Evlilik sandalı

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Bir yıllık gayet güzel giden bir ilişkim var. Artık ciddi bir şeyler olsun istiyorum. Bazen evlenelim diyecek oluyo sanki sonra susuyo. Dört ay önce ailesiyle tanıştırdı.tmm dedim evlenelm diycek az kaldı yok yine susuyor.biliyorum beni seviyor bunu hissedebiliyorum ama neden böyle yapıyor anlam veremiyorum. benim ailemde onun aileside ne zaman evlenceksiniz diye sorup duruyo. Açık açık konuşmak istemiyorum bu benim gururumu incitir ama ona evlenmek istediğimi nasıl hissettirebilirim. Ya da onu evliliğe nasıl ikna edebilirim yardimci olur musunz lütfen canına tak etti artık :)

İşi gücü var mı? İşi yoksa bir iş bulmadan evlilik düşünmek istemiyordur belki. Yaşlarınız kaç?

Evet işi var ikimizde devlet memuruyuz.ben 25 yaşındayım kendisi 28 yaşında.

Yaslariniz kac

Evetişi var ikimizde devlet memuruyuz.ben 25 yaşındayım kendisi 28 yaşında.
Allah allah neden istemiyor ki lafı falan da mı geçmiyor, mesela evlenince şöyle şöyle yaparız gibisinden.

işi varsa ozaman başka bence sizi seviyor olabilir gerçekten ama aynı zamanda da evlilik sorumluluğundan korkuyor olabilir diyorum

Yaslariniz ileri degilmis sevindim buna bence evlenmekle ilgili knusma bence ondan bekle

Allah allah neden istemiyor ki lafı falan da mı geçmiyor, mesela evlenince şöyle şöyle yaparız gibisinden.
Hayır geçmiyor :( annesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi

Burcu yengecse biraz zor adım atar.:D
Bencede ondan bekle sen laf vurma

Allah canımı alsın "evlilik SKANDALI" diye okudum konu başlığını, BDV'de herşeyi gördük skandal görmemiştik iyi oldu diye girdim içeri:D

Öte yandan belki maddi durumu sıkıntı ediyordur, ailesine yük olmak istemiyordur kim bilir. Biraz birikimim olsun, ev alayım veya araba alayım falan diyor olabilir. Hiç bahseder mi böyle şeylerden?

Hayır geçmiyor :KK43: annesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi
Borcu varsa ondan olabilir sonuçta evlilik birikim lazım
Ailesiyle tanistirarakda niyetinin ciddi olduğunu anlatmaya çalışmış olabilir

Erkekler daha farklı bakıyor. Ben yeni nişanlandım ama evlilik tarihimiz hala muallak. Bazı bayanlar ben gibi işimiz gücümüz var herşey olur borcumuz harcımız olsada bi arada olalım düşüncesinde olsalarda, bazı erkekler nişanlım gibi belirli bir statüye erişmeden evlenmiş olmayı tehlikeli yanlış ve ilişkiyi tüketici olarak görüyor. En azından bizde durum böyle sizdede belki öyle olabilir.
Evlilik, hayat statüsünü bir adım üste tasınabilmiş olursa mutluluk verir. İçimde kabul etmek istemesemde dogru bir yaklaşım.

Borcu varsa ondan olabilir sonuçta evlilik birikim lazım
Ailesiyle tanistirarakda niyetinin ciddi olduğunu anlatmaya çalışmış olabilir
Bu konuda konuştum borç benim için önemli değil dedim isterse şuan bile elimden gelen yardımda bulunurum.

Erkekler daha farklı bakıyor. Ben yeni nişanlandım ama evlilik tarihimiz hala muallak. Bazı bayanlar ben gibi işimiz gücümüz var herşey olur borcumuz harcımız olsada bi arada olalım düşüncesinde olsalarda, bazı erkekler nişanlım gibi belirli bir statüye erişmeden evlenmiş olmayı tehlikeli yanlış ve ilişkiyi tüketici olarak görüyor. En azından bizde durum böyle sizdede belki öyle olabilir.
Evlilik, hayat statüsünü bir adım üste tasınabilmiş olursa mutluluk verir. İçimde kabul etmek istemesemde dogru bir yaklaşım.
Şuan bu yaklaşım bana çok saçma geldi :)) aşkın Gözü körmüş gerçekten mantıklı düşünemiyorm :)

Hayır geçmiyor :KK43: annesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi
Bence bunu sorun yapıyordur, size iyi bir hayat sunamayacağını düşünüyor olabilir, onun yanında olduğunuzu hissettirin, her şeyi beraber yapacağız inşallah deyin, sorumluluk binmiş üstüne sanırım zor bir durumda ona yardımcı olun.

Back
X