzluk sebebi olmadığını, olaylara fazlaca anlam kattığını anlayacaksın elbette.
Dilerim anladığında çok geç olmaz.

Çok küçük sebepler bunlar.biz evlenirken de eşimin tarafi bisey yapmadi bana gelen bohcada çok basitti ama hic bunlara bakmadim ben yeterki esimle mutlu olalimda dedim geçtim.eşimin ailesini de çok seviyorum. Lütfen boyle şeyleri problem yapmayin ve ailelerle ilgili meseleleri esinize çok anlatmayin
Ne kadar haksiz olurlarsa olsunlar bende aileme laf edilmesini kaldiramam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insanlr nasıl eşarp yuzubden ayrilacgnzi düşünüyor. Anlyablmis değilim.
Sorun su ki siz eşinizi yaninizda goremiyorsunuz. Ve gelecektende dogal olarak karamsarsiniz. Ama sürekli kavga ve eainizdeki bu bakis açısı vs. Isiniz çok zor. Bence artık karşı trafa yter dediginizi gostern ya düzgünce anlatn baktn olmuyor. Ailene aç bu durumu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bohçam yoktu =) Sanırım diğer 3 gelinin vardı. Bilmiyorum, bohça merakım olmadığı için sormadım bile ama onlar geleneksel türk gelinlerine benzedikleri için varmıştır diye düşündüm =)
Bir kere ben de saçma sapan bir şey için eşimi işteyken aradım, kızdım şöyle oldu böyle oldu diye. Bir şey demedi, eve gelince anlattı, işyerinde bir sürü zor an yaşamış, sıkılmış filan, üstüne ben arayıp kayda değmeyecek bir şey yüzünden patırtı çıkardım diye. Bir üzüldüm bir üzüldüm... Artık çok önemli olmadığı sürece eşimi arayıp söylemiyorum.
Demek istediğim, adam oraya gezmeye değil çalışmaya gidiyor, sizin eşarbınızla filan uğraşmak zorunda mı? Lekeliyse lekeli, ona ne?
Ve gidip bunu kayınvalidenize göstermeniz bence çok ayıp olurdu. Kayırıyor olabilir, hangi kv nin favorisi olmaz ki? Ama gidip 'sen bana lekeli eşarp verdin' demek sizi ancak düşürür, daha akıllıca davranmalısınız.

Son düzenleme:
Konu esarp falan degil Herzaman yanlz hissediyorm kendimi bir kerede sen haklisin diyo.
kavga edince tamam haklisin ama bi suru sey.
kb bohcayi iade edicem annen diger gelinlere versin dedim

bohçayı çöpe at ama iade etme bence , bu saygısızlık olur ..

Bu kada kisa surede bitti diyebiliyorsunn, sasirdim.
Yanlis yapiorsun, ins yanlisindan dönersin,
Ona yaptilar bana yapmadilar.
Laff..
Yapmasnlar arkadas, onlarin yaptiklariyla sen cogalacakmisin.

Yuvami yikmak istemiorm demissin ama sen bi yuva kuramamissin ki,
Bu kadar kolay mi, 8 9 ayda tukendm, gidicem. Erkekde sana k bkma ama kal demez.
Yolun acik olsun.

birkere yanimda olsaydi keske

birkere yanimda olsaydi keske

Tmm snn kocan ailesine duskun olabilir, sen annene laf soyletirmisin.
Bence kocani sen cozememissin, kocana pohpohlaa ailesini , yap ya yap ne kaybedersn.
Kendinden ödün mü verirsn o zmn, ver kardesim ver. Kocanla kotu olmaya degermi, kv sna deger vermior mu sen ona bin kat deger ver, yaptgndan utandir onuu,, iyiliginleee ez. Kocani da kv ni de.
Bu kdr kisa surede yapma, yuva kolay kurulmuor. ben yaptm zamannda neoldu agladgmla kaldm. Hatirliorm da sacmalamisimm. O gunlerime uzuluormm mtluolmak cilvelesmek varken, hatandan dön. O yapsin deme de sn yap. Gor mtlulik nasil gelior.
Kis walla oglisim atesli, onla ugrasiorm ztn. Kendine gel die yaziorm. Düsün , bnm gibi yapma die. Ben bizi tuketmedn kendime geldmm.

Allah eşine de, ailesine de sabır versin. Sana da akıl fikir ihsan eylesin. Üşenmedim oturup bütün açtığın konuları okudum. Kesinlikle normal değilsin. Yakın zamanda kapının önüne koyar o adam seni kendine gelmezsen. Çok bile sabretmiş.

Bohçada duran şey leke olur, hiç mi duymadın? Sandık lekesi derler. Al o eşarbı kayınvalidene götür de rezil et kendini.

Cok tesekkir ederim. gecmis olsun buarada.
Ben yapamiyorm onlara karsi hep kizginlik var icimde. esime anlatinca yeter artik biktim diyor git annenle arkadsnla kuzeninle konus ama bama anltama diyor

Ailesine sabira gerek yok gorusmuyorz cnku uzak sehirdeler.
esime gelince esko gunlerim geride kalmisti artik kiskanclk bitti

Ailesine sabira gerek yok gorusmuyorz cnku uzak sehirdeler.
esime gelince esko gunlerim geride kalmisti artik kiskanclk bitti

Kıskançlık bitmiş geride kalanlar ne olacak? Adamın ailesinin gelmesini istememişsin hastasın diye, evden kovmuşsun, tonla gereksiz sudan sebeplerle kavga çıkarmışsın. Bunlar birikir birikir bir yerde patlar güzelim. Kimse ailesine laf söyletmek, ailesiyle kötü olmak istemez. Kendi değerini düşürüyorsun böyle yaparak eşinin gözünde. Acil toparlanman lazım, yoksa yuvan dağılacak. Öyle aşka sevgiye de çok güvenme, bitirirsin kalırsın ortada. Eş çok bulunur anne baba bir tane diye bir laf var. HEp aklında bulunsun.

Cok dogru soyluyorsunz..
ama isinamadim bi turlu ewlililigm zatem ortada..
vazgecmiyorzda boyle surup gidiyor

Evet ta kendisi..
ama kiskanclik halloldu lafta degil gercekten halloldu..Esim diyorki bana olan askin bitti ondan kiskanmiyorsn diyo

Sana arkadaş tavsiyesi olsun fevri davranmayı bırak hatta psikolog vs git görüş.

Zaten sen bu kafayla devam edersen terketmez, terkedilirsin.

Çünkü kırılma ama ciddi anlamda saçmalıyosun çoğu zaman. Yani adam aşkından ölecek kıvamda olsa soğur sen böyle yaptıkça zira her gün yeni bi'sorunla çıkıyosun adamın karşısına.

Hem senin o kıskançlığın hemen nasıl halloldu? Kendimizi kandırmayalım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…