evlilik nasıl bir başlangıç ?

canım valla senle ozelden de konusmak isterim mesaj atamıyorum sana yaa ... inanki sanki kaderim bir senle ya çok şaşkınım şuanda :D

gerçekten mi nolur bir şekilde konuşalım çok rahatlamaya ihtiyacım var benim ya yani en azından rahatlarız diye tahmin ediyorum sonunda beni anlayacak biri var çok sevindim anlatamam sana :34::34::34:

cnm evlendikten sonra tabiki değişiklikler oluyor.evlenmeden önce heyecan daha fazla arkadaşınla buluşmak tlf.da konuşmak küçük bir msj herşey seni çok mutlu ediyor.evlendikten sonra alışkanlık ve bağımlılık gelişiyor.bence iki tarafta birbirine saygı duyarsa sevgi devam ediyor.evlilik güzel ve zor bir başlangıç bence.en çok zorlayanda eşine alışmak değilde ailesine ve onların davranışlarına alışabilmek.

gerçekten mi nolur bir şekilde konuşalım çok rahatlamaya ihtiyacım var benim ya yani en azından rahatlarız diye tahmin ediyorum sonunda beni anlayacak biri var çok sevindim anlatamam sana :34::34::34:

şaka yapar gibi bi halim mı var canımm .)) valla bende aynı senin gibiyim face adresin falan varmı yada baana burdan özelden mesaj atabilirsen sevinirimm canmmm :) ben atamıyorumm :(

cnm evlendikten sonra tabiki değişiklikler oluyor.evlenmeden önce heyecan daha fazla arkadaşınla buluşmak tlf.da konuşmak küçük bir msj herşey seni çok mutlu ediyor.evlendikten sonra alışkanlık ve bağımlılık gelişiyor.bence iki tarafta birbirine saygı duyarsa sevgi devam ediyor.evlilik güzel ve zor bir başlangıç bence.en çok zorlayanda eşine alışmak değilde ailesine ve onların davranışlarına alışabilmek.

kültürler falan aynıysa sorun olurmu yani akraba evliliği falan olursa aileyle anlasmak falan

bu konuda guzel seyler soyleyen kısı cok az :(

maalesef öyle.. tamam birtakim sorunlar olur ama mesela erkekler ailelerini isin icine sokar, ailesi ve esi arasinda denge kuramazsa o zaman büyü bozuluyor, bütün her sey ucup gidiyor.. ben cok özenirim mesela esini ezdirmeyen erkeklere, kari koca oturup hic bikmadan usanmadan sohbet eden ciftlere, evlerinin icine annesi de olsa kimseyi sokmayan insalara :31::31::31: sizin aileler tanisiyor mu?? bak aileler cok önemli, bakma sen evlenen sizsiniz, kapiyi kapatip evine girceksin diyenlere.. biz de evlilik iki kisilik degil, aslinda iki kisi degil aileler evleniyor, insallah ailesi seni benimsemistir...

Evlilik...Ruh eşinse süper...Değilse zulüm...Ben buldum ruh eşimi ve evlilik mükemmel...Darısı bekarların başına:)))))))))))))

senin dediğini unutmıcam canımm .)) ee sıkılma olmuyormu ne biliyim ya biraz özel olcak ama yani ben sundan korkuyorum ben o tur seyleri aşkla sevgiyle yasamak isterim zevkini alıp oyle kalmak istemem açıkçası hani evli de olsam kendimi kullanılmıs hissederim..

yok canım olurmu öyle şey o senin kocan olucak...
bende hep bekarken ben evlenince kocam evdeyken nasıl tuvaletimi yapıcam yada onunla nasıl duş alıcam falan diye düşünürdüm :1:
evlenince bütün bunlar puff oluyo inan utanma arlanma kalmıyo :1:

sıkılma illaki oluyor ama erkek doymuyo canım cinselliğe:1:
sıkılma değil aslında bi yorulma oluyo...
sende zevk alıyosun neden seni zevk alıp atsınki...
hatta ben bikere işimi bitirdikten sonra adama ittim yataktan sen beni kullanıp attın dedi yerlere yatmıştık gülmekten :60:
şimdide çocuk için yumurtlama günlerimiz var o günleri takip ediyorum buara daha çok demeye başladı sen beni çocuk yapmak için kullanıyosun diyo sürekli :1:
zaten aşkla sevgiyle yaşıyosun tatlım,o konuda bi şüphen olmasın yani adam zart diye gelmiyo yanına...

maalesef öyle.. tamam birtakim sorunlar olur ama mesela erkekler ailelerini isin icine sokar, ailesi ve esi arasinda denge kuramazsa o zaman büyü bozuluyor, bütün her sey ucup gidiyor.. ben cok özenirim mesela esini ezdirmeyen erkeklere, kari koca oturup hic bikmadan usanmadan sohbet eden ciftlere, evlerinin icine annesi de olsa kimseyi sokmayan insalara :31::31::31: sizin aileler tanisiyor mu?? bak aileler cok önemli, bakma sen evlenen sizsiniz, kapiyi kapatip evine girceksin diyenlere.. biz de evlilik iki kisilik degil, aslinda iki kisi degil aileler evleniyor, insallah ailesi seni benimsemistir...

ailesi akrabamız olur aynı sulaledeniz ama oyle gidip gelmemiz yok uzağız .. ama annesiyle tanıstım ne biliym bana dedi ben cektm gelinlerime çektirmem falan diye konustu

yok canım olurmu öyle şey o senin kocan olucak...
bende hep bekarken ben evlenince kocam evdeyken nasıl tuvaletimi yapıcam yada onunla nasıl duş alıcam falan diye düşünürdüm :1:
evlenince bütün bunlar puff oluyo inan utanma arlanma kalmıyo :1:

sıkılma illaki oluyor ama erkek doymuyo canım cinselliğe:1:
sıkılma değil aslında bi yorulma oluyo...
sende zevk alıyosun neden seni zevk alıp atsınki...
hatta ben bikere işimi bitirdikten sonra adama ittim yataktan sen beni kullanıp attın dedi yerlere yatmıştık gülmekten :60:
şimdide çocuk için yumurtlama günlerimiz var o günleri takip ediyorum buara daha çok demeye başladı sen beni çocuk yapmak için kullanıyosun diyo sürekli :1:
zaten aşkla sevgiyle yaşıyosun tatlım,o konuda bi şüphen olmasın yani adam zart diye gelmiyo yanına...

valla aksam aksam guldurdun beni canm yaa :)) zart diye gelen hanzolar da var canımm yok değil :)))

ben 6 aylık evliyim ama 6 yıl gibi geliyor..sen kaç sene oturdun nasılçıktın

offff ben nasil ciktim o evden biliyor musun??? tam sorusunu sordun, sabahlara kadar konusurum bu konuda :50: ben bu arada 3,5 yillik evliyim, 1,5 seneye yakin oturdum ama bana on yil gibi geldi :14::14::14::14: hastalik sahibi oldum... neyse... ben tabi her zaman kendi evimiz olsun istedim, esim bu konuda agzini acmadi, ne zaman desem sus bi yaa bi huzur ver yaaa dedi cikti.. neysee.. tabi evdekiler de bana dis biliyor, malum durumlar. bigün kurstan geldim(ben almanyada oldugum icin, yeni gelenler almanca dil kurs yapiyor burda), iste tabi herkes yemis yemegini ben mi beklicekler, ben de aldim tepsiye yemegimi oturdum masada yiyorum. bu arada da kaynanalar carsiya cikcak, ben de nereye gidiyorsunuz, ne zaman gelirsiniz diye sordum (niyetim ben de gideyim carsiyaydi, ondan sordum yoksa bana ne), kayinbabam azarladi beni, sen kacta geldigini bize söylüyor musun diye, ben de bozuldum tabi ne dedim hatirlamiyorum, ama cevap verdim diye kaynim kalkti bana vurdu.. bunun üzerine biz tasindik... hatta belediye baskanina mektup yazdirdim o zaman.. cünkü ucuz ev bulmasi kolay degildi esim de asgari ücretin altinda kazaniyordu üstelik.. o sayede ev cikti ama yan sokaktan... burdan da insallah baba evine gitcem geri :50:

ruh eşin olduğuna ne zaman karar verdin canm :) bekarken mi yoksa evlenince mi?

Bekarken:) Her konuda saatlerce konuşuruz, herhangi bir konu olabilir farketmez, birbirimizin fikirlerini çürütmeye bayılırız:DDDD Ev açık oturum gibi maşallah:D Gecenin 3' ünde birlikte 1-2 saat şarkı söyleriz:D Birlikte yemek, pasta yaparız, burnumuza hamur falan süreriz:DDD O benle dalga geçer fazla kilolu diye (ama ilginç zayıflamamı da istemez:DDD), bende ona sen kendine bak erkenden yaşlancan falan derim:DDD Birlikte futbol yorumu izleriz mesela...Ben ona bu adam ne anlar ya deyip ben yorum yapmaya başlarım:DDDD Sonra o benim ne kadar tatlı olduğumu söyleyip ısırmaya başlar, daha neler neler:DDDDDDDDDDD

ailesi akrabamız olur aynı sulaledeniz ama oyle gidip gelmemiz yok uzağız .. ama annesiyle tanıstım ne biliym bana dedi ben cektm gelinlerime çektirmem falan diye konustu

insallah sözünde durur, samimiyse ne kadar güzel.. benim kaynana da cok cekmis hep anlatir, anlattiklari dogruysa gercekten de cekmis yazik der insan, ama onun bana yaptiklarini allah fitil fitil burnundan getirir insallah :47::47::47:

Bekarken:) Her konuda saatlerce konuşuruz, herhangi bir konu olabilir farketmez, birbirimizin fikirlerini çürütmeye bayılırız:DDDD Ev açık oturum gibi maşallah:D Gecenin 3' ünde birlikte 1-2 saat şarkı söyleriz:D Birlikte yemek, pasta yaparız, burnumuza hamur falan süreriz:DDD O benle dalga geçer fazla kilolu diye (ama ilginç zayıflamamı da istemez:DDD), bende ona sen kendine bak erkenden yaşlancan falan derim:DDD Birlikte futbol yorumu izleriz mesela...Ben ona bu adam ne anlar ya deyip ben yorum yapmaya başlarım:DDDD Sonra o benim ne kadar tatlı olduğumu söyleyip ısırmaya başlar, daha neler neler:DDDDDDDDDDD
biz suan bekarken bile oyleyiz bazı konulardaa :)) bende ruh eşimi bulduğuma inanıyorummm :)))

insallah sözünde durur, samimiyse ne kadar güzel.. benim kaynana da cok cekmis hep anlatir, anlattiklari dogruysa gercekten de cekmis yazik der insan, ama onun bana yaptiklarini allah fitil fitil burnundan getirir insallah :47::47::47:

hem kendisi çekmiş hem sana çektiriyo :/

ruh eşin olduğuna ne zaman karar verdin canm :) bekarken mi yoksa evlenince mi?

Bekarken sabrını çok sınadım ama hayal bile edemezsin:DDDDDDDD Bence bi erkeğin sabrını zorlamak hem tehlikeli hem de kesin sonuç vericidir...Adam kızıp bağırmazsa, hal ve hareketleri değişmeyip sabrederse sizi gerçekten seviyordur, zira erkeklerin sabır eşikleri acayip düşük...

Back
X