• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik - Mutsuz, Soğuk Eş

En ifrit olduğum erken yaşta yapılan evlilik..
Büyüseydin biraz sonra evlenirdiniz evladım...

Bu aileleride anlamıyorum hiç,kızları 21 yaşında evlenmek istiyor sonrada razı geliyorlar.
Hayatı tanımadan aynı evin içinde birbirlerini yiyip trip atıyorlar...

benim kızım bana 21 yaşında evlenecem desin onu odalarda ışıksız bırakırım😂

Yaşınız küçük evlenmisseniz de evlendiniz artık bir kere yapicak bişey yok.
Bence telleri farklı odaya koyup TV yi de kapatarak konuşmayı deneyin..Hemen gemileri yakmaya gerek yok

bir de konu içeriğini Merhabalar mutsuz ve soğuyan bir eşe nasıl sıcaklık getirebiliriz ne yapmamız gerekir ?
diye değiştirselerdi keşke el değmişken
anlatım bozukluğu çok canımı sıktı :KK70:
Kocasını ısıtmak isteyen kadından çok şey beklemio musun:D

Ailem daha erken diyordu

Aslında bende 21 yaşında evlendim ama demeki ki bizim zamanımız ile şimdiki zaman gençleri farklı.
Yazdıklarınıza bakınca gerçekten erkenmiş gibi görünüyor, üzüldüm adınıza..

Eğer gerçekten siz hatalı iseniz hatalı davranışlarınızdan vazgeçin.
Sürekli tirip atmak karşıdakini yorar gerçekten ki eşinizin yaşı da henüz küçük evliliğe bu tarz çocukça soğudum yaklaşımı normal şuan da..
Muhtemelen geçici bir ne oldum durumu yaşıyor.
Eşinizle ılımlı bir şekilde konuşmaya çalışın ve bir aile terapistine gitmeyi önerin.
Ve ya bu konuda yönlendirmeleri için ailesinden destek alabilirsiniz.

Şuan en makul yol bu gibi görünüyor.

Aslında bende 21 yaşında evlendim ama demeki ki bizim zamanımız ile şimdiki zaman gençleri farklı.

Sürekli tirip atmak karşıdakini yorar gerçekten ki eşinizin yaşı da henüz küçük evliliğe bu tarz çocukça soğudum yaklaşımı normal şuan da..
Eşinizle ılımlı bir şekilde konuşmaya çalışın ve bir aile terapistine gitmeyi önerin.

Şimdiye kadar en olumlu cevap bu oldu teşekkür ederim. Teip

Teşekkür ederim biraz da olsa içimi rahatlattınız ilk güzel rahatlatıcı yorum oldu Allah razı olsun

Ama çocuk evliliği kurtarır, bilmiyor musun bu kuralı?
Ay bu cümleyi görünce bütün tüylerim diken diken oldu :D bunu ortaya atan da biliyor aslında gerçek olmadığını. O evlilik nasıl kurtulmuş oluyor, eğer kadının işi yoksa, parası yoksa kısaca çaresi yoksa çocuğuma nasıl bakıcam diyerek çoğu şeye susup oturmak zorunda kalıyor. Böylece de evlilik kurtulmuş oluyor(!)

Ay bu cümleyi görünce bütün tüylerim diken diken oldu :KK70: bunu ortaya atan da biliyor aslında gerçek olmadığını. O evlilik nasıl kurtulmuş oluyor, eğer kadının işi yoksa, parası yoksa kısaca çaresi yoksa çocuğuma nasıl bakıcam diyerek çoğu şeye susup oturmak zorunda kalıyor. Böylece de evlilik kurtulmuş oluyor(!)
Çocuk olmaz bence çocuk olduktan sonra aynı şekil olursa arada çocuk kalıcak

Back
X