evlilik ne zormuş meğer :( kızlar 3 haftalık hamileyim hapa rağmen,sağlıklı olur inşallah...

fazla kıskanç gibi zordur uğraşmak..evlenmeden öncede öyledir muhtemelen..

fazla kıskanç gibi zordur uğraşmak..evlenmeden öncede öyledir muhtemelen..
evlenmeden önce de öyle değildi.bu konuyu 5 gün önce konuştuk,artık benim kararlarıma ve sosyal yaşantıma saygılı olacak.İnşallah bundan sonra sorun yaşanmaz evliliğimizde,bebeğimi huzurlu bir ortamda büyütmek istiyorum.

inş canım sende inş sağlıcakla alırsın kucağına
Teşekkür ederim.Sizin için de Allah'a dua edeceğim.Allah nasip edince önünde hiç bir engel duramaz onu anladım,henüz yoksa da vardır bir sebebi,hayırlı zamanda hayırlısıyla olur inşallah..

Teşekkür ederim.Sizin için de Allah'a dua edeceğim.Allah nasip edince önünde hiç bir engel duramaz onu anladım,henüz yoksa da vardır bir sebebi,hayırlı zamanda hayırlısıyla olur inşallah..
allah razı olsun edın inş ihtiyacım var duaya.7 haftalık kalp atşı olmadı ve kürtaj oldum bu ay korunmam bitti ama o bebege bir sene uğraşmıştır.bakalım rabbım buyuk.

allah razı olsun edın inş ihtiyacım var duaya.7 haftalık kalp atşı olmadı ve kürtaj oldum bu ay korunmam bitti ama o bebege bir sene uğraşmıştır.bakalım rabbım buyuk.
Allah nasip eder inşallah canım,stres yapma,zorlayınca da olmuyormuş,ayaklarını uzat keyfine bak,kendiliğinden olmasını bekle biraz

Yaninizda esiniz varken laf atiyorlar oyle mi? Hicbir erkek yapmaz bunu. Boyle bir sey yazma amaciniz nedir???
Arkadaşım derdin ne senin eski yazdıklarımı pişirip pişirip önüme katıyorsun?Onun üzerinden ne kadar gün geçti oysa,gidip tekrar mı bakıyorsun nedir?Konum da sorum da bu değil artık farkında mısın?Böyle bir olay olduğu için onun kıskandığını yazdım,yalan da söylemedim.İşte yanında erkek varken kıza laf atana erkek diyemiyoruz ne yazık ki..

İşim gucum yok eski konularina ne diye bakayim. Yukaridaki yorumlarda yaziyor. Onu okuyarak yorum yaptim!

İşim gucum yok eski konularina ne diye bakayim. Yukaridaki yorumlarda yaziyor. Onu okuyarak yorum yaptim!
hiç bir erkek yapmaz bunu derken neyi kastettiniz peki?bunu yapma amacınız nedir diye sormuşsunuz.bence siz çoktan peşim hüküm vermişsiniz ki bana olumsuz tutum sergiliyorsunuz.Burada herkes gibi ben de bir derdimi paylaştım,neden yalan söyleyeyim ki sonuçta hiç biriniz beni tanımıyorsunuz,ben sadece olanları anlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…