• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik öncesi cinsel iliskiye girmek...

o sacmalık size ait bayan. evlenmeden cinsellik yaşama merakınız gibi.:ssz:

Evlenmeden cinsellik yaşarım yaşamam bu kimseyi ilgilendirmez benim merak ettiğim sadece başkalarının görüş açısıydı. Cinselliğe merakım değil.. ;)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Evlenmeden cinsellik yaşarım yaşamam bu kimseyi ilgilendirmez benim merak ettiğim sadece başkalarının görüş açısıydı. Cinselliğe merakım değil.. ;)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

başkalarının görüş acısıda seni alakadar etmezki...
ikinci üyelik almakda güzel bir ban sebebidir:24:
hadi sana güle güle:5:

[ı]merhaba :21:
Bugün üye oldum ve bende artik bir kadinlarkulubü forum kullanicisiyim.. :33:

Sizce evlenmeden önce cinsel iliskiye girmek kötü birsey mi yoksa iyi mi? :18:

Düsüncelerinizi cok merak ediyorum. :17:
[/ı]

bencee sakın öyle bir hata yapma ilerde sürekli önüne sürer benim yerimde başkası olsaydı falan ayakları yapar erkek milleti işte evlenmeyi bekle derim canım :50:

başkalarının görüş acısıda seni alakadar etmezki...
ikinci üyelik almakda güzel bir ban sebebidir:24:
hadi sana güle güle:5:

baskalarinin görüs acisi beni alakadar ediyor beni alakadar ettigi kadarda benim cinselige olan "merakim"da seni alakadar ediyormuski sende buraya yazma geregi duymussun :1: ban sebebi olsun olmasin bilgim olmadigindan ban ederlersede edilir bu seni ilgilendirmez :80: sonucta sana giren cikan birsey yok bu durumda ;) hadi güle güleeeeeeee

bencee sakın öyle bir hata yapma ilerde sürekli önüne sürer benim yerimde başkası olsaydı falan ayakları yapar erkek milleti işte evlenmeyi bekle derim canım :50:

yapacagimdan degil sadece baskalarinin bakis acisini merak ettigimden sordum fikirler carpisir bu konuda sonucta.. :)

baskalarinin görüs acisi beni alakadar ediyor beni alakadar ettigi kadarda benim cinselige olan "merakim"da seni alakadar ediyormuski sende buraya yazma geregi duymussun :1: ban sebebi olsun olmasin bilgim olmadigindan ban ederlersede edilir bu seni ilgilendirmez :80: sonucta sana giren cikan birsey yok bu durumda ;) hadi güle güleeeeeeee

edebinizde maşallah yerinde:ssz:

Canım sana benden tavsiye sakın böyle birşey yapma.
Yaptıktan sonra ya sonra ayrılırda evlenmezsek diye düşünceler oluşacak kafanda,kavgalar ettiğinizde pişman olacaksın o adamla böyle birşey paylaştığına,sonrasında üzülen sen olacaksın.Kaybetmekten korkacak kendini belkide sevgin bitse de evlenmeye mecbur hissedeceksin.

Allah korusunda ayrılırsan; sonra ileride birlikte olacağın kişi böyle bir durumu kabul eder mi nasıl söylerim diyerek tasaya düşeceksin.
O yüzden yapma hiç kendini de sonrada huzursuz etme.
Uzun uzun düşün öyle karar ver,çünkü doğru insanı bulmak çok zor ve erkeklere de bu devirde güven olmuyor.

Merhaba :21:
bugün üye oldum ve bende artik bir kadinlarkulubü forum kullanicisiyim.. :33:

sizce evlenmeden önce cinsel iliskiye girmek kötü birsey mi yoksa iyi mi? :18:

düsüncelerinizi cok merak ediyorum. :17:

hayat fani, ölüm ani..
ilişkiye girdiğim kişi evlenmeden ölürse..
sonrasında evleneceğim kişiye mahçup olurum..
herşey bizim planladığımız gibi olmuyo neticede..

Son düzenleme:
Back
X