Evlilik sandalı

Aslında şöyle bir şey de var on

Aslında şöyle bir şey de var onunla evlenmeyi çok istiyorum hep yanımda olsun istiyorum onu seviyorum ama ailesinin istekleri biz evlendikten sonrada devam eder mi acaba diyede korkuyorum. Yanlış anlamayın hepimiz ailesi var. Bizleri okutup belli yaşlara getirmişler tabiki onlara yardım etcez. Kısaca anneye ev almayı anladımda araba lükse kaçmıyo mu :)
Tamamda ben oglum calisiyor diye ona bana ev araba al demeki. Kendine al evleb ailenu kur derim. Sorunuzq gelince istekleri bitmicek nemolcak biliyormusunjz nasilsa sizde caliscaksiniz o ailesine yedircek maasini. 28 yasina gelmis kendine birinim yaosin dugun ev esya hepsi masraf...

Yalanda değil hanii ben bi deniyim iyi fikir Teşekkür ederim :KK70::KK70:
Yüz verme artik yaşin gelmis babasina araba alcagina birinim yapip dugububu dusunsun. Bende katuliyorum beni istemege gelcekler de ailen artik zamanin geldi diyor ve biraz iltibati konusmayi vs kes onunla az yaz ve konus

Hiçbir zaman için, evlenmek istediğini belli etme inan ki erkeklerde ters tepiyor. Akışına bırak her şeyi, kaderinde varsa zaten olur.

korkuyodur belkki evlilikten..

evlenmeden sandal evlenince imamın kayıgı oluyor başlığa istinaden kadın erkek farketmez evlenince yaşanıyor bu demek istediklerim şimdi ne desem boş

Hayır geçmiyor :KK43: annesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi
Benim esim de oyleydi lafini bile etmezdi
Ben acik acik soyledim bir gelecegimiz yoksa ayrilalim manasinda
Ne geziyoruz bos bos dedim ;)

Back
X