Çok severek çok sevildiğini bilerek 5 yıl flört ardından evlilik ve 4 yıldır evliyim.esim flört döneminde resmen ağzıyla kuş tutardı öğrenciydi parası yoktu ama bulurdu beni hep mutlu ederdi elinden gelenin fazlasını yapardı günde 400-500 msj aşk dolu.mutluydum ya ben bu adamla evlenirsem hep mutlu olurum sandım. Gelgelelim evlendim kötü huyu yok yani içki kumar falan ama sessizliği yedi bitirdi beni yedi.ha zaten çok konuşkan değildi ama bu kadarini bilsem gerçekten evlenmezdim onunla.eve gelir zorla bireyler sorar konustururum elinde telefon tv karşısında afedersiniz mal gibi oturuyoruz.bu arada ben kilo aldım bunu istemediğini açıkça söyledi.bu konuda ben hataliyim ve düzeltmeye çalışıyorum.özel günlerinde es geçmez ama asla içinden geldiği için değil.sırf kusmeyim diye.bole gün içinde insan tek bir msj bekliyor tek bir arama oysa o sadece eve gelirken arar oda bişey lazimmi diye.Resmen yalvardı ilgiye ihtiyacim var nolur tek bi msj atsan benle ilgilendiren diye ama umurunda değil neymiş.msj yazmayı sevmezler.Resmen beni kandırdı resmen.gerçekten çok fena duygusal bosluktayim.zaten uzun süredir psikolojik tedavi görüyorum ka ldiramiyorum cinsel hayatımızda iyi değil onun bahanesine kilolarim. Bu adam beni sevmiyorlar neden evlendi seviyorsa neden böyle. Belki cahil cesareti ama beni aldatmadigina eminim umarım yani