- 30 Mart 2022
- 6.471
- 4.161
- 123
- Konu Sahibi Kararsiz93
Telefon kurcalanması hoş değil evet herkesin bi özeli var fakat karşı taraf kurcalamak istediğinde de sorun çıkıyorsa bu rahatsız edici olur. Yani evlilikte böyle bi kural yok telefon kurcalanır diye fakat kurcalandığında da insan birşey görmek istemez şahsen. Yarası olan gocunur.Merhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Cinsellik konusunu da muhafazakar olduğunu söylediğiniz için öyle olduğunu düşündüm. Evlenince açılır bence.