- 6 Haziran 2015
- 555
- 242
- 103
- Konu Sahibi Melisagun08
where is the doğru kişi![]()
Acele etme zamani vardir elbet kaderinde yazilidir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
where is the doğru kişi![]()
Acele etme zamani vardir elbet kaderinde yazilidirben mesela diyordum 30da evlenirim. 23umde buldum dogru kisiyi 6.ayda bastim nikahi
![]()
oooh vala ne güzellll 23 müü :)
Benden bir tane daha ..Evetherkes diyor sen nasil evlendin
hic evlilik dusunen biri degildim. Bi anda oldu neye ugradigimi sasirdim
![]()
Mutlu olmak için evllik şart mı.evet her evli mutlu değil ama bekarlarda ayrı sıkıntıda.
Cevremdekiler evlenince yol katettiler gibi geliyor.sanki ben yerimde saymışım.Bugün kuzenimin 2.ye hamile olduğunu öğrendim.ve tüm arkadaşlarım evli.Cok mutlular,iyki diyorlar.Bana bakıp şükrediyolar.Aman yuva kur da herkesin hatası olur diyorlar.Evet bir acıdan doğru.Ne bileyim hayatım yarım kalmış gibi hissediyorum.Elinden tuttğum bir coçuğum yok.herkesin kucağında yanında evladı.Cok pis özeniyorum gercekten.
28 yaşındayım. Düşüncelerdeyim üzülüyorum ağlıyorum . Bu yaşlarda normal mi düşünüyorum cok mu kafama takıyorum
Üzgünüm cok ..eşya almaya özeniyorum, oda takımlarına özeniyorum..ne bileyim işte öyle
Kim size bakıp şükrediyor ya? Te Allahım..Mutlu olmak için evllik şart mı.evet her evli mutlu değil ama bekarlarda ayrı sıkıntıda.
Cevremdekiler evlenince yol katettiler gibi geliyor.sanki ben yerimde saymışım.Bugün kuzenimin 2.ye hamile olduğunu öğrendim.ve tüm arkadaşlarım evli.Cok mutlular,iyki diyorlar.Bana bakıp şükrediyolar.Aman yuva kur da herkesin hatası olur diyorlar.Evet bir acıdan doğru.Ne bileyim hayatım yarım kalmış gibi hissediyorum.Elinden tuttğum bir coçuğum yok.herkesin kucağında yanında evladı.Cok pis özeniyorum gercekten.
28 yaşındayım. Düşüncelerdeyim üzülüyorum ağlıyorum . Bu yaşlarda normal mi düşünüyorum cok mu kafama takıyorum
Üzgünüm cok ..eşya almaya özeniyorum, oda takımlarına özeniyorum..ne bileyim işte öyle
ama bu bencilce bir düşünce değil mi?
çocuk nerede babam demeyecek mi? baba özlemi duymayacak mı?
boşanmak ayrı bir durum, orada elinizden geleni yapmış ama yürütememiş olmak var
sizin önerinizde ise anne mutlu, anneanne-dede mutlu, peki ya çocuk?
hani evlenmek istersiniz, kısmet olmaz, en sonunda çocuk sevgisiyle çocuk yapmak istersiniz ne ala
ama baştan kariyer+çocuk planı yapıp uygulamayı bencilce buldum ben...
Sizin çevrenizdekilerde bir sıkıntı var bence.
Benim çevremdeki evli kadınlarda bana bakıp "haline şükret, bekarlık gibisi yok" diyorlar![]()
Asla bencilce degil, kime gore bencilce? sizin yetistirilme biciminize gore. Elbette cocuk bir erkek rol modeli gormek isteyecek, ancak, Turk ailelerinde kac tane gercek babalik yapan erkek gordunuz? Amerika'da aile ve babalik konular cok islenir, mesela cocugunu alip baliga gider, cocugun futbol macini kacirmaz, dogum gununde surprizler yapar. gerekirse oglu icin sirtindaki paltoyu verir. gerektiginde karsisina alir, hayat hakkinda ogut verir. Var mi oyle babalik gorevini yerine getiren erkek cevrende? Eger evlilik kontratinda babalik gorevini sallayan bir erkek nesli varsa, ki su forumlarda hep tekrarlayan senaryo, ustune ustluk bir de siddet kullanan ve psikoz erkek vakalariyla dolu konular ardi ardkasina geliyorsa sizce bundan ideal cozum var nidir? Birak erkek DNAsini nereye dagitacaksa dagitsin, bu temel aileyi (anne-cocuk) asla uzmemeli ve yipratmamali.
Arkadaşlarınız size bakıp şükür mü ediyorlar. Başınızda bir felaket varmış gibi.
Bence öncelikle arkadaş çevrenizi değiştirin.
Her evli kadın mutlu değil. Eğer evliliği bir amaca bağlarsanız mutlu olmak gibi zaten olamazsınız.
Kim size bakıp şükrediyor ya? Te Allahım..
Size dışardan bakınca nasıl gözüküyorsunuz ki? Notre Dame'ın kamburu gibi bişey canlandı gözümde.
Ben bircok ev değiştirmek zorunda kaldım.Bircok arkadaş değiştim .sürekli taşınma vesaire oldu.bu duruma bakıp iyki evlendik tek yasamak zor dediler.şükür etme durumu bu.Sizin çevrenizdekilerde bir sıkıntı var bence.
Benim çevremdeki evli kadınlarda bana bakıp "haline şükret, bekarlık gibisi yok" diyorlar![]()
Bekarlık sultanlık diyenlerin hepsi boşanmaya kalkışsa Türkiyede evli çift oranı %5 falan olurdu sanırım.Ben bircok ev değiştirmek zorunda kaldım.Bircok arkadaş değiştim .sürekli taşınma vesaire oldu.bu duruma bakıp iyki evlendik tek yasamak zor dediler.şükür etme durumu bu.
İkincisi bekarlık sultanlık diyenler,eş kahrı çekmek zor diyenler,pekala boşanabilir.madem sultanlık? Buyrun sultanlık olan bekarlığa bekleriz!
Ben bu "evlenme" "nikahlanma" takintisini anlayamiyorum hic. Kisi kendi kafa yapisina uygun her anlamda birlikte mutlu olabilecegi birisinin eksikligini hissedebilir hayatinda ve bu cok normaldir.fakat artik yasim da geldi hayatim bir duzene girsin (!) Seklinde bir kafa yapısıyla tanistigi her karşı cinse potansiyel es gozuyle bakip toplum baskısinin etkisiyle ee şimdi biz ne zaman evleniyorz beklentisi gercekten cok gereksiz ve insani acayip mutsuz edecek bir sey. Inanin evlenince farklı bir kategoriye geçip, ne bileyim sihirli bir kapinin icinden geçip burjuva kategorisine adim atmiyorsunuz.26 yasinda ve henuz 20 gunluk evli biri olarak bunlari soyluyorum. Ben 7 yildir hayatımda olan ve cok cok iyi tanidigim, asik oldugum insanla evlendim. Bu 7 sene icerisinde coj daha onceden de evlenebilirdik ki esim de cok daha önce olmasini istiyordu, cevremizdeki herkes e hadi ne zmn dugun artik diye sormaya baslamisto ama ben bekledim.cunku evlenmeden once yapmam gerekenler vardi, yurt dışında okudum yüksek lisans yaptim ise girdim. Aklımdaki bazi seyleri denedim ( kariyer anlaminda) ve iliskimizi daha bir rayina oturttuk. Buyudum, kendimde bazi yonlerimi torpuledim.onda da benzer degisimler oldu.oyle evlendik, zamani geldiginde. Diyecegim o ki dogru anda kendinizi hazir hssettgnzdr bi sekilde su akip yolunu buluyor. Hcbir sey zorlamayla veya kafaya takmakla daha iyi olmuyor