- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
- Konu Sahibi Dilara55333
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
evliliğin ilk yıllarında bu tür anlaşamama sorunları görülür ama buna hep siz neden olmuşunuz küçük şeyleri büyütüp hayatı kendinize ve eşinize çekilmez kılmışınız bunun sebebi bence orda yanlız olmanız ve kafanızı dağatacak bişeylerin olmaması iş bulamıyorsanız kendinizi geliştirin kurslara gidin el beceri kursları yemek pişirme kursları falan orda çevre edinirsiniz arkadaşlarınız olur kendinizi iyi hissedersiniz tüm gün kurup kurup eşinizle yan yana gelincede sudan sebeplerle kavgalar etmeniz hayattan soğutur insanı takılmayın kimin ne yaptığına kv diğer gelinlerine daha çok şey yaptıysa yapsın geçmiş gitmiş sizde aranızdaki mesafeyi ona göre kurarsınız arayıp kavga etmek bana bunu yapmışın ona bunu yaptın hesaplarına girip kendinizi küçültmenin anlamı yok eşiniz konularınızı okuduğum kadarıyla çok anlayışlı bişi sizde ona karşı biraz anlayış gösterin her özel gününüzü hatırlayamaz ilk öpücük ilk buluşma nişan söz vs tüm bu özel günlerin kutlaması olmaz kimse yapmıyor böyle beklentilere girmeyin evlilik yıl dönümü doğum gününü kutlasın yeter unutabilirde insanız sizde unutabilirsiniz unuttuğunda surat asar kırıldığınızı söylersiniz uzatmazsınız gurbette yanlız olmanız sizi olumsuz etkiliyor kendinize hobiler meşgaleler bulun