- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kv kizi degil diye ayrimcilik yapabilir, sevmek zorunda degil, ama kizcagiz kv ye her turlu saygi duymak zorunda oyle mi ??? Yok boyle bir dunya.
Ben tepkinizi gayet hakli buldum. Eltilerinize her sey yapilmis da size lekeli esarp mi layik gorulmus? Gider hesabini sorardim. Bu durumda beni korumayan koca da koca degildir zaten.
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
Bu kada kisa surede bitti diyebiliyorsunn, sasirdim.
Yanlis yapiorsun, ins yanlisindan dönersin,
Ona yaptilar bana yapmadilar.
Laff..
Yapmasnlar arkadas, onlarin yaptiklariyla sen cogalacakmisin.
Yuvami yikmak istemiorm demissin ama sen bi yuva kuramamissin ki,
Bu kadar kolay mi, 8 9 ayda tukendm, gidicem. Erkekde sana k bkma ama kal demez.
Yolun acik olsun.
birkere yanimda olsaydi keske
Sen şu eşini kıskanan arkadaş değil misin? Eşin polisti?
Tmm snn kocan ailesine duskun olabilir, sen annene laf soyletirmisin.
Bence kocani sen cozememissin, kocana pohpohlaa ailesini , yap ya yap ne kaybedersn.
Kendinden ödün mü verirsn o zmn, ver kardesim ver. Kocanla kotu olmaya degermi, kv sna deger vermior mu sen ona bin kat deger ver, yaptgndan utandir onuu,, iyiliginleee ez. Kocani da kv ni de.
Bu kdr kisa surede yapma, yuva kolay kurulmuor. ben yaptm zamannda neoldu agladgmla kaldm. Hatirliorm da sacmalamisimm. O gunlerime uzuluormm mtluolmak cilvelesmek varken, hatandan dön. O yapsin deme de sn yap. Gor mtlulik nasil gelior.
Kis walla oglisim atesli, onla ugrasiorm ztn. Kendine gel die yaziorm. Düsün , bnm gibi yapma die. Ben bizi tuketmedn kendime geldmm.
Allah eşine de, ailesine de sabır versin. Sana da akıl fikir ihsan eylesin. Üşenmedim oturup bütün açtığın konuları okudum. Kesinlikle normal değilsin. Yakın zamanda kapının önüne koyar o adam seni kendine gelmezsen. Çok bile sabretmiş.
Bohçada duran şey leke olur, hiç mi duymadın? Sandık lekesi derler. Al o eşarbı kayınvalidene götür de rezil et kendini.
Ailesine sabira gerek yok gorusmuyorz cnku uzak sehirdeler.
esime gelince esko gunlerim geride kalmisti artik kiskanclk bitti
Kıskançlık bitmiş geride kalanlar ne olacak? Adamın ailesinin gelmesini istememişsin hastasın diye, evden kovmuşsun, tonla gereksiz sudan sebeplerle kavga çıkarmışsın. Bunlar birikir birikir bir yerde patlar güzelim. Kimse ailesine laf söyletmek, ailesiyle kötü olmak istemez. Kendi değerini düşürüyorsun böyle yaparak eşinin gözünde. Acil toparlanman lazım, yoksa yuvan dağılacak. Öyle aşka sevgiye de çok güvenme, bitirirsin kalırsın ortada. Eş çok bulunur anne baba bir tane diye bir laf var. HEp aklında bulunsun.
Evet ta kendisi..
ama kiskanclik halloldu lafta degil gercekten halloldu..Esim diyorki bana olan askin bitti ondan kiskanmiyorsn diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?