ben de tam böyle bişey sormak istiyordum:)ilaç gibi konuBenim inat mı inat dik kafalı bir kocam var.İnat derken aklına bir şeyi koydu mu muhakkak yapar.Evliliğim sürecinde düşünüyorum da yaşadıklarım hayatın akışı hep onun fikirleri ona göre doğru olanlardı.Bana hep başta tamam der sonra inceden inceden bildiğini okur.Ben de inatlaştım, olmadı uysal oldum olmadı küstüm ama olmuyor işte.Sizlerin eşle başa çıkamadığınızda yani her hangi bir konuda uyguladığınız bir planınız var mıydı.Başardığınız gerçek bir hikaye istiyorum.Mesela eşimle şöyle bir sorunum vardı bende şöyle bir plan yaptım işin içinde benim olduğumu farketmeden bile meseleyi hallettttim gibi.Bilmiyorum çünkü bizimki normal iletişime kapalı.Sizlerin iletişim dışında uyguladığınız gerçek taktikler ve başarılarınız.Her hangi bir konuda olabilir.Bir de cesaretinizi ölçmek istiyorum yani insanlar neler neler yapıyor gibi.Yoksa ben mi çok korkak ve dümdüzüm
Benim inat mı inat dik kafalı bir kocam var.İnat derken aklına bir şeyi koydu mu muhakkak yapar.Evliliğim sürecinde düşünüyorum da yaşadıklarım hayatın akışı hep onun fikirleri ona göre doğru olanlardı.Bana hep başta tamam der sonra inceden inceden bildiğini okur.Ben de inatlaştım, olmadı uysal oldum olmadı küstüm ama olmuyor işte.Sizlerin eşle başa çıkamadığınızda yani her hangi bir konuda uyguladığınız bir planınız var mıydı.Başardığınız gerçek bir hikaye istiyorum.Mesela eşimle şöyle bir sorunum vardı bende şöyle bir plan yaptım işin içinde benim olduğumu farketmeden bile meseleyi hallettttim gibi.Bilmiyorum çünkü bizimki normal iletişime kapalı.Sizlerin iletişim dışında uyguladığınız gerçek taktikler ve başarılarınız.Her hangi bir konuda olabilir.Bir de cesaretinizi ölçmek istiyorum yani insanlar neler neler yapıyor gibi.Yoksa ben mi çok korkak ve dümdüzüm
ben daha bişey başarmadım, neyse çok zaman var, benim sınavım şark dönüşü başlıcak galiba
ben daha bişey başarmadım, neyse çok zaman var, benim sınavım şark dönüşü başlıcak galiba
cadılığıma olan inancınızdan dolayı gıdınızdan öpüyorum sizi sevgili Elmayra ve sovr86
valla görcez bakalım, iki senaryo var, ya böyle geldi böyle gider diyip bizi bize bırakmaları ya da 4 sene uzaktaydınız b.kunu çıkaralım her gün gelin gidin tavrı
hayırlısı olsun olmazsa bi cinnet herşeyi temizler
Turunculu sizin ki taktiklik bir durum mu bilmiyorum ama şuradan bakınca
gördüğüm anlayışsız, bencil bir eş... Sanırım empatiyi öğrenmeli öncelikle
eşiniz. Buradaki inat değil, bildiğiniz dayatma.
Eş dediğin kocasının yanında olur nasıl bir söz? Eş dediğin, eşinin yanında
olur. Karı-koca farketmez. Siz onun için fedakarlık yapıp doğuya gelmişsiniz.
Şimdi de yapsa o fedakarlığı hiç fena olmaz... Sen başka bir şehre geçene
kadar bekle ve sonra karar ver bence. Tek başına çocukla doğuda çok zor...
benim eşimde çok inatçıdır.hatta bazen pes ettiğim için peki derim ama kabul ettiğim için değil.gerçi bizimki hayati önem taşıyan meselelerde değil.en fazla bu akşam dışarı çıkalım...hayır yarın akşam çıkalım gibi ama taktiği annem ve babamdan vereyim.babama bişey söyle bak bu güzel bunu alalım şöyle böyle hayatta tamam demez ama arkadaşlarıyla yada akrabalarla sohbet esnasında o konu geçer ve baya övülür ise babamın aklına yatar ve istenilen alınır.mesela bilgisayarımız olsun çok istedik bundan yaklaşık 10 yıl önce o zaman pek kimsede de yok bize lazım olma deresisinide pek anlamadı ama bi akşam kahvede konuşmuşlar ve ertesi gün bilgisayar için araştırma yaptı bir süre sonrada aldı.ee madem alıcan niye bizi üzüyorsun....
Benimki basit şeylerde fikrimi alır hep.Alınacak eşya, yenilecek yemek falan ama bu bir politika.Yani bak aslında senin dediğini yapıyorum gibi.Dışardan insanlar ne kadar geçimli kocan var der ama için gerçeğini kimseye söyleyemem.asıl önemli olan hayati ciddi konularda sormaz bile ve bildiğini okur.Önceden de bahsetmiştim kendimize ait olan tapuları üstüne almıyor, kafasına göre kredi çeker en son da bu tayin işini başıma çıkardı.Yani anlayacağınız eşi değil de küçük kızıyım sanki.Yeter artık.İsyanlardayım ve bu dikta rejime başkaldırıyorum.Her sonuca razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?