Evlilik okulu hakkında?

elmayanak93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
149
11
68
Merhaba arkadaşlar, biraz önce ilk defa duyduğum birşeyi sizinle paylaşmak istedim, bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim :)
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım yoksa yanlış yere mi açtım bilemedim mazur görün... :93:
Duyduğuma göre (mecburi değil) bazı çiftler Evlilik Okulu adında bir kursa gidiyomuş :44: kurs bitiminde de evlenmenizde bir sakınca yoktur şeklinde sertifika veriliyormuş :26: Merak ettim nedir ne değildir bu Evlilik Okulu giden gören bilen varsa GİDİLMELİ Mİ? GEREKLİ Mİ? :44: yazsın lütfen, gerçi bizim gitme şansımız farklı illerde olduğumuz için 0 (sıfır) da ::5:

Bu okula bir erkeği gitmeye ikna edebilirsen mutlaka evlen o insanla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu okula bir erkeği gitmeye ikna edebilirsen mutlaka evlen o insanla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahaha güzeldi bu :1: bende bir arkadaşım fotoğraf paylaşmış nişanlısı ile, ellerinde bir sertifika var.. Sorduğumda evlilik okulu na gittiklerini söyledi, bende anlıyormuşum gibi :44: "hııı iyi bakalım hadi hayırlısı" demekle yetindimm.
Gidip gitmemek sorun değil de, hani şu sertifika ilerleyen zamanlarda güzel bir hatıra olarak kalabilirdi :) o açıdan merak ettim yoksa bizim gitmemiz imkansız o başka yerdeeee ben başkaaa... :43:

Back
X