Yani ozamandan beri bir adım atmadiniz mi ?Selam kızlar, biz sevgilimle uzun zamandır birliktelik yaşıyoruz ve geçen gün kızlarla sohbet ederken konu evlilik öncesi cinselliğe geldi. Sevgilimle birlikte olduğumu bilmiyorlar bu arada özel hayatımdan pek bahsetmeyi sevmiyorum genel olarak. Masada şu konuşuldu hep “erkek evlilik öncesi birliktelik yaşarsa evlenmez niye evlensin ki zaten” vs vs. Hani biliyorsunuzdur hepiniz az çok o muhabbetler yapıldı. Bu durum benim de kafamı karıştırıyor, sevgilimle her hafta veya bazen iki haftada bir birliktelik yaşıyoruz 3 senedir böyle olupta evlenenler var mı? Yanlış mı yapıyorum. Arkadaşlarımın o muhabbetleri çok kafamı karıştırdı.
Hayır kendimi daha evlilik gibi bir sorumluluk için hazır hissetmiyorum, şuanda evlilik gibi bir planım yok ama ilerde tabiki istiyorumYani ozamandan beri bir adım atmadiniz mi ?
Aileler tanışma Nisan söz vb seyler?
Ve neyine guvendin birlikte oldun ?
Zor bir durum umarım istediğin gibi olur.
Bizde uzun zamandır beraberiz 8 senedir falan son 3 senedir birliktelik yaşıyoruz. Şuanda benim kafamda o sorumluluğu alma isteği yok ama kızlar öyle konuşunca acaba mı oldumYa ben çok gülüyorum böyle yorum yapanlara. Neyse. Biz eşimle birlikte yaşıyorduk. Evlenmeyi o istiyordu, benim için şart değildi ama teklif edince de kabul ettim. Bana da birlikte yaşamadan evlenmek riskli geliyor mesela.
Bence senin için sorun olmaz çocuk seninle evlenmese bile o yüzden kendini sıkma evlənsə ne olur evlenmese ne olur bir nikah eksik hayatında evlənsən silip atması çok zor ve evlilik gerçekten çok büyük sorumluluk karşılıklı isteyerek yapılan birşeye pişman olacagini sanmıyorum canım sonuçta herşeyi göze alarak beraber oluyorsunHayır kendimi daha evlilik gibi bir sorumluluk için hazır hissetmiyorum, şuanda evlilik gibi bir planım yok ama ilerde tabiki istiyorum
Ahahahaha kahkaha atardım eğer uygun ortamda bulunsaydimçok saçma ve gereksiz muhabbetler. Genellemesi de yok bunun. Doğru insanı bulduğunda gayet evlenirsin.
Benim de mesela çevremde bakire olanlar bekar kaldı sevişenler evli ben dahil
Bir arkadaşımın büyükannesi dermiş hatta delikli boncuk yerde kalmaz diye
Üffff aşırı saçma şeylere takıyorsunuz.Bizde uzun zamandır beraberiz 8 senedir falan son 3 senedir birliktelik yaşıyoruz. Şuanda benim kafamda o sorumluluğu alma isteği yok ama kızlar öyle konuşunca acaba mı oldum
Benim de aslında çevremde bu tip evlenen arkadaşlarım var ama bugün o kadar doldurdular ki beni bir de burada sorayım dedimçok saçma ve gereksiz muhabbetler. Genellemesi de yok bunun. Doğru insanı bulduğunda gayet evlenirsin.
Tabiki ona bunu demeyeceğim o istiyor zaten hatta birikim yapıyor, ikimiz de birbirimizin ailesini tanıyoruz. Bugün öyle muhabbetlere şahit oldum ki arkadaşlarımı tanıyamadım hepsi ahlak bekçisi kesildi o sebeple burada sormak istedimÜffff aşırı saçma şeylere takıyorsunuz.
8 senelik sevgilinize artık yok kızlar evlenmezsin diyor mu diyeceksiniz?
Diyelim ki evlenmeyeceksiniz eee yani?
Başkasıyla sevgili olur aşık olur evlenirsiniz.
Şimdi güzel bir ilişkide ihtimalleri düşünüp mutsuz olmanıza değer mi?
Her ilişki evliliğe dönecek diye bir kaide de yok. Mühim olan eğlenmek mutlu olmak o zamanları iyi geçirmek.
Ay yok asla girmem hatta tam tersine ona ilk birlikteliğimizden sonra seninle birşeyler yaşadım diye seni bırakamayacağımı sanıp saçma sapan tavırlara girersen (çevremde görmüştüm) seni terk ederim konuşması yaptımBeraber olduktan sonra hatalı psikolojisine girerseniz yani kendinizi ezerseniz karşınızdakini de o kafaya itersiniz. Öyle erkekler çoğunlukta ama sizinkisi değil belliki o yüzden moodunuzu düşürmeyin.
Valla biz 14 yıldır beraberiz eşimle, tanıştığımızda da bakire değildim. Ne konuştuk ne sordu ne münasebet yani.Tabiki ona bunu demeyeceğim o istiyor zaten hatta birikim yapıyor, ikimiz de birbirimizin ailesini tanıyoruz. Bugün öyle muhabbetlere şahit oldum ki arkadaşlarımı tanıyamadım hepsi ahlak bekçisi kesildi o sebeple burada sormak istedim
Çok mutlu oldum sizin adınıza, eşiniz doğru olanı yapmış bu tip şeylere takılanları asla anlamıyorum ve teşekkür ederimmValla biz 14 yıldır beraberiz eşimle, tanıştığımızda da bakire değildim. Ne konuştuk ne sordu ne münasebet yani.
Çok da mutluyuz. Boşver o yorumları
Delikli boncuk bunu sevdimçok saçma ve gereksiz muhabbetler. Genellemesi de yok bunun. Doğru insanı bulduğunda gayet evlenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?