- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Bu aralar hiç iyi değilim...Hayatta hicbir seyin garantisi yok.aldatiilmis bir babanin cocugi olarak bu duygularl evlenmis olsamda ,surekli korkarak yasayamayacagimi biliyorum.olumden korkup yasayamamak gibi bir sey bu.cok denedim cok yanildim bugun evliyim belki yine yanildim simdilik bilemiyorum ama yasiyorum.bu hayat benim.benim kaderim.guclu kalin.denemekten insanlara guvenmekten vazgecmeyin.yoksa cekilmez oluyor yasam
Allah daim etsin ..Evlilik çok güzel ama karsilikli sevgi sadakat olursa güzel tabiki şüphe ile olmaz zaten ben eşime baktığımda çok sukur diyorum iyiki var evlenmişiz iki de evladımız olmuş çok şükür akşamları oturup bi çay içmek bile çok kıymetli eğer ki anlaşırsan ama tam tersi olduğunda hayat çekilmez oluyor heleki güven eksikliği varsa malesef ilerlemiyor iliski
Kızın annesi ile görüştüm.Yahu bırak iş ayağına eski sevgilisinin evine gidiyor senden gizli.
Şirketi yok mu da oraya gitmiş? Birşey mi deneyeceklermiş?
Hadi diyelim sahiden iş, e senide götürseydi yanında madem.
Ailesi elbette oğlunu aklar.
Gözleri hep size baksın, hep size gülsün inşallah.Evlenilecek eş çok önemli Rabbim herkesin karşısına hayırlı eşler çıkarsın çok şükür kocamla aram iyi onu ilk günden daha çok seviyorum gülüşü ve gözleri allahım :) içinde şüphe varsa eşini tart biç öyle evlen . Mesela Bn çok kıskanırım eşimi ama içime bu zamana kadar öyle şüphe düşmedi
Aldatildiginiza eminseniz affedip affetmemek sizin karariniz ama omur boyu unutamazsiniz o suphe bir yerlesmesin.ben babamda yasadiklarimi henuz atmis degilim ne yazik ki.o yuzden cok iyi dusunmeniz lazim cok iyi anliyorum sizi insan dayanacak birini ariyor ama emin olun o kisi sizsiniz.Bu aralar hiç iyi değilim...
Işsizlik maddi zorluklar...
Üzerine manevi sıkıntılar da eklenince yıkılmış gibiyim.
Amin inşallah siz napmayi düşünüyorsunuz peki şüphe ile nasıl olucalAllah daim etsin ..
Hiç bozulmasın huzurunuz..
Sıkmayın canınızı dertler gelip geçici ama ne olursa olsun içinize sinsin evleneceğiniz adam..Gözleri hep size baksın, hep size gülsün inşallah.
Neden? Kız niye konuşamadı seninle? Ayrıca nişanlın niye bunu sana açıklamadı öncesinde? Sen inanmak istedikten sonra biz ne desek boş.Kızın annesi ile görüştüm.
Konu havada kaldı...Aldatildiginiza eminseniz affedip affetmemek sizin karariniz ama omur boyu unutamazsiniz o suphe bir yerlesmesin.ben babamda yasadiklarimi henuz atmis degilim ne yazik ki.o yuzden cok iyi dusunmeniz lazim cok iyi anliyorum sizi insan dayanacak birini ariyor ama emin olun o kisi sizsiniz.
Ben neden inanmak isteyim ki ?Neden? Kız niye konuşamadı seninle? Ayrıca nişanlın niye bunu sana açıklamadı öncesinde? Sen inanmak istedikten sonra biz ne desek boş.
Merhaba...
Iyi geceler dilerim herkese ..
Yıllar önce birini çok sevdim öyle böyle değil, aldatildim ...
Cok fazla verimkardim ona dair ..
Hep verdim hiç almadim..
Iyi ki bitmiş diyorum ama benden de çok fazla şey götürdü bu bir gerçek..
Daha sonra Nisanlim olacak kişi ile tanıştım, uzunca bir süre hersey yolunda idi ..
Ailesi ve arada saçma sapan kusmeleri hariç birbirini seven ve saygı duyan bir çift idik...
Hiç talep etmedigim halde , çoraplarimi giydirir, ayaklarimi öperdi..
Yanlış anlamayin siz anlayın diye anlatıyorum...
Gece yarısı birşey istesem 30 km yolu gelirdi üstelik arabası da yoktu..
Ve yine aldatılmA şüphesi ile yıkıldım...
Şüphe diyorum çünkü kesin bir delil yok ortada..
Ve karşı tarafın annesi benimle görüştü..
Bir sürü şey oldu en son konu actigimdan bu yana ama anlatmaya hiç gücüm yok.
Dedikleri doğru ise nisanlim sucsuz...
Şu an için ilişkimiz askıda, içim soğudu kırgın ve üzgünüm..
Daha doğrusu hayal kırıklığına uğradım...
Artık evlilikten korkuyorum..
Evlilik gerçekten böyle bir şey mi ?.
Dertlesmeye çok ihtiyacım var..
Kimselere anlatamıyorum..
Kimsenin çayinin yanında sohbet olmak istemiyorum..
Içime atmaktan şiştim...
3 gündür aglamakliyim...
Doldum,taşıyorum
Çok tatlisiniz...Evlilik kahvenin yanında lokum gibi tatlı ama bazende bir acı biber kadar yakıcı. Senin yaşadıkların talihsizlik . Herkes senin yaşadığın gibi yaşamıyor inan bana . Biz eşimle 8 sene görüşüp 6 ay nişanlı kalıp 3 aydır evliyiz. İlk zamanlar tartışmalarımız oluyordu hala ara ara var sana yok asla diyemem. Ama onun kokusu olmadan onu yatakta hissetmeden asla uyuyamıyorum . O eve gelir diye kalbim çarpıyor onu balkonda bekliyorum. O bugün göreve gitti arabayla bıraktım geri dönüşte ağlayarak araba kullandım gitmesi sadece huzursuzluk ve mutsuzluk . Allah yardımcın olsun senden ricam doğru karar ver sakince düşün yanılma allah yanıltmasın hep yanında olsun . Hayatta herşey geçiyor inan bana
Inşallah sanırım zamana ihtiyacım var .Ayy canim kiyamam uzme kndini hakkinda hayirlisi olsun insallah
teşekkür ediyorum canım ay sorma eşim arabadan indi bende indim vedalaştık işte ağlıyorum güneş gözlüğümü taktım arabaya bindim arkamdan bağırıyo yapıştırr bas gazaa diyeÇok tatlisiniz...
Esinizden ayrı kalmaniza ben dahi üzüldüm..
Inşallah hasretlik yakında sona erer ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?