baktığın tarafa göre değişiyor evlilik , 2 tarafda birbirinin görmediği huylarını öğreniyor , insan ilk zamanlar farketmese de bocalama evresi oluyor zamanla ona da alışıyor ama bir süre aile olduğunu farkedemiyorsun 5 aylık evliyim bazen evi temizlerken yada kapıyı anahtarımla açarken burası benim evim mi diye sorduğum olur kendime , veyahut sıkıntılı bir günde eve geldiğimde maddi manevi gücüm yerimde niye evlendim ki diye sorarım kendime ama sonrasında iyiki evlenmişim diyorum , Allah büyük sorunlar vermesin kimseyi de pişman etmesin ,
çok fazla beklentiye girmemek lazım aslında işin özü bu belki de , ben evlenmeden önce de eşim büyük süprizleri olan bir insan değildi zaten düz bir adamdı o yüzden evlendikten sonra değişti diyebileceğim pek birşeyi olmadı haliyle hayal kırıklığına uğrayacağım bir durumum olmadı ... büyümeyen bebekler işte
çok fazla beklentiye girmemek lazım aslında işin özü bu belki de , ben evlenmeden önce de eşim büyük süprizleri olan bir insan değildi zaten düz bir adamdı o yüzden evlendikten sonra değişti diyebileceğim pek birşeyi olmadı haliyle hayal kırıklığına uğrayacağım bir durumum olmadı ... büyümeyen bebekler işte