- 11 Ocak 2017
- 345
- 360
- 23
- Konu Sahibi cheryblossommm
Ne münasebet canım. Nişanlın hep böyle isteklerine saygı duymaz mı yoksa bu konu istisna mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
Millette de ne bu birinin evine postu serme merakı,anlamıyorum.Çocuklarımın okulu aileme oldukça yakın,bizden gelip gitsinler bazen diyorlar.Ne gerek var diyorum.Herkesin kendi düzeni,kendi aile kuralları var.Nasıl rahat edecek görümce kayın aynı evde acaba...Bu şekilde evlenirseniz çok ciddi bir sorunu çözüme kavuşturmadan evlenmiş olacaksınız ve ilerde de önünüze gelecek bu konu. Konu sürekli hortluyor diyorsunuz ama kesin bir çözüme kavuşmazsa hortlar. Evlenin atama zamanı gene hortlar.
ayrıl.Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
bir de kv kp e aylık ödemeleri de var.sizin evliliğinizin zaten sorunlu olacağı belliydi
maddi olarak sizden düşük olacakları belliydi
önceki konulardaki önerileri dikkate almadınız devam ettiniz işte yaşıyorsunuz sorunları
şimdi yazdıklarımız neyi değiştirecek 3 ay sonraki konu kaynım eve yayıldı görümce iş yapmıyor hem çalışıp hem ev işi yapıyorum maaşım da borca gidiyor olur büyük ihtimal
Yani birde bize iğne almadı diyobir de kv kp e aylık ödemeleri de var.
bence evlenme.ama illaa evlencegim diyorsan bu sorun en iyi yolla veen az hasarla atlatmak için ailenden yardım iste. araya girsinler.Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
Lanet olsun ki maddi bi beklentim yok .sanırım anlamadınız ki maddi beklentim olsa para göndermem.hiç bi manevi maddi yararı yokken bana hala talepte bulunması normal mi sence.hemde olabilitesi olmayan taleplerYani birde bize iğne almadı diyozaten kadın muhtaçki para gönderiyosun. Ne bekliyosun yani?
Canım gönderme. Ne alaka ya? Daha evli bile değilsin. Daha şimdiden onlara bakmaya başlamışsın. Sen yokken ne yapıyorlardı?Lanet olsun ki maddi bi beklentim yok .sanırım anlamadınız ki maddi beklentim olsa para göndermem.hiç bi manevi maddi yararı yokken bana hala talepte bulunması normal mi sence.hemde olabilitesi olmayan talepler
Niye tepki veriyorsun ki o zaman. İğne bile almadı sözüme.almadı ama iyi niyeti deEi yokmuş.niaşnlım napatım atsan atılmaz sarsan satışamz aç mı kalsınlar deyip gönderiyoCanım gönderme. Ne alaka ya? Daha evli bile değilsin. Daha şimdiden onlara bakmaya başlamışsın. Sen yokken ne yapıyorlardı?
Anne babaya para gönderiyor, kardeşlerini sizin eve alıyor. Sorsana bakalım sülalede başka zor durumda olan var mıymış?Niye tepki veriyorsun ki o zaman. İğne bile almadı sözüme.almadı ama iyi niyeti deEi yokmuş.niaşnlım napatım atsan atılmaz sarsan satışamz aç mı kalsınlar deyip gönderiyo
Anne babaya para gönderiyor, kardeşlerini sizin eve alıyor. Sorsana bakalım sülalede başka zor durumda olan var mıymış?