2.5 aylık evlisiniz bir haftası küs aynı evin içinde bu kadar uzun küs kalmak çok enteresan bi durum gerçekten. Ertesi gün hapı alsaydın sen de içine boşaldıysa hap kullanmaya başla seni istemediğin bi gebeliğin içine sürükleyemez. Tavsiyem sen gidip alttan alma, yoksa her zaman senden beklicek
Bence istemedigin bi gebelige seni zorlamamali cunku yolun cok daha basindasiniz. En azindan birbirinize alisana kadar ertelenmeli diye dusunuyorum, evlilik nisanlilik evresi gibi degil insan birbirini en iyi ilk gunlerde tanimaya basliyor. Uzulmeyin elbet alttan alip yanlis yaptigini anlayacaktir ama ilk adim sizden olmasin cunku siz haklisiniz. Durum duzeldikten sonra da tatli bi dille hazir olmadiginizi ustune basa basa soyleyin derim.
Evet evlilik zordur bazen cok zordur
Birde vajinismus sorunu varsa ki bende doktora gore sinirindan yirtmisim ama hala canim cok acir saglik sorunlarindan dolayi ara da verdik korkuyor insan, birde iliskide guven ve huzur olunca bu sorun daha cabuk atlatiliyor. Insanin esine karsi kendini soguk hissetmicek o erkek sogutmucak ki kadin icin bir hazirlik olsun.
Bundan sonra sizde habersiz ciktiginda aynisini yapin. Arayin nerde oldugunu sorup bir daha habersiz cikma diyin. Eger arkadasiyla bulustugunu soylerse bende bulusacagim sartlarimiz esit benden ne fazlan var ki diyin, ancak sogukkanli olursaniz bu savasi kazanirsiniz savas diorum cunku bu ara savasa donmus araniz. Madem boyle guvensizlik verecek durumlariniz var dogumkontrol hapi ile korunun ertesi gun hapi ile nereye kadar. Cinselligi yasamadan hamile kalmak sizin icin iskence olur. Bu hali ile devam ederse tedavinizde ilerleyemeyeceginizi belirtin ve bolbol dua edin hayirlisi neyse evliliginizin o yone gitmesi icin
Evli bir çiftin , üstelik yeni evli bir çiftin sosyal bi platformda birbirlerine böyle şeyler yazmalarını çok tuhafsadım doğrusu.
Bana çok çocukça geldi , çok .
Yani evli değilim , evlenecek de değilim ama normal bir şey değildir bu herhalde.
Çocuk istememe sebeplerinizi onunla sakin bir şekilde konuşmalısınız bence
Küs küs nereye kadar?.
bunu nasıl anlatacağız peki ?Erkekler nedense kendi istekleri konusunda bencil oluyorlar ..
Çok üzülerek cevap veriyorum ama hiç bi fikrim yokbunu nasıl anlatacağız peki ?
bugün ilk kez gülüyorum :)Çok üzülerek cevap veriyorum ama hiç bi fikrim yok
Size değil kendime gülüyorum.
Ben sevgilimle yeni ayrıldım da , yani ona anlatamadım bişileri : DD
Bunu da her yerde söylüyorum sanırım..
senin adına sevindim,benimki 10 seans sürebilirmişşartlarımızın eşit olduğunu söylediğimde"ben erkeğim,başıma ne gelebilir ki" diyor.onun yanındayken bile erkekler bakıyor,laf atan oluyor.bu durum da onu çileden çıkarıyor.minyon tipli biriyim evli gibi durmuyorum hiç.o da bunun farkında çocukla eve bağlamak,dışarıda evli olduğumun anlaşılmasını istiyor kendince
peki bunu nasıl yendiniz,ben konuşamıyorum ki hemen parlıyorKocan değişikmiş canım ya
Anlayışsız ve bencil vajinismus karısını hamile bırakmayı üstüne üstlük 2,5aylık evliyken hiç bi insan istemez
Kıskançlığı çözün tekbaşına bakkala dahi gidemeyen kısa kollu giyince bile söylenen arkadaşıyla tokalaşsam başıma dünyayı dar eden bi adama sahiptim.
Sahiptim diyorum çünkü artık öyle değil.
Tekbaşına çıkıp geziyorum mini eteğimizde giyiyorum büstiyerimide
Bunu çözerseniz kafasındaki saçmasapanlıklar gelicek çocuk isteğini sen düzelene kadar erteleyecektir
bundan önceki tarışmalarımızda hep ben gittim yanına,konuştum,yüzleştim.ama bu sefer istemiyorum.küs olduğumuz günler arttıkça da ondan uzaklaşıyorum,yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum,böyle olursa evlilik uzun sürmez diyorumerkeğin nazlısı küsen gerçekten çekilmiyor.eşinizin sizin isteğinizin dışında çocuk yapma girişimi de hoş olmamış.şimdi giderseniz yanına bundan sonra hep kendisi bekleyecektir.konuşun demek isterdim ama eminim kaç kere konuşmusunuzdur
peki bunu nasıl yendiniz,ben konuşamıyorum ki hemen parlıyor
giderim dedim,gidemezsin git de göreyim dedi.ama bu son tarışma bana ders oldu.kaldırmayacağım bir tarafını artık.seni çok seviyorum,sensiz olamam vs. uzaklaştırıyorsun kendinden diyecemValla konuşmadıkça kovaladım zaptettim
Bu yaşta giymicem ne zaman giycem dedim giyenlere neoluyo dedim ve böyle devam edersen giderim bulamazsın beni artık çekilmez hale geldin dedim
Kaç kere konuştuk daha doğrusu ben konuştum o dinledi enson bıraktım :)
Şimdi rahatım mini giyince bakıyo yakışmış dimi hayatım diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?