- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi cheryblossommm
Kabul edersen biraz zor olacak senin için bilmiyorum bizde inan öyle evlendikten herşeyi kendimiz yaptık ama Allah tan ayrıyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey maşallah. Etinden sütünden misali.ee zamanında adamın halası demişti memur kız boşuna mı aldılar aileye
asla kabul etmem .etmiycem .Kabul edersen biraz zor olacak senin için bilmiyorum bizde inan öyle evlendikten herşeyi kendimiz yaptık ama Allah tan ayrıyiz
İlle de evlenicem diyosun?Asl
asla kabul etmem .etmiycem .
En mantiklisini yaparsın ama şöyle güzel güzel konuş derim bak onlar olursa rahat edemem vs gibibAsl
asla kabul etmem .etmiycem .
Konusma,evlenme direkt olarak. Bu ne yav daha senin oturmadigin evle ilgili plan yapiyorlarKızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
Eğildikçe tepene binilir beklemeyen olursan beklenen olursun bu işlerin kuralı budur basit...Lanet olsun ki maddi bi beklentim yok .sanırım anlamadınız ki maddi beklentim olsa para göndermem.hiç bi manevi maddi yararı yokken bana hala talepte bulunması normal mi sence.hemde olabilitesi olmayan talepler
doğru ya.zaten eşin para gönderiyormuş demekki yardım edecek güçleri yok, bence iki genç yetişkinin olduğu eve para yollanmaz
bence yardım beklemek yerine yardım etmeyi kesin
son yazdıkların zaten über absürt, ataması olan memur insan neden yeni evlilerin evinde kalsın, başka bunu kendilerinin istememesi lazım, herkesin yaptığı bi ya yalnız yaşasınlar ya da bi ev arkadaşı bulsunlar
evde çalışabilecek 2 bekar varken aç açıkta kalmak onların ayıbı.Niye tepki veriyorsun ki o zaman. İğne bile almadı sözüme.almadı ama iyi niyeti deEi yokmuş.niaşnlım napatım atsan atılmaz sarsan satışamz aç mı kalsınlar deyip gönderiyo
ev tutup baba kiz otursunlar sizin yaniniz niye nisanlinizi iyi gormuyorum ben olsam vazgecerim bu istenKızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi