30 yaşındayım artık. Daha önceleri evliliğe çok sıcak bakmasam da artık yavaş yavaş düşünmeye başlıyor gibiyim ancak işte bu diyebileceğim kimse çıkmadı karşıma. Bu yaşıma kadar evimize görücü falan da gelmedi hiç. Görücü kelimesi yargılanmama neden olabilir belki ama etrafımdakiler genelde bu soruyu soruyorlar. Geliyordur görücülerin, soranlar oluyordur diye konuşuyorlar da ben hiç öyle bir şey olmadı diyemiyorum

Bu utanılacak bir şey değil tabii ki ama az çok toplumumuzun bakış açısı, düşünce yapısı belli biliyorum.
Evliliğin avantajı, dezavantajı nedir bilmiyorum. Bekarken nasıldı, evlilik size ne kattı? Evlendikten sonra en çok iyi ki mi dediniz, yoksa daha çok keşkeler mi oldu hayatınızda?
Evlenmiş olmak için acele etmemem gerektiğinin, bunun bir sorumluluk olduğunun, sırf geç kalmış olma yanılgısı ile hareket etmemem gerektiğinin farkındayım.
Sadece tecrübelerinizi merak ediyor, sizlerden fikir almak istiyorum. Herkes aynı durumları yaşayacak değildir elbette ama evlilik size ne kattı, sizden ne aldı? Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.