- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
-
Merhaba, ben kendi adıma cevap verecek olursam cinselliği epey geç yaşamış biriyim ve bunun için pişmanım. İleriki yaşlarda daha da zor oluyor ve bunu geç yaşamak bana fayda değil zarar verdi. En güzel yaşlarımda cinsel travmalar yaşıyorum. Acı çekiyorum. Çoğu zaman zevk alamıyorum. Bence doğru olduğuna inandığın insanı bulduğunda yaşanmalı. Saklamanın kimseye yararı yok. Sağlık sorunları da cabası.Sizce evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı mıdır? Yoksa yaşanmamalı mıdır? Yaşanmalıysa ne düzeyde yaşanmalıdır? Ten uyumunu evliliktem önce keşfedebilmek için illa birliktelik mi olmalıdır? Toplumumuzun bu konularda bakış açısını çok merak ediyorum. Ve burada sizlere de sormak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes düşüncesini istediği gibi beyan etmekte özgürdür. Lütfen saygı sınırlarımızı aşmayalım.
Sadece bu kısma cevap vereceğim. Bence hayır. Evlenmeden önce birliktelik yaşamadık eşimle ama o tutkuyu hissetmemek mümkün değildi.Ten uyumunu evliliktem önce keşfedebilmek için illa birliktelik mi olmalıdır?
bence insanlar istiyorsa yasamali toplum baskilarini asmaliyiz artik. Birbirini seven 2 insan neden birlikte olamasin duygularini bastirsinkiSizce evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı mıdır? Yoksa yaşanmamalı mıdır? Yaşanmalıysa ne düzeyde yaşanmalıdır? Ten uyumunu evliliktem önce keşfedebilmek için illa birliktelik mi olmalıdır? Toplumumuzun bu konularda bakış açısını çok merak ediyorum. Ve burada sizlere de sormak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkes düşüncesini istediği gibi beyan etmekte özgürdür. Lütfen saygı sınırlarımızı aşmayalım.
Sadece bu kısma cevap vereceğim. Bence hayır. Evlenmeden önce birliktelik yaşamadık eşimle ama o tutkuyu hissetmemek mümkün değildi.
İçine çeke çeke koklayarak öptüğün biriyle ten uyumun vardır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?