Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinize sinmemiş. Böyle bir evlilik yaparsanız hem kendinizi hem de hiç bir suçu olmayan nişanlınızı mutsuz etmiş olacaksınız. Ona bu kötülüğü yapmayın.
Daha cok yeni tanisiyorsunuz ya o yuzden herseyi sindirememen normal. Hepimiz hayalimizde bir profil olusturuyoruz ve karsimiza o profilde biri cikacak saniyoruz, olmayan bircok sey de gozumuze batiyor ama zamanla, alistikca sindirirsin. Ayrica boya bakmanda da bir anormallik yok, insan evlenecegi kisinin her yonune bakar. Ben de mesela uzun boyluyum, hep uzun bir esim olacak sanirdim ama esimle tanistigimizda nerede ise ayni boydayiz diye reddetmeyi cok dusundum. Ama sonralari astim bu hissi.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
haklısınız ama ona bu durumu söyledim.. atmak istiyorum sözü dedim.biz en başında çok iyidik
ne zamanki evlilik korkusu başladı o zaman senin kafa karışmaların korkuların da başladı.
ama biz biririmize karşı iyi şeyler hissetmesek bir çok şeyi yaşamazdık da diyor..
her ilişkide bir taraf daha fazla sever bu ilişkide çok seven ben olurum diyor
İlerde öyle olmayacak işte. Siz içinize simeyen biriyle evlilik yaptığınız için hem kendinizi hemde eşinizi suçlayacaksınız ve bunu ona yansıtacaksınız. Eşiniz sürekli iyi olmaya çalışacak alttan alacak ama bir süre sonra karşılıksız ilgiden oda bunalacak. Unutmayın ki sevgi sonsuza kadar ancak karşılıklı olursa devam eder. Adamın sevgisi bitince evlenme sebebiniz de bitmiş olacak.
gerekirse sana yalvarırım bi danışmana bile gidebiliriz
birlikte bi soru cevap listesi hazırlayıp ileriye dönüp beklentilerimiz yaşama istediklerimiz neler
çevremizdeki örnekler neler değerlendirelim gerekirse diyor.. ve vazgeçmek istemiyor anlamıyor benii
Merhaba ben şuanda sözlüyüm, 6 ay önce tanışmıştık.. ilk başlangıcımız güzeldi..sonra ailelerimizle tanıştık buda çok güzel geçti. Çok iyi bir ailesi var benide çok seviyorlar. bende onları sevdim. benım ailemde sözlümü sevdi.. sözlenmeden bir hafta önce kararsızlık başladı acaba diye? annemle konuştuk bu konu hakkında benı ikna etti. kafama yattı sözlülük fikri .. şimdi 3 hafta oldu ve halen kararsızlık var. acabalarım var? boyuna kadar sorguluyorum boyu benden az uzun. topuklu giyemicem diye.. artısı çok eksisi yok denecek kadar az sözlümün. ama kendimi bir türlü alıştıramadım. böyle düşünmem normal mi? zaman veririsem fikrim oturur mu?
ayrıca tanıdığınız bir pisikoloj önerir misiniz?
istihareye yatmayı denediniz mi?
fiziksel özellikler ön emli tabi ki. ama ilk sebep bu olmamalı. içki içseydi kumar oynasaydı daha iyi olmazdı değil mi?
uygunsanız tüm kalbinizle namazınızı kılıp istihareye yatın. eminim sabah uyandığınızda daha net olursunuz.
kolay gelsin.
notsikoloji
![]()
sevindim sizin adınıza şimdi mutlumusunuz peki.. aklınıza geliyormu böyle şeyler
Ya inanin daha baska o kadar sorun, dert oluyor ki ilerleyen zamanlarda hakkaten boy, kilo, tip, para en son dert oluyor. Onemli olan karakter ile ilgili uyum. Fikir ve his dunyasindaki uyum. Bazen mutluyum, bazen mutsuz. Boyuymus, karakteriymis, duygusalligiymis, romantizmiymis, hepsi ilk zamanlarda dert olarak kaldi, simdi aklima bile gelmiyor. Sacma sapan bir ozellige takilirken, sacma sapan bir ozellikten de etkileniyoruz biz bayanlar. Mesela benim esim de cok zeki, hirsli diye etkilenmistim, kendisi muhendis, ABD de doktora kazanmis bilmem ne. Hayran kaliyordum basarilarina resmen, bana ne faydasi olacaksa. Simdi cok sacma buluyorum kendimi, onun basarilari, hirsi, surekli ders calismasi bana faydadan cok zarar verdi mesela.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ne kadar çok ortak yanımız var sizinle, sözlümde çok zekii akıllıca hareket eden biri.. Kendı işi var ve ister istemez şehirdışı seyyahatleri oluyor 3 günlük,5 günlük gibi. ayrıca romantik biri beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor..ben ne istersem evet diyor..
Merhaba ben şuanda sözlüyüm, 6 ay önce tanışmıştık.. ilk başlangıcımız güzeldi..sonra ailelerimizle tanıştık buda çok güzel geçti. Çok iyi bir ailesi var benide çok seviyorlar. bende onları sevdim. benım ailemde sözlümü sevdi.. sözlenmeden bir hafta önce kararsızlık başladı acaba diye? annemle konuştuk bu konu hakkında benı ikna etti. kafama yattı sözlülük fikri .. şimdi 3 hafta oldu ve halen kararsızlık var. acabalarım var? boyuna kadar sorguluyorum boyu benden az uzun. topuklu giyemicem diye.. artısı çok eksisi yok denecek kadar az sözlümün. ama kendimi bir türlü alıştıramadım. böyle düşünmem normal mi? zaman veririsem fikrim oturur mu?
ayrıca tanıdığınız bir pisikoloj önerir misiniz?