Evlilik öncesinde ve evlilikte cinsel istek neden farklı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sohbetimiz hiç bitmez. Bıcır bıcır hep konuşuruz ikimiz de. Ama bir dönem gerçekten ben bile kendimden sıkılmıştım. O dönem açmıştım konuyu işte. Düşününce, zaten yorgun geliyordu, ben de ruhunu yoruyordum sanırım. Şimdi daha iyiyiz.
Iyi o zaman cok sevindim sizin adiniza cunku ne durumda olursa olsun evde huzursuzluk olunca hic çekilmiyor umarim daimi olur 😊😘

• Beğen
Reactions: Kuf
Evlenmeden önce daha tatlı heyecanlı gelir. Evlenince değişir diyordum :) nerdeee daha beter oldu hele ilk yıl köşe bucak kaçıyordum :) neyse düzelir yine dedim 7 yıla giricez adam son gaz devam :kızgın: bide hiç sexsi gecelik giymem normal şort kısa kollu takılırım adamın gözü radar gibş biyerim açılsınn kaçç kaçabilirsen:) hele kışın kat kat giyinirim kro gibi paçalar çorabın içinde:) ama eşimin gözleri maşallah sanırsın içimi görüyorr :))

Evlenmeden önce daha tatlı heyecanlı gelir. Evlenince değişir diyordum :) nerdeee daha beter oldu hele ilk yıl köşe bucak kaçıyordum :) neyse düzelir yine dedim 7 yıla giricez adam son gaz devam :kızgın: bide hiç sexsi gecelik giymem normal şort kısa kollu takılırım adamın gözü radar gibş biyerim açılsınn kaçç kaçabilirsen:) hele kışın kat kat giyinirim kro gibi paçalar çorabın içinde:) ama eşimin gözleri maşallah sanırsın içimi görüyorr :))
Ayy darısı başıma valla 😂😂 benimki zoru seviyor misal oğlum 1 yaşında kaynanam üst katımda aramızda 1 kat var bazen oraya yollarız her an gelcek olarak direk birlikte olmaya başlanıyo 🤦🏻‍♀️ Stres altında tercih ediyo 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X