- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.156
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Ben bu kaynana - eş konusunda birşey öğrendiysem o da şudur: Ben ne kadar annen şöyle yaptı böyle dedi dediysem hep suçlu oldum. Ne zaman sustum şikayet etmeyi bıraktım eşim o zaman "Evet annem seni bu bu sözüyle üzdü. Cahilliğine ver. Sen haklısın" demeye başladı.
Kayınvalideyle sorun yaşıyorsanız ya kendisiyle halledin ya da sineye çekin. Eşlerinizi araya bu şekilde katmayın. Sitem edin üzüldüğünüzü söyleyin ama annesi yüzünden şikayet bombardımanına tutmayın. Bunun sonu bitmeyen kavgalar ve huzursuzluk. Başka birşey değil.
Yani "ben bunları geri götüreceğim" diye bağırıp çağıracağınıza". "Ben bugün annenin verdiği eşarba baktım. Üstünde kocaman bir leke var. Bilerek mi verdi acaba? Görmedi desem kocaman leke... Beni üzmek için yapmıyordur değil mi?" Bunun gibi ifadeler kullanabilirsiniz. Eşiniz de hemen parlamaz. Bir kaç olay daha olduktan sonra zaten kvnin size karşı bir art niyeti varsa eşinize de dank edecektir.:44:
Ben bu konularda biraz taktik üretmekten yanayım. Kavga ancak zıtlaşmaya gider.![]()
Oyle deseydimde yeter artik sacmalama bilerek olurmu diyecekti..
Cunku anasi hep hakli cok sukur uzaktayim