• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

Tartışmak için neden aradıdığınız şey geçerli değil bence birincisi annesinin verdiği bez parçası için eşinizi suçlayamazsınız annesinide suçlayamazsınız o vardır bilgisi görgüsü o kadardır o kadara gücü yetmiştir en güzelini verse ne yapıcaktınız çok mu önemli eşinize üzüldüm 2 sevdiği kadın arasında kalmış sizin anneniz yüzünden size sorun çıkartsa hoş olmazdı ama demi? yaş kaç bu arada merake ettim?

Tartışmak için neden aradıdığınız şey geçerli değil bence birincisi annesinin verdiği bez parçası için eşinizi suçlayamazsınız annesinide suçlayamazsınız o vardır bilgisi görgüsü o kadardır o kadara gücü yetmiştir en güzelini verse ne yapıcaktınız çok mu önemli eşinize üzüldüm 2 sevdiği kadın arasında kalmış sizin anneniz yüzünden size sorun çıkartsa hoş olmazdı ama demi? yaş kaç bu arada merake ettim?

24 yasndyim..
O konuyu hallettk biz annesi gille konusmuosan saygi duyarim ben karismam annemle senin aranda yeterki bana deme dedi..Bende onlarla konismuyorum

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yeni evlisiniz... ve henüz 2 farklı evde yetişmiş iki kişinin birbirini anlama ve tanıma süreci içindesiniz.. ben 21 yıllık evliyim ilk yıllarda şuan sizinde yaşadığınız "senin ailen benim ailem kavgalarını bende çok yaşadım.. hatta 7 aylıktık boşanmayı bile düşündüm tıpkı sizin gibi.. ama inanın şuan kendime eşimede gülüyorum. ne cahillik aptallıkmış anne babalarımızda olsalar başkaları için huzurumuzu bozmamız.. abla olarak sana tavsiyem şu güzel kızım benim; biz bayanlar malesef alttan almak zorundayız ama bunun da bir avantajı var aklını kullanarak tabiki,böyle sorunlar karşısında eşine hak veriyormuş gibi yap daha sonra siniri geçtiğinde kurduğun cümlelere çok dikkat ederek aslında bu konuların çok önemsiz olduğunu ve boşuna huzurunu bozup en güzel günlerinizi heba ettiğinizi ona anlatmak.. örnek verecek olursak senin yazdığını ele alalım şu eşarp konusu mesela,gerçekte böyle lekeli bişeyin bohçaya konmayacak bişey olduğunu kim olursa olsun bunun yapılmayacağını normal sohbet esnasında ona anlayacağı dilden anlatman lazım..bu sadece bi örnek konu ne olursa olsun tutumun bu olmalı..erkekler bizim gibi değil hayata daha yalın bakıyorlar bunu hiç unutma... akıllı bir kadının eşine kabul ettiremeyeceği hiç bişey yoktur...

Son düzenleme:
bütün konularını okudum...
Allahım evlatlarımızı senin gibilerden korusun...
hayatını bitirdin adamın...
ya tedavi ol...
ya boşan...
yada intihar et diycem ama ondada kocanı suçlu sanacak millet...
ilk defa bir kadına karşı bu kadar merhamet duygumu yitirdim...
sana nasıl biri lazım biliyormusun...
sırtından sopayı karnından s... eksik etmeyecek biri...

eşleri ailelerine karşı doldurmaya çalışmaktan vazgeçin.
adam haklı.
sel gider kum kalır demişler.
yanlış taktik.

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
amaaan kv lekeli eşarp koymuş diye mi sorun ediyosunuz hiç bişey almasın yapmasın yinede eşinizle aranızı bozmayın böyle şeyler için

allahıım yazık adamlara yemin ediyorum nelerle uğraşıyorlar..

işte çeşit çeşit insanla muhatap ol.bi de gel evde ananın karının kaynananın yazmasını bohçasını dinle..

her evlilikte sorunlar vardır ama kusura bakma arkadaşım senin evde fazla boş vaktin var galiba..bence kafanı

dolduracak başka şeyler bul..adamı rahat bırak..

hahhh doğru dedin arkadaşım...
he kız al sen bu adamı da
artık bu adamda bir gün yüzü görsün (bunu okuyan konu sahibi şu an kör oldu )

He yaaaaaaaaaa..
Millet kocasından dert yanar da azıcık içi dolu olur.
Bence de bu hatun doktora filan gitmesin adam o mesleğe girdiği güne tövbe eder.
Sırf bu hatunun yüzünden, kocası da derdini anlatabilsin diye;
heriflerkulubu.com açacağım yaaaaaa..
Yazık adama, dua etsin elini tutmuş azıcık.
Ben olsam eşşek sudan gelinceye kadar.........
Tövbe tövbe...............
Millet adam gibi adam arar, bu da bulmuş sevgili, saygılı kocayı...
Kaşııyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

He yaaaaaaaaaa..
Bence de bu hatun doktora filan gitmesin adam o mesleğe girdiği güne tövbe eder.

kuaföre gitmişti hani
polisler çapkın olur demişler di
daha o vakit acımıştım adamcağıza

He yaaaaaaaaaa..

krizantemçiçegi nerdesin...
gör şimdi neye kavga çıkardı..
nefertiti kim , seni nereden tanıyor
kadınlar kulübünde ilişkinize destek veren hevali ara
hakaretler yagdır diyordur
bizim garipte şimdi şeytana uymayalım diyip teselli ediyordur..
adamcagız hepimizn güvenliği için gecesini gündüzüne katıp çalışan bir vatan evladı
yetkililere sesleniyorm
kurtarın bu kardeşimi
adamcagız psikolojik , fiziksel şiddet hepsini görüyor...

kuaföre gitmişti hani
polisler çapkın olur demişler di
daha o vakit acımıştım adamcağıza
senbir oku daha neler neler...
adamcagızın evin içine girdiği gün sayısı bir elin parmagını geçmez:cool:
adamcagız her dakika kapının önüne atılıyor..
hele birinde yine adamın burnundan getiriyor
akşamda başı agrıyor bizimkinin
adamcagız nöbeti bırakıp krizantem hanımı hastaneye götürüyor
birde orada istedigi, birşey varmı diyor:mad::mad:

senbir oku daha neler neler...
adamcagızın evin içine girdiği gün sayısı bir elin parmagını geçmez:cool:
adamcagız her dakika kapının önüne atılıyor..
hele birinde yine adamın burnundan getiriyor
akşamda başı agrıyor bizimkinin
adamcagız nöbeti bırakıp krizantem hanımı hastaneye götürüyor
birde orada istedigi, birşey varmı diyor:mad::mad:

ve biz hala bekarız :mad::mad::mad::mad::mad:
olan var olmayan var bacım :KK70::KK70::KK70::KK70:
talip olalım sahip çıkalım :KK45::KK45:

Back
X