Evlilik-miş !!!

İnanin kandirmiyorum esimin dedigini yaptim namaza basladm kuaran ogrenmeye basladim esim bana kendini onlarla mesgul et demisti we kendi kendine gecti.
Allaha yoneldim

Otur butun konularini pes pese oku...
Eger ben neler yapmisim, ne kadar karamsar, olumsuz, sorunlu, cekilmez bir kadin olmusum, bundan sonra kendime geliyorum dersen ne ala...
Ay gene hatirladim bak simdi sinirlendim ama ben hakliydim dersen gecmis olsun, bir gun sen anlamadan iliskin, esin, evin, yuvan elinden kayiverecek...
Dostane bir uyari, artik kendine gel...

Konularını az çok biliyorum bu adam seni boşar. Çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla bi işe gir çalış. Eşinin desteğini istiyorsan önce huzur ver tatlı dille her şeyi çözersin. Tüm konuların kocan ve kocanın yaptığı olumsuz bişi göremedim

Esinizle mutluysaniz neden ailesi yuzunden tartisiyosunuz anlamiyorum kaynanan ayrimcilik yaptiysa yapti mesafeni koy olsun bitsin bence sen haksizsin ve butun kavgalariniz bu yuzden cikiyosa dahada haksizsin madem istemiyo ailesini kotulemenizi kotulemeyin olsun bitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnanin kandirmiyorum esimin dedigini yaptim namaza basladm kuaran ogrenmeye basladim esim bana kendini onlarla mesgul et demisti we kendi kendine gecti.
Allaha yoneldim

Konularıni hayretle takip ediyorum şoktayim yani
Adama bi gün yüzü gostermedin ki senden yana olsun
Nisanlanma yıldönümünüzu unuttu diye ortalığı birbirine kattin
Komşulara kendini rezil eden sensin.
Adama iki gun mutluluk sevgi ve4medin hep sorun hep problem. Tabiiki anasini tutar boyle yaptigin icin baglayamadin kendine.
Ev hanimisin ugrasacak bi seyin yok diye adamcagiza taktin kafayi
Bencede ayril da bi huzur bulsun cocuk

Konu eşarp değil diyorsun birikim diyorsun 8 ayda ne birikti senin adama yaptıkların ,diğer konularınida biliyoruz inan kendini hasta edeceksin bir yardım al, adami tırnaklariji geçiriyorsun ses çıkarmıyor diye yapıyorsun bunları ama inan onunda sabri bitecek bosanmak isteyince ne yapacaksın merak ediyorum yazik ediyorsun kendine yardım al yoksa normal bir insanin hep böyle saçma şeylerden boşanmayi dile getirip hala haklıyim diye gezmesi normal değil

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

kac yıllık evlilisn sandık-bohça lekesı denen birsey var. oyalarını yaparken elin teri kumaşa siner leke olur. Neyse bunu geçtim
Eşinle sorunun yok ailesi ile sorunun var-eltilerinle var bunu kv ile konusacaksın.
Belki sen cok samımı gelemedın kadına,Yanlış anlama ama bu tarz şeyler karşılıklıdır yapar ama içinden gelmeden yapar bu da sana batar haliyle.
Bu konuyu kv ile konuşacaksın neden benı ayırıyorsun diye?.ANlamaz falan deme,sen düzgünce anlatırsan anlar.:34
:

Allah aşkına bu evlilikler bu kadar ucuzladı mı ?? nerede eski yıllarca süren evlilikler...

herşeyin birikimi diyorsunuz da sizin şuan cicim aylarında olmanız gerekiyor 8 ayda neyin birikimi bu kadar...

Allah sonunuzu hayır etsin inş..

amaaaan kayınvalidenizin yaptığı şeyden dolayı eşinizin üstüne neden gidiyorsunuz ki adam bide işteymiş. o napsın leke var diye annesine laf mı söylesin. geri çekil sende olay çıkarma. lekeyi sakince eşin işten geldikten sonra gösterseydin. oda annesinin gerçek yüzünü görürdü. senin eşin işteyken bu yüzden arayıp sorun çıkarman kadar saçma hemde çook.

ve ayrıca sırf bu yüzden yaptığın tartışma yüzünden eşin boşanmak isterse gayet haklı

ya sen eşine bir iyilik yap bırak o evi terk et adam daha sana ne yapsın evelendiğin günden beri adam bence alttan almış.

hepimizin kv çok mu iyi şeyler yaptı ama sorun yapmadım aldım baktım hoşuma gideni aldım gitmeyeni dağıttım ki hiç hoşuma giden olmadı yani bekliyorsun ne istiyorsun anlamadım.

çevrende hiç mutlu evlilik yok bence o yüzden sorunlu bir evlilik hayatı yaşıyorsun yanı bırak artık adamı huzursuz etme yazık günah

Ben daha evlenmeden kayınvalide gibi akrabalarımdan neler çektim sizin gibi yapmadım.Evlilik bundan biter mi?Lekeyse leke ,boşverin kullanmaz kaldırırsınız bir kenara.Derde bak.Eşinizin suçu ne?

Biraz şey gibi olmuş:

aa dur bakıyım bugün neyden kavga çıkartsam ki acaba şu kaç ayyy öncesinin bohçasına bir bakayım aa bunda leke var hemen eşimi arayıp ağzına etmeliyim

insan durup dururken neden huzurunu bozmak ister ki :44::44::44:

nasıl bir öfkeyse, eşinin eve dönmesinide bekleyememiş..
eşiniz umarım sizin gibi birinden kurtulur..

benim ablamda 36 beden, ablam istemediği halde kayınvalidedi ona üst baş ayakkabı getirdi. gelen etekler 42 40 bedenlerdi.. eniştemin amcasının elinde satılmayan mallardı..doğru bir davranışmı? hayır değil.. ama ablam kendine olan saygısıda kaybetmedi.. ne oldu bu gün ablamı yere göğe sığdıramıyorlar

Son düzenleme:
Benim k.v bana bohça yapmadı eşarp da koymadı. Zoraki aldığı bir kaç iç çamaşırını poşetiyle getirdi eve bıraktı gitti. Daha bi sürü şey... Sizce evlenmemeli miydim? Oysa ben eşimle çok mutluyum. Biraz politik olmaya çalışın bosvermeye çalışın bunlar ufak şeyler aranızı bozmayin

Son düzenleme:
Ben olsam ben de size hak vermezdim.
Birikim birikim diyorsunuz da..
Bohçadan çıkan eşarbın lekesini kayınvalidinize göstermeyi kendinize yakıştırabiliyorsunuz.
Onlar da bunları yakıştırıyorlar demek ki..
Kusura bakmayın onlardan çok farklı değilsiniz.
Boşanırım demek o kadar kolay mı sizin için.
Burda kaç kez okuduk. Tamam deyip boyanan adamları.
Böyle eften püften sebeplerle boşanırım diyenlere keşke boşasa da görseniz diyesim geliyor.
Ne kadar basit hayat sizler için.
Şükür yok sabır yok..

Bence siz evlenmemeliy-mişiniz !!!..Ya pişman oldunuz ya buna hazır değldiniz yada siz öyle bir insan değilsinz. Herkez evliliği yüretebilecek bir yapıda olmayabilir..Eşiniz ve ailesine herşeye bir problem ,bunalım gözlüğünden bakıyorsunuz.Herşey size karşı ve bir problem..
Kayınvalidenizin tavırlarının nedenide bence sizsiniz....Bakın hiç tanımıyoruz sizi ama burada bile bir negatif elektrik yayıyorsunuz...Tüm konularınızda
herkez aynı şeyi söylüyor...Hiç mi özeleştiri yapmıyorsunuz..Sanırım bende problem var ve bunu aşmalıyım kendimi değiştirmeliyim diye hiç mi düşünmüyorsunuzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…