Evlilik öncesi nasıldı?

Yani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.

Son cümlenize katılıyorum. Gelenekler falan filan, resmen gençlerin içini çürütüyorlar, salsalar da herkes sinir stresini bir güzel atsa, orgazm yaşasa ama yok. Hele kadınların durumu zaten felaket ülkede.

Tabi ki söylemeyecek. Söyler demedik zaten. Ama cinsel yönelimi farklı olsa sizinle evlenmek istemez cümlesi boşa çıkıyor yine de.

Evet eksik oldu anlatamim cinsel görüş konuşmakta anlamsiz kaliyor durust biri cinsel yonelimi farkli olsa kadinla evlenmez, diger durumda zaten yalan soyleyecek.

Merhaba, benim anlamadigim ve sasirtan sey evlendikten sonra niye telefonuna bakma ihtiyaci hissetmeniz. Eger boyle bir guvenlilik probleminiz varsa niye biriyle birlikte olmayi yada evlenmeyi dusunuyorsunuz. Ben 26 senedir evliyim esimin bir gun bile telefonunu karistirma ihtiyaci hissetmedim, mektuplarini acmadim,ondan sonra bilgisiyara girip hangi safyalara girdigine bakmadim, cuzdani kurcalamadim. Oda ayni sekilde ve halen bana cantami getirir icin den bir sey istese. Sevgi, saygi ve guven evliligin temel taslari. Ha diyeceksiniz ama o erkek aklini kaydirirlar.Butun adamlar salak degil. Yaninda ki adami baglama ihtiyaciniz varsa ya o adam sana layik degil yada sen ona layik degilsin. Bu arada bende zamaninda aldatildim bu herkesi ayni sinifa koymak icin bir bahane degil. Ben ne yaptim bu olunca -tabiki cok uzuldum- ama sen yoluna ben yoluma dememi engellemedi bu ve esimle tanistim. Sonuc olarak Sex guvendigin sevdiginle guzel, guven yoksa ortada hic evlenmeyi dusunme.
İlla bakmam lazım demiyor, durduk yere adam sorulmadan etmeden niye böyle bir şey söylüyor onu anlamaya çalışıyor

İlla bakmam lazım demiyor, durduk yere adam sorulmadan etmeden niye böyle bir şey söylüyor onu anlamaya çalışıyor
Dogru ancak oyle bile olsa “ben senin telefonuna evlendikten sonra bakmak isterim” yerine “ niye durup dururken boyle birsey deme ihtiyaci hissetin” demek daha mantikli degil mi?Boylece anlamaya calismak yerine anlarsin. Ayrica karsidaki kisi bunu zor kabul etmis. Yani bir israr var.Eger daha evlenmeden karsindaki kisiyle iletesim kuramiyorsan evlenmenin ne anlami var?

Ev telefonundan son arananı aratıyor olabilirler 😂
Burayı okuya okuya aklımda deli sorular olmaya başladı. 😅 Kocayı konumdan takip eden, telefonuna bakan vs. Vs. Eskiden herkes daha özgürdü sanırım. Mesela takip etmek istesen filmlerdeki gibi kılık değiştirip saklana saklana adım adım takip mi ediliyordu? 😅 Eskiden takip daha zahmetliymiş ya 😅

Burayı okuya okuya aklımda deli sorular olmaya başladı. 😅 Kocayı konumdan takip eden, telefonuna bakan vs. Vs. Eskiden herkes daha özgürdü sanırım. Mesela takip etmek istesen filmlerdeki gibi kılık değiştirip saklana saklana adım adım takip mi ediliyordu? 😅 Eskiden takip daha zahmetliymiş ya 😅
Hayal meyal hatırladığım bir komşumuz eşinin cebinde aşk mektupları bulmuştu da öyle yakalayıp boşanmıştı. Telefonun olmadığı dönemden hatırladığım bi bu olay var sanırım. Daha kolaymış tabi.

Bir de 90’larda çok meşhur dedektifler vardı hatırladığım. Gazetelerde ilanları falan olurdu.

Hayal meyal hatırladığım bir komşumuz eşinin cebinde aşk mektupları bulmuştu da öyle yakalayıp boşanmıştı. Telefonun olmadığı dönemden hatırladığım bi bu olay var sanırım. Daha kolaymış tabi.

Bir de 90’larda çok meşhur dedektifler vardı hatırladığım. Gazetelerde ilanları falan olurdu.
Tarih değişir ama yalanlar değişmez. Ne dedi acaba? Arkadaşım koymuş cebime falan mı? 😅 Şu an dedektif bile tutulsa işi daha zor. Eskiden her adımı giderek, arkada iz bırakarak yapıyorlardır o zaman. Ben bile Tarkan'a mektuplar yazar ama göndermedim ergenlikte 😅 anneme yakalanmıştım 😅 şimdi olsa nerden bilecek ?

Tarih değişir ama yalanlar değişmez. Ne dedi acaba? Arkadaşım koymuş cebime falan mı? 😅 Şu an dedektif bile tutulsa işi daha zor. Eskiden her adımı giderek, arkada iz bırakarak yapıyorlardır o zaman. Ben bile Tarkan'a mektuplar yazar ama göndermedim ergenlikte 😅 anneme yakalanmıştım 😅 şimdi olsa nerden bilecek ?
Direkt kabul etmişti ya, boşandılar adam çocukları aldı diğer kadınla evlendi.

Tarkana mektup iyimiş, ben anca dinozorusa falan yazıyordum 😂

Gecen de Onder Somer metresiyle karisina yazdigi iki mektubu ceketinin cebinde unutup Kartal Tibet'ten odasina girip mektubu almasini istediğinde yakalanmisti.
Salak erkek hep salak demek ki ahshd abi bir mektubu da unutma bir zahmet.

Cep telefonu yokken insanlar neye bakıyordu acaba? Sevgililik dönemi cep telefonu dönemine denk gelmeyen varsa açıklayabilir mi? :KK64:
Şu topikte sevgililiği cep telefonsuz internetsiz geçen bir ben miyim:olamaz: dinozor olmuşum resmen:KK59:
Cep telefonu yoktu cep kurcalama vardı :))) Bizim dönemimizde hala mektuplaşma yaygındı o yüzden pantolon ve ceket cepleri kurcalanır cüzdana bakılırdı, araç telefonları ve çağrı cihazları vardı, araç telefonuna gelen son aramalar, çağrı cihazına bırakılan mesajlar didiklenirdi 😂

K kerkenes ruj lekesi demiş ama o artık zurnanın zırt dediği yer :)))) saç teli arama ve burunla parfüm analizi yapılırdı😂

Erkeğin arabası varsa torpido, koltuk altları vs aranırdı, ki şayet bir aldatma varsa arabada mutlaka delil bulunurdu.

Hazır topiğe gelmişken lütfen dini mesajlar yazılmasın, erkek erkektir aldatmak isteyen her türlü aldatır.

Konunun hepsini okumadım ama adam gercekten muhafazakardır, günaha girmek istemiyordur olamaz mi :KK51:

Muhafazakar erkekler genelde erken evlenirler aslında. 4-5 ayda muhafazakar birinin evlenmek amacıyla görüştüğü kişiyle cinsellik konuşması bence şaşırtıcı olurdu. Bu durum sizin şu an çizdiğiniz profilde evlenmeden önce anlaşılamaz. Bu arada telefonunu kimseye vermek istememesi bence zaten olması gereken bir durum. Eşinizin telefonunu ne sevgiliyken ne evliyken karıştırdım. Telefonuma bakmak istediğini söyleseydi şu an evli olmazdık.

Son cümlenize katılıyorum. Gelenekler falan filan, resmen gençlerin içini çürütüyorlar, salsalar da herkes sinir stresini bir güzel atsa, orgazm yaşasa ama yok. Hele kadınların durumu zaten felaket ülkede.
Burada bile gördüğüm tepkiye bak yani.

Burada bile gördüğüm tepkiye bak yani.

Bence yorumu yazan kişi etkisi bu. Sen 2+2 4 desen bence yine beğenmedim atacaklar.

Ne yaptın neler yazdın bu kadar herkesi kızdıracak valla merak ediyorum bazen. Seni prime zamanında görmek isterdim.

Back
X