• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

Eşimin çeyiziyle gelen yorganda da resmen kıllar çıkmıştı, yapışmış ya iğrenç. Daha bir hafta önce açtım gördüm ben de.
Madem doğru düzgün yapamıcaksın hiç yapma ya :19: Kullanılmış şeyi niye gönderiyosun.
Bence bu konuda eşinin üstüne gitme, ben yorgan olayını söylemedim bile. İhtiyacı olan birine vericem.
Eşlerimiz arada kalmasınlar, ben de evlendiğim ilk zamanlar yok ailen şöyle böyle diyodum ama vazgeçtim artık. Pek açmıyorum eski mevzuları.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuya yorum yapmadan önce konu sahibenin eski konularının başlıklarına bakmanız bile yeterli.

Kimseye boşan diyip vebal alınmaz. Ama bu forumda boşanması hayırlı olabilecekler diye bir liste yapılsa Krizentemçiçeği 1 numaralı sırayı alır.

Valla, adamda kurtulsun sende kurtul, yeter artık. Sevmedin, sevmiyorsun kesinlikle.

.

Bence boşan adam rahat etsin bu ne ya buğdayın tozundan nem kap 8 ayda ne biriktide bu kadar boşanacam diyosun işin gücün yokmuda eskileri karıştırıp sorun arıyosun eşin tabiki sen haklısın deyip ailesini atamaz onlar haksız olsa bile daha yeni evlisin ağaç kovuğundanmı çıktı iyi yada kötü onun ailesi ayrıca gösterdiğin saygı ve sevgi kadar değer görürsün öne kendini tart ben onlara nasıl bi gelin oldum ve olacağım

Arkadaşlar konuya yorum yapmadan önce konu sahibenin eski konularının başlıklarına bakmanız bile yeterli.

Kimseye boşan diyip vebal alınmaz. Ama bu forumda boşanması hayırlı olabilecekler diye bir liste yapılsa Krizentemçiçeği 1 numaralı sırayı alır.

Valla, adamda kurtulsun sende kurtul, yeter artık. Sevmedin, sevmiyorsun kesinlikle.

.

kesinlikle.!!!

💑💓

Son düzenleme:
boşanmak istemiyorsanız acil yardım alın bence sinirleriniz çok yıpranmış, bu kadarcık şeyden kavga çıkarılmaz..

Eşin sakin bir adammış
Eşarpta leke varmış bak sen
Aklın neredeydi o bohçayı aylar olmuş açmamışsın
Eşinin yerinde olsam bana ve aileme verdiğin değer bu kadar, ancak mı gördün eşarbı diye bozardım direk
Bohçayı iade etmek yapılabilecek en büyük saygısızlık
Evliliğini yürütmek istiyorsan takılmayacaksın bunlara
Ama eski konularından ve bu konudan da anlaşılan yürütmek istemediğin
Dolandırma fazla boşan gitsin, sende rahat et, kocanda

Su nisan yildonumuyle ilgili olan konunuzu okumustum, cevap yazmistim hatta.
Siz normal degilsiniz. Bir doktora gidin, ruh hastasi olabilirsiniz. Dalga gecmiyorum, ciddiyim. Akli basinda insanin ugrasacagi seyler degil bunlar zira.
O zavalli adamla evlenerek onu da , dolayli olarak onun ailesini de yakmissiniz.
Sizin karakterinizde birine hicbir kayinvalide isinip da ozenmek zorunda degil. Kusura bakmayin. Kadin hakli. Ona olan davranislarinizdan da bahsedin bakalim isterseniz? Kadinin bu evliligi onayladigini tahmin etmiyorum.

Denecek cok sey var da, siz laftan anlasaniz diger konularda yapilan yorumlardan sonra bir arpa boyu yol alirdiniz en azindan. O yuzden gerek yok. Zaten demek istedigim hersey diger arkadaslar tarafindan da soylenmis.

Bosanin. En hayirlisi bu. Hicbir insan oglu hergun evinde, hatta yetmedi is yerinde boyle sacma sapan sebeplerden psikolojik ve hatta fizyolojik siddete maruz kalmak zorunda degil. Normal adami da delirtmeyin. :ssz:

Biz bosan desek de demesek de sizin evliliginiz bitecek. Buraya yaziyorum. Zaten bu evlilik mi, o da tartisilir. Olmaz olsun boylesi yani.
O adam sonsuza kadar sizle mi ugrasacak? Yakinda koyar kapinin onune. Daha patlama noktasina gelmediyse de sayenizde hizla o noktaya gidiyor garibim. Uzuldum adam icin dogrusu.

Siz ne evliliginize deger veriyorsunuz ne de saygi duyuyorsunuz.
Böyle sacma konularla hergün tartisma cikarirsaniz bugün yoruldum diyen adam yarin biktim artik istemiyorum seni der.
Ailesi zaten uzaktaymis, bunun keyfini cikaracaginiza neden hergün evinizde tartisma konusu olarak ailesinin yaptiklarini, yapmadiklarini aciyorsunuz ki?
Esiniz size deger veriyor mu? Iste bu önemli.
Size hediye edillmis birseyi geri götürüp vermek cok büyük bir saygisizlik, size böyle birsey yapilsa hosunuza gider mi?

kayınvalidemin bana verdiği yorganlarda hep lekeliydi. sonra bir gün konusu açıldı dedi ki onlar benim çeyizimden :27: :27: :27:

ben şokkk :53: :53: :53:

lekeleri görünce çaktırmadan atmıştım ben. hatta eşime attırmıştım :9::9::9:

canım bak bunlar çok kirlenmiş. yıkamak zor olur; kurumaz, küflenir. en iyisi suyu da ziyan etmeden atalım dedim. aldı paşa paşa attı. :35::35::35:

baktın eşarpta leke mi var? kaç kuruşluk şey at gitsin. eşine hiç bir şey deme. k.validenle başbaşayken anne böyle böyle, görünce içim bir hoş oldu attım gitti dersin. o ne demek istediğini paşa paşa anlar :34:

her şeyi eşine yansıtma. k.validenle tekten savaş :27: :27: :27:

canım ruh halini tamamiyle evliliğine yansıtmışsın, önceki konularını da okumuştum, kavga çıkarmak için kavga çıkarıyorsun gibi geldi.
enerjini kavga çıkarmaya değil, geçinmeye harca. kimse kimsenin çektiğini bilemez ama bak çok büyük sorunlar yaşayanlar var, Allah öyle bir dert verir ki bugünlerini aratır.
kimse kavgacı insanları sevmez, güzele 40 günde doyulur, güzel huyluya 40 yılda doyulmaz.

Krizantem eski konularını okudum da benim yaşadıklarımı duysan mangalda kül bırakmazdın demekki:1:Evlilik fedakarlık ister bende çooookkk şey yaşadım ama biçoğunu yuttum. Ya yutacaksın yada hiç evlilik işlerine girmeyeceksin:20:

kadın olay sadece bu değil bu işin kıvılcımı demiş anlamıyor musunuz bır esarp yuzunden mı deyip durmussunuz tarıhte en kanlı savşların bıle dandırık bır gorunen sebebı kıvılcımı vardır..

bence bu konuda bir leke için kimseyle savaşma beğenmediysen lekeliyse altı üstü bir yazma değil mi kaldır at. Yüz göz olmaya değmez hem evin huzuru hem kendi huzurunuz için. Birisyle yüz göz olduğun zaman kolay kolay hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. Kendi sinirim öfken ve huzursuzluğun sana mal oluyor herşeye sinirlenip sorun çıkarmak aslında birikimin temel sebebi

Hayir hersyin birikimi.. esarp bi bahane oldu..
Ben bunlari geri annene verecegim diyorum
hayir olmaz verilmes diyip sacma sapan konustu.
Hersyin toplami cok yoruldum artik

biraz alttan almayı denesen böyle şeylere takılmasan içini geniş tutsan çok iyi olacak ama yoookk dersen :47:boşan boşan mahkemede kv gönderdiği eşarpta leke vardı ondan boşanıyorum dersin çok yazık yaaaaa

kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. Bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. Basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
Bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
Konu bunama altinda yatanlar cok.
Birikti artik.
Evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. Vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

arkadaşım alınma kırılma da bütün konularını okudum hep saçma sapan nedenlerden kavga çıkarmışsın eşin nasıl sabretmiş hayret ettim. Bir leke için bohça geri verilir mi? Onlar eşinin ailesi sonuçta eşinin hatırı için saygı göstermen gerekiyor diye düşünüyorum. 8 ayda çok yıpratmışsın evliliğini ve eşini...

Son düzenleme:
kadın olay sadece bu değil bu işin kıvılcımı demiş anlamıyor musunuz bır esarp yuzunden mı deyip durmussunuz tarıhte en kanlı savşların bıle dandırık bır gorunen sebebı kıvılcımı vardır..

öyleyse diğer sebepleri söylesin ki yardımcı olalım bu konuda yardımcı olup anlayamayız elde malzeme bu kadar :ssz:

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

Kusura bakmayın ama haksızsınız. Ne demek götürüp geri vereceğim... Farketmemiş olabilirler. Yok yere huzursuzluk çıkarıyorsunuz belli ki, eşinizin bu takıntılarınızda arkanızda durmasını beklemeyin...

eşinden dolayı çıkan bir tartışma değil bu sorun neyse onu söyleseydi ozaman hakarete mi uğradı dayakmı yedi sebep eşarp değilde ne

Back
X