evlilik öncesinde olacak şeymiydi bu ben ne yapıcam şimdi:(

ben bu güne kadar ailesinden vazgecen ne kadın gördüm ne erkek..bu anne,baba...bu aile...kimse ailesinden geçmez...hele bi nikah olsun...erkek arkadasın unutur olanları.gercekci ol.eger erkek arkadasını bu ailesi ile kabul edeceksen devam et.yoksa ayrıl.

bugün aradılar yine özür diiliyolar annesi annemden diledi önce işte ama şunu demiyorlar biz sizi de kızımızı da üzdük demiyolar oğlumuz çok üzüldü çok üzüldük diyolar yani hala beni nasıl üzdüklerini anlayamadılar sanırım yada ben pinpirikleniyorum gerçekten kafam çok karışık oğlum için herşeyi yaparım diyorlar halbuki biz ondan herşeyi değil düzgünce istemesini beklemiştik. babası babamı aradı özür diledi ama o da oğlum çok üzüldü ömrü boyunca bukadar üzülmedi ağlamadı dedi ama beni hiç hesaba katmadı özür dileriz yaptığımız için bilemedik konuşmayı beceremedik dedi ya bu insanlar köylü ama çok kabalar nasıl diyeyim ne köylüler var ağzından çıkan her laf ayrı bir değerli oluyor ben ne olduğunu anlayamadım. olan e. arkadasmla bana oldu biz ikimizde hiç ağlamadığımız üzülmediğimz kadar üzüldük bi çıkar yol bulamadık:( oğlumun ilk kız arkadaşı kızınız diyo ayırmayın gençleri diyorlar ama o da benim ilk e.arkadaşım ben ondan baskasını hiç aklıma bile getiremedim ki bugüne kadar küstk kavga ettik kıskandırdık birbirimizi ama hep sevdik:(

bugün aradılar yine özür diiliyolar annesi annemden diledi önce işte ama şunu demiyorlar biz sizi de kızımızı da üzdük demiyolar oğlumuz çok üzüldü çok üzüldük diyolar yani hala beni nasıl üzdüklerini anlayamadılar sanırım yada ben pinpirikleniyorum gerçekten kafam çok karışık oğlum için herşeyi yaparım diyorlar halbuki biz ondan herşeyi değil düzgünce istemesini beklemiştik. babası babamı aradı özür diledi ama o da oğlum çok üzüldü ömrü boyunca bukadar üzülmedi ağlamadı dedi ama beni hiç hesaba katmadı özür dileriz yaptığımız için bilemedik konuşmayı beceremedik dedi ya bu insanlar köylü ama çok kabalar nasıl diyeyim ne köylüler var ağzından çıkan her laf ayrı bir değerli oluyor ben ne olduğunu anlayamadım. olan e. arkadasmla bana oldu biz ikimizde hiç ağlamadığımız üzülmediğimz kadar üzüldük bi çıkar yol bulamadık:( oğlumun ilk kız arkadaşı kızınız diyo ayırmayın gençleri diyorlar ama o da benim ilk e.arkadaşım ben ondan baskasını hiç aklıma bile getiremedim ki bugüne kadar küstk kavga ettik kıskandırdık birbirimizi ama hep sevdik:(

sana tavsıyem ne dusunuyorsan ac annesıne soyle tamam oglunuz cok uzgun pekı ya ben de yaptıgınız kabul edılebılır mı de... ben cok kırgınım acıkcası gelecege dair supheyle bakıyorum de.. ayrıca bu ınsanlar köylü degıller tatlım :)))..asla da köylu olamazlar.. uzaydan mı gelmısler anlamadım ki ben..

ya nasıl diyeyim bu insanlar konuşmayı bilmiyolar bunun tanımını söylemek istemiyorum ama aglıyolar kulaklarımla duydum kendinden yasca küçük insanlardan özür diliyorlar nasıl diyeyim onların şu duruma düşmesi beni çok üzüyo:(ama biz bişey yapmadık ki kendilerini de bizi de yine kendileri üzdüler. aglayıp çok üzgünüz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız diyorlar herzaman destekçiniz diyolar bilmiyorum ya biz e.arkadasmla ikimiz kahroluyoruz olan en çok bize oluyo:'(

canım allah sana kolaylık versin. daha dur bunlar iyi günlerin. içlerine girince daha ne huylarını göreceksin. işin zor çünkü benim kv tarafı da çok cahil. herşeyde kavga etmeye alımış. ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir. utançtan ağladığını hiiiç sanmam. utanacak olsalardı bu hareketleri yapmazlardı. eşşek kadar insanlar bir şekilde konuu geçiştire bilirlerdi. sen de çok safsın. biraz kurt ol. ama onları değiştirebileceğini düşünme. çünkü huyları artık kemikleşmiştir değişmez. yapacağın onlarla çok yüzgöz olmadan önemli mevzuları eşinle aranızda hallederek onları karıştırmadan yolunuza devam etmek. inşallah herşey gönlünce olur. ama

canım allah sana kolaylık versin. daha dur bunlar iyi günlerin. içlerine girince daha ne huylarını göreceksin. işin zor çünkü benim kv tarafı da çok cahil. herşeyde kavga etmeye alımış. ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir. utançtan ağladığını hiiiç sanmam. utanacak olsalardı bu hareketleri yapmazlardı. eşşek kadar insanlar bir şekilde konuu geçiştire bilirlerdi. sen de çok safsın. biraz kurt ol. ama onları değiştirebileceğini düşünme. çünkü huyları artık kemikleşmiştir değişmez. yapacağın onlarla çok yüzgöz olmadan önemli mevzuları eşinle aranızda hallederek onları karıştırmadan yolunuza devam etmek. inşallah herşey gönlünce olur. ama

sevdiğim insan 800km uzaktan geldi ama görüşemedik izin vermediler:( çok özledim onu oda beni çok özledi biliyorum şimdi boynu bükük geri gidiyor :( bizi şu durmu düşürenleri hiç affetmicem allahtan bize bir çıkar yol göstermesini diliyorum

arkadaşa ne densede bulunduğu durum itibarı ile kimseyi dinlemiycek kendisini dinleyecektir... her cümlesinde çok sevdik cümlesini kullanıyor bu kadar severken mantığının aklının, duygularının önüne geçeceğine hiç ihtimal vermiyorum..gerekirse ailesinide karşısına alarak evlenecek ama çoookkkk pişman olacak...çünkü şimdi salya sümük ağlayan sevdiği insan bambaşka bir insan olacak..umarım yanılıyorumdur ama bu hikaye bana çok tanıdık geliyor..

arkadaşlar peygamberimizin bir sözü vardır,çok beğenirim ; çöplükte yetişmiş kırmızı gülden sakının,der.. erkek arkadaşınız o kaba saba bulduğunuz insanların içinde ve elinde büyümüş,kendisini ne kadar cilalasa da ilk büyük sorunda özüne dönecektir.iyi düşünün,rabbim küçük belaları uyarı olarak verir kullarına ama anlayana tabii.

gerçekten öyle mi olur çok mu değişir beni korumaz mı sahip çıkmaz mı bana oda mı onlar gibi olur:( biliyorum safım biraz iyi niyetliyim oda benim hep iyi niyetli olduğumu söyler oda çok iyi niyetlidir ama ne bileyim. aradılar yine biz kızınızı el üstünde tütarız özür dileriz konuşmayı bilemedik affedin çocuklar çok üzülüyo bizde çok üzülüyoruz diyolar bizimkilerde özür dilemeyin gerek yok ama olmaz diyolar. bizimkilerde onların bu duruma düşmesine üzülüyolar kocaman insanlar sonuçta ama bana sen yapamazsın narinsin onlar anlamazlar senin bu narinliğini diyorlar ne hallere düştük allahım şimdi hepsi yalan mı söylüyo yani e. arkadaşımda mı yalan söylüyo o da korumayacak mı yani beni çok mu üzülürüm ileride ben hep iyi niyet düşünmüştüm ama onlar benimde bizimde iyi niyetimizi anlamadılar şimdi de üzülüyolar benimde gücüme giden bu biz bukadar iyi niyetliyken neden bu oldu bir evin bir oğlu diye kıskandılar mı noldu anlam veremiyorum:(

Her ne yaparsan yap, ailenin rızası olmadan birşey yapma. Sizi onlardan daha iyi kimse düşünemez. O gün olanlar, düşünüyorum da hani bir kere kır potunu iki kere kır. Ama saydırmışlar resmen. Özür dileseler bile eminim oğulları istediği içindir. O gün söylenenler tamamen düşünüp taşınıp yaptıkları planlar. Kafalarında ne varsa onu söylemişler. Bir de şu açıdan bakın, henüz sözlenme aşamasında böyle oluyorsa ilerde neler olur, neler söylenir.

sizin dedikleriniz doğru arkadaşlar ben o günü hiç aklımdan çıkaramıycam ne bileyim ya hiç bişeyde hevesim kalmadı yani kendimi hiç iyi hissetmiyorum şimdi ailem ılımlı çocuk iyi efendi diyolar benm soğuyorum sanki hep mutsuz olacakmışım gibi geliyor bana ne bileyim okadar emeklerimiz sevgimi boşa gidecek adım adım içimdeki tüm hevesimi kırdılar hayallerim gerçekten ıkıldı bi genç kız ne ister ya sevdiğiyle mutlu olmak varlıkta yoklukta anne baba eksiğiyle fazlasıyla düzgünce kızı ister sonrada der ki gençler mutlu olsunlar benim başıma gelen bi başkasının başına gelmemiştir herhalde ama kendimi ok kötü hissediyorum e. arkadaşımı çok seviyorum ama içimdeki kırgınlığım da onun tüm çabalarına rağmen her geçen gün büyüyo ne bileyim ne olcak şimdiye kadaar nişanlanmıştık eğer düzgünce istemiş olsalardı

Erkek arkadaşınızın suçsuz olduğu ortada,böyleyken de ailesinin görgüsüzlüğü yüzünden ayrılmanızın bir anlamı yok bence.

Bazı arkadaşların dediği gibi, şimdi sizin yanınızda görünüp yarın öbür gün ailesini suçlamayı bırakabilir belki.Fakat bunca yıllık beraberliğinizde karakterini anlamışsınızdır.Bunu yapıp yapmayacağını en iyi siz bilirsiniz.

Aileniz de iyi çocuk diyor ve karşı değiller madem,o zaman hemen soğudum demeyin siz de.

Fakat mutlaka ailesinden uzakta oturun ve mesafenizi koruyun.Bırakın oğullarının evliliğini yabancı gibi uzaktan izlemenin acısını yaşasınlar.
Onların alacağı 2-3 parça eşyayla mutsuz olmaktansa,eksik de olsa kendiniz kurun evinizi.
Bütçeniz elvermiyorsa düğün değil de nikah yapıverin.
Bir süre kirada oturup evinizi kendi kazandığınız parayla alın.

Eminim daha huzurlu olacaksınız...

arkadaşlar uzun olacak belki yazdıklarım ama diğer türlü de yarım kalacak. benim e. arkadaşımla yaklaşık 6 senelik bir birlikteliğimiz var ve ikimizde birbirimizi çok seviyoruz gerçekten. şöyle bişey var saygımızı mesafemizi her zaman koruduk ilk başladığımız gün e. arkadaşım benimle evlenmek istediğini söyledi hep de o yönde devam ettik olmadı mı kavgalarımız tabiki oldu küstük ayrı kaldık birbirimizi hasetimizden çatlattık ama hep sevdik. e. arkadaşım çok efendi dürüst düzgün bir insan açıkçası ama ailesi biraz cahil nasıl diyeyim patavatsız işte. biz işlerimizi düzelttik tamam dedik evlenmenin zamanıdır artık aileleri tanıştıralım isteme olayı olsun söz nişan aşamasına geçelim. o güne kadar ne ben onun ailesini gördüm ne de o benim ailemi gördü. ama ikimizin ailesi de birbirimizden haberdardı. gelgelelim aileler tanıştı kız isteme faslına geçildi. bu arada ben ve ailem çok özendik hazırlandık ne bileyim tek kızım çok aşırı derecede değer görürüm ailemde e.arkadaşımın babası allahım emriyle beni istedi babamda şöyle dedi ben çocukların altınına incisine eşyasına karışmam onlar hanımlarla çocuklar arasında halledilir sadece tek isteğiğm kızımın evi bizim yakınımıza kurulsun benim eşim rahatsız yakınımızda olsunlar bana destek olsunlar bu konu e. arkadaşımın da ailesinin de yabancı olmadığı bi konu zaten çoktandır biliniyordu. bir sorun yoktu da o güne kadar. ancak babası şöyle bir tepki verdi babama o zaman sen benim oğluma ev alacaksın oğlum sizin olsun gibi saçmalamaya başladı ordan annesi saçmaladı siz bize oğlumuzu istemeye gelin tabi annemin kafa attı çok beklersiniz siz dedi ama saygıyı bırakmadılar sabrettiler bizimkiler dediler ki biz niye alalım alacaksan sen al evi e. arkadaşımın eniştesi ve ablasıda banane bizde ev isteriz ona alınırsa ikişsinn de şukadar maaşı var kredi çeksinler alsınlar naparlarya yapsınlar gibi gereksiz konulara girildi kimse onlardan ev istememişken bu triplere girildi sonrada biz bi düşünelim dediler kalktılar. bu arada e. arkadaşım perişan durumda tabi yapılan saygısızlığın farkında hepsine bağırmış naptığınızı sanıyorsunuz siz diye yaptıklarını tek tek anlatmış anne de biraz rol yapan bi tip açıkçası korkusuna kurtulayım diye ağlamaya başlamış bu sefer oğlumu elimden alcaklar diye ortalık karıştı bizimkiler altta kalır mı birgün sonra getirdikleri çikolatalar ellerinden öptü şimdi ben napayım ikimizde salya sümük ağlıyoruz bu arada e. arkadaşımın ailesi de utançtan ağlıyolar

aileler sorun yaşayabilir ama siz birbirinizi seviyorsanız emin olun eninde sonunda kavuşursunuz...benim çevremde buna benzer sorun yaşayan arkadaşlarım oldu ama hep AŞK kazandı:)

peki sizin eviniz yada ailenizin oturmanızı istedigi yer , onun ailesine çokmu uzaK ?

bu işler cok zor işler ya bak bende sölzlenecek okudum şimdi ama biras bende düşündüm simdi yaaa valla neyin ne olacağı hiç belli olmuyor basta hersey iyi gibi duruyo ama iş oralara gelince ortalık karısıyor bu durum sacma olmus biras seven iki gence oluyor olan aileler biras sacmalıyor bazen ama hersey mantıkla halledilse olacakda valla ne diyem bişi diyemedim ama yanlıs olmus yaa üzüldüm bende bak bayramdan sona sözlenecem nasipse ben bile daha basından korkuyom bazı ınce durumlardan hiç sevmiom böle seyleri rabbim yardımcımız olsun ne diyem ama siz düzeltceksiniz es adayınızla araları durumları hayat sizin sizin hayatınızın üzerine konusuluyo aillleri sakinlestrcekte sizssizniz isteklerinizi isteyende sizsisniz bu hayatı siz yasayacaksınız tabi ailelelr önemli ama ortamı yapacak olan da sizsiniz es adayınızla konusuun bence halledersiniz sevdikten sona ev miş arabamıs ne bilim bunlar hep sorun oluyo ama olmamalı ya evlilik bu bir öömür yaniii maddiyata bakılmamalı da işte aileler bazen böle sorunlar cıkarıyo ne diyim hyrlısı olsun inş düzelir...

erkek arkadaşın şu an seni kaybetme korkusuyla herşeyi söle bir daha görüşmicem der. seni de görüştürmicem der. ama emin ol bunlar imzayı atana kadardır. tercih senin ama inan bana öyle bir aile ile çok çok yıpranırsın. benim evliliğimin ilk günleri eşimin ailesi yüzünden zehir oldu. ve emin ol erkekler evlenince acaip düşüoşar ailelerine. bizimkiler gözü önünde yaptı bütün terbiyesizlikleri ama ben bunu üzülüp dile getirince gerekirse görüşmeyiz diyen adam benim aileme saldırdı. benim annem hiçbirşey yapmamışken sırf benim canımı acıtmak amacıyla kendi annesinden için seninki kadar kötü değil ya dedi. onun annesinin yaptıklarının binde birini benim annem yapsaydı eminim şu anda yüzüne bakmazdı. bizimkileri sizinki gibi aleni yapmadığı halde eşimde böle devam ederslerse gitmem diodu. evlendik şimdi haftada en az iki kerfe gidioruz. ya da bize çaırıo. kadında bildiin çıngıraklı yılan fırsat bulsamda laf soksam die. ve herkese böle ama bana 2 katı. benide çok uyaran oldu malesef dinlemedim ve pişmanım. çünkü bunun sonu yok. böle insanlar adamın ömrünü yer anca:5:

aynı şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum. Annesinden nefret eden kocam şimdi toz kondurmuyor. Evlenmeden önce ne olacak ayda yılda bir görüşürüz diyordu şimdi fırsatı olsa her dakika görecek . Anneme durduk yere etmediği laf kalmadı, annesinin dolduruşuyla her türlü terbiyesizliği yaptı, ben eşimin aileme yaptığını onun ailesine yapsaydım başıma neler gelirdi bilmiyorum.
Neredeyse 1 yıldır evliyim bu sorunlarım imzayı atar atmaz başladı. Evlendiğim günden bu güne bir gün huzurlu olamadım, daha evliliğimin ikinci ayında migren, ülser sahibi oldum. Şimdi yavaş yavaş düzeliyor biraz ama bunca şeyden sonra hiçbir şey eskisi gibi olamaz ki.
Erkeklerin aşkı, sevgisi imzayı atar atmaz bitiyor, sen de eşi olduktan sonra göreceksin maalesef değişimi. Ailemi siler atarım diyen insan seni tanımayacak bile.

Burda sana tavsiye verenleri dinlemesen bile mutlaka aileni dinle. Ailen senin kötülüğünü istemez ve onlar dışarıdan her şeyi çok rahat görebiliyorlar.

Her şeye rağmen evleneceğim diyorsan da bunu isteklerinden taviz vermeden yap. Taviz tavizi doğurur. İnsanlarda bunu affetti şu yaptığımızı da affeder/ kabul eder düşüncesi uyandırmadan sevgilinle anlaş.

gerçekten öyle mi olur çok mu değişir beni korumaz mı sahip çıkmaz mı bana oda mı onlar gibi olur:( biliyorum safım biraz iyi niyetliyim oda benim hep iyi niyetli olduğumu söyler oda çok iyi niyetlidir ama ne bileyim. aradılar yine biz kızınızı el üstünde tütarız özür dileriz konuşmayı bilemedik affedin çocuklar çok üzülüyo bizde çok üzülüyoruz diyolar bizimkilerde özür dilemeyin gerek yok ama olmaz diyolar. bizimkilerde onların bu duruma düşmesine üzülüyolar kocaman insanlar sonuçta ama bana sen yapamazsın narinsin onlar anlamazlar senin bu narinliğini diyorlar ne hallere düştük allahım şimdi hepsi yalan mı söylüyo yani e. arkadaşımda mı yalan söylüyo o da korumayacak mı yani beni çok mu üzülürüm ileride ben hep iyi niyet düşünmüştüm ama onlar benimde bizimde iyi niyetimizi anlamadılar şimdi de üzülüyolar benimde gücüme giden bu biz bukadar iyi niyetliyken neden bu oldu bir evin bir oğlu diye kıskandılar mı noldu anlam veremiyorum:(

Ne olursa olsun erkek arkadaşın o ailenin içinde büyüdü, onların verdiği ilk eğitim ile karakteri şekillendi. Okumuştur, kendini geliştirmiştir ama özünde maalesef bu densiz insanların izi var. Kendini şimdi onun yerine koy, senin ailen böyle bir şey yaptı diyelim, ailene 1 kere kızarsın 2 kere kızarsın 3.'de korumaya başlarsın. Çok üzgünüm ama maalesef bu şekilde olacak.
Aşk, sevgi bir süre sonra değişmeye başlıyor, özellikle erkeklerde evlendikten sonra nasıl olsa artık evlendik, hiçbir şeye itiraz edemez düşüncesi var. İşi garantiye alınca işte değişim başlıyor. Sen annene hasta, yardımcı olayım diye gideceksin, 2.'den sonra benim annem de hasta ona neden gitmiyoruz, ben gitmiyorsam sen de gitme diyecek.

Kısaca şu anda seni kaybetme korkusu olduğundan dolayı her istediğine evet diyor ama evlenince sen garantide olacaksn, bu sefer ailesini kaybetme korkusu ile onların istediklerini yapmaya başlayacak.

asla ama asla aılenı ezdırme,haksız da olsalar sen haksızlar deme,adam-kadın gıder ama aıle gelmez,cok sorun yasarsın sonra,sonr ao kocacıında bak senın aılen bunu demıstı sunu demıstı der,yazık olmus ama bı yerde de ılk bastan onların edepsızlıgını gormen ıyı olmus,allah ıslerını hale yola koysun bı an evvel inş

arkadaşlar peygamberimizin bir sözü vardır,çok beğenirim ; çöplükte yetişmiş kırmızı gülden sakının,der.. erkek arkadaşınız o kaba saba bulduğunuz insanların içinde ve elinde büyümüş,kendisini ne kadar cilalasa da ilk büyük sorunda özüne dönecektir.iyi düşünün,rabbim küçük belaları uyarı olarak verir kullarına ama anlayana tabii.

Canım ben konuna daha önce de yazmıştım. Sen şu ilişkiyle resmen uçurumun eşiğindesin. Eğer o ailenin sana yarattığı tehlikeyi, o çocukla evlendiğinde geçireceğin gelecekten bir saat gelseydi gözünün önüne arkana bakmadan kaçardın. O kadar çok kadın var ki, evliliğinden sırf eşinin ailesi yüzünden pişman olan. O kadar çok ki... Eğer ailesini bilseydim onunla asla evlenmezdim diyen. Sen ailesinin gerçek yüzünü ne şanslısın ki daha birinci kerede görmüşsün ama yine de evleneceğim diyorsan, sana tabi ki mutluluklar, umarım pişman olmazsın.

bundan 3 ay önce görseydim bu konuyu bambaşka şeyler yazardım ama şu 3 ayda öyle büyüdümki üzgunum yazdıklarım canınızı yakabılır..
benımde 5 yıllık bır sevgılım vardı öyle iyi öyle düzgün biriki 5 yıl boyunca her gun ben bu ınsanı haketmek ıcın ne yaptım dedım..
gectım yıl donumunu ay donumunu unutmaz üzerime titrerdi ayrıken bıle hıc ayrı olmadık bız hıc kavga etmedık hep destek oldu hayatıma degıl kostek hep destek oldu
bazı kızlar anlatırya ıste kıskandı benı hayatımı zından ettı o benı kıskandıgı an bıle kıskandıgını soylemedı o an benım canımı yakar dıye ustunden zamn gecınce söyledı..
ben onu tanıyana kadar dusuncelı romantık sanarıdım kendımı ama ben yaptıgım suprızlerle sevdıklerımı mutlu etmeye calırsım oysa o benı mutlu etmesı ıle ılgılı sen mutlu olunca ben mutlu oluyorum dıyecek kadarda guzel sevdı benı..
nasıl dört dortluk gorunuyo dımı
bu sure zarfında aılesı hıc bır adım atmadı hep ben ugrastım kendımı sevdırmeye sevıyolarda sandım sonra ıs cıddıye bındı aılesı ailemı aradı aralarında gecen konuşmayı sevdıgım adama oyle bı aktardılarkı annem konusurken kardesım yanında olmasa dıyecegımkı anne hassasıyetı annem buyutuyo...

benım 5 yılda aılemın gozunde sevgılım ıcın yaptıgım yerı kendı aılesı bı telefon gorusmesıyle bıtırdı ınanabılıyomusunuz???

öz annesi bu.sanmayınkı bılınclı yaptı oglunu kaybetme korkusumu dersınız alttan alamamı dersınız onun dılınle ıyı seyler yaptı sandı.
kendısı kayınvalıdesınle yıllardır küs ben kalabalık bı aılede buyudum hıc küslük olmadı hep halamlar teyzemler bırardaydık bu nedenle ben evlendıgımde kayınvalıdemden uzak durma gıbı halım olmaz sevdıgımın annesınede aynen dedım ...teyzecım bırevın bır gelını olucam sızınle gecınecegımden tam emın olmalıyım kırgınlıklarım var dedım ama ınanın onlar sızın neye kırıldıgınızı asla anlayamıyacaklar bana fazla alıngan oldugumundan tutunda kımsenın dortdortluk olmadıgını ogluundan ayrılsam busaatten sonra daha ıyısınımı bulacagımı bıle soyledı daha 26 yasındayım buarada

sonucmu sevdıgım adam 5 yıllık yol arkadasım lıse arkadarsım yıllar sonra bırbırımızı askla buldugumuz adam yok oldu.suskunluga kapıldı gıdıyorum dedım kal demedı..

demem şu 1 evın bır oglu aıleısnden kopamaz kopsada bunu sızın vıcdanınız nekadar goturur dusunun
bırde hanı kızlar demıs ya cocuk cok ıyı aıleyı sallama bunun cvpı sende
sen nasıl bır evde buyudun ve nasıl bır evlılık ıstıyosun
mesela benım evlı kuzenlerım arkadaslarım var bız evımıze o kuzenımı davat edeceksek kayınvalıdesınıda cagırıyoruz yanı dünürlerle görüşülüyor.boyle bır evdemı buyudun kayınvalıdenın bır patavatsızlıgı senı hep boyle kıracakmı? yanı oldukları gıbı kabullenebılecekmısın?
bunları dusun oyle karar ver

ama fıkrımı soruyorsan suan aramalarını engelleyıp kendı kendınıze kalsanız sende bu ılıskıden soguyacaksın.cunku en ıyı erkek bıle bızım gıbı ınce dusunmuyor.bırde sevdıgın suan o evın ıcınde senın etkın onlardan az bunuda unutma.
bırde aglamalar yalvalmarlar falan sakın o paracı enıstenın yenı bır doldurması olmasın sızın aılenızı gordu madıı durumunu ögrendı.

kusura bakma cok yazdım sadece kendıme cok yakın hıssettım aılenıde senıde mutluluklar dılerım

Back
X