- 2 Nisan 2013
- 863
- 280
- 88
Merhaba hanımlar benim de size danışmak istediğim bir konu var. Erkek arkadaşım artık onu ailemle tanıştırmam için adeta üzerimde baskı kurmaya başladı. Hatta ailesi de ona yapıyormuş aynı baskıyı. Ama ben hala erken olduğunu düşünüyorum çünkü 3. Sınıftayım daha ve bir senem var okul bitmesine. Erkek arkadaşımın ise son döneminden 2 dersi var alttan ancak şuan çalışıyor. Öncelikle yaptığı iş kendi işi değil ve daha kötüsü okuduğu bölümle ilgili çalışmak istememesi. Kendisi çok hırslı olduğu için aslında iş konusunda soru yaşayacağımızı düşünmüyorum ama yine de sanki daha iyi şartlarda olabilir gibi geliyor bana. Bir de askerlik sorunu var. Ailesi kesinlikle askere gitmesini istemiyor ve askerlikle ilgili yeni yasaları takip ediyorlar en olmadı çifte vatandaş olduğu için 2 yıl yurtdışınd yaşarsın halledersin öyle diyorlar. Şimdi sanki ben şuan tanıştırsam iş çok ciddiye bincek gibi geliyor bana ve herşey daha bu kadar oturmamışken tanıştırmak da zor açıkcası. Bu arada maddi olarak ailesi onu çok destekleyici ancak benim mezuniyetimi beklediğini annesinin konuşmalarından anladım, babasıysa çok daha olumlu sanki şuan tamam desek güle oynaya evlendirir bizi. Bu arada çok yakın akrabalarımız da biliyor şuan birisi olduğunu hatta evli kuzenlerimle dışarda karşılaşıp ayaküstü tanıştırmışlığım oldu. Babam da biliyor annem söyledi ama dediğim gibi şu durumlarda erken değil mi daha yoksa birlikte mi aşmalıyız bu zamanları emin değilim..