Evlilik öncesinde ve evlilikte cinsel istek neden farklı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂😂😂 Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun 😃😁😁 sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup :oops::confused:tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo
Hehehe. Benim eşim beni öyle görse, o elindeki ne diye gırgırı alıp mekanizmasını incelemeye başlar. Yani çıplakken gırgır yapacaksak, olabilir de, leoparlı tayt ne yav? :KK53:

Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.

Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Adam evlilik öncesi zaman kısıtlılığından ve "kapalı kutu'dan'' dolayı farklı yaklaşıyordu, şimdi evlendin, adam kapalı kutuyu açtı, hep varsın, hep yanındasındır diyedir.. bence yani. Demek ki neymiş, eski haline getirmek senin elinde, öyle gecelikle, taytla olacak iş değil bu.

Yemeklere çokca sarımsak koy, incir, çikolata yedir, balık yesin, hele karides çok etkilidir. Keçiboynuzu, cips bunlara dahil. Afedersin, bırak öpmeyi taytı giymeyi, önünden geçsem saldıracak 🙈🙈😂😂 gene de sen bilirsin, dene derim :)

ya su fantezileri toparladiginiz bi kaynak filan var mi azcik faydalanalim :dondurma:
Burda bi üye eşini böyle tahrik ediyormuş zamanında bu tavsiyeyi vermiş burda o günden beri bu espri yapılıyor ama kimdi üye bilmiyorum hatırlamıyorum hala buralardaysa ondan tavsiye almak lazım işi biliyo bence :D

Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.

Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Valla bizimkinde istek aynı da bende aynı değil :işsiz:tabi doğumdan sonra oldu bu olay . Mesela ben içtikten sonra sevişmeyi daha çok severim . emzirdiğim için içemiyorum .Ahh ah eski beni çok özledim 😁neyse en fazla bi sene daha böyle devam eder. Sonra vursun sazlar, oynasın kızlar:KK49:

Ay ben öyle bişey yapsam eşim, napıyosun kalk belin ağrıyacak süpürge açayım falan der :KK70: :KK70: Bence bu olay genel insan libidosuyla ilgili bişey. Biz 6 yıldır aynı yataktayız hiç öncesi-sonrası farkı yaşamadık. Gecelik, şu bu ben çok severim ama eşim birazdan çıkarıcağın şeyi hiç giymeye uğraşma kafasında. Kızlar böyle özelleri açmak huyum değildir ama yatarken giysi giymemek bizim sırrımız olabilir belki bilemiyorum :oops:

Herkesin kendi tercihi istegi tabi çokta guzel biz ilk zamanlar öyleydik simdi evde iki bebe var 😂 düsünemiyorum o hal durdugumu

Ya ben de bu sabahlık ne gereksiz bir şey diyordum.

Gece bebeyle ilgilenirken sabahlık veya bornozla mı dolaşsak acaba? Yatağa da anadan üryan girsek? :KK70:
Ya benim sıpa badıl badıl gelirse sonra ayıkla pirincin taşını..

Ya ben bu adama çok yemek yediriyorum ondan olabilir mi bak şimdi geldi aklıma. Biraz perhize sokayım dur. :KK45:

Hiç gerek yok çok rahatım bu konuda cinsellik sevilecek bişey değil 6 yıldır rahatım böyle iyi

Ya ben de bu sabahlık ne gereksiz bir şey diyordum.

Gece bebeyle ilgilenirken sabahlık veya bornozla mı dolaşsak acaba? Yatağa da anadan üryan girsek? :KK70:
Ya benim sıpa badıl badıl gelirse sonra ayıkla pirincin taşını..
İşte çocuk ayaklandıysa biraz zor gibi o işler :D

Deprem falan olursa zor olur
Bu konuya daha önce değinmiştik ama yine söyleyeyim ben :) Evt zor olur ama 38 yaşındayım bu güne kadar öyle bişey yaşamadım Allah korusun, tabi bu yaşamayacağım anlamına gelmez ama düşünsenize 38 yıl deprem ya da herhangi bi felaket olacak diye her gece rahat edemeye edemeye kıyafetle yatsam boşuna yatmış olacaktım :confused: Ayrıca öyle bi felaket karşısında ayıp günah ya da rezalet düşünmek yerine canımın derdine düşerdim sanırım, eller ne der kafasında yaşayan biri değilimdir genelde ;)

Valla bizimkinde istek aynı da bende aynı değil :işsiz:tabi doğumdan sonra oldu bu olay . Mesela ben içtikten sonra sevişmeyi daha çok severim . emzirdiğim için içemiyorum .Ahh ah eski beni çok özledim 😁neyse en fazla bi sene daha böyle devam eder. Sonra vursun sazlar, oynasın kızlar:KK49:

Ben artık içebiliyorum. :KK45:
Daha doğrusu önceden hiç desteğe ihtiyaç duymazken, arz talep gayet iyiyken doğumdan sonra ihtiyaç duymaya başladım.
Normalde hiç alkol arayan biri değilim. Ortada alışkanlık falan yok yani..

Emzirme işi bitince eşimle içmek istedik. Ve ben bunu keşfettim. Kafam iyiyken daha istekliyim.

Demek ki farketmesek bile stres altındayız ve kendimizi baskılıyoruz. Alkol rahatlatarak başka şeylere düşündürüyor. :eğlence:

Üç aylar gelince ara verdik tabi..:KK70:

Evlilik oncesi cinsellik toplumun buyuk kesiminde “ayip,yasak” olarak goruldugu icin kisitlanmis durumda. Kisitlanan sey hemen hemen herkese heyecanli geliyor. Evlenince zaten hep elimin altinda diye bakiyor insanlar. Evlilik malum yasal cinsellik durumunda su anda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X