• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sırf çocuklar için kağıt üstünde yürütülebilir mi?.

Bildiğim bir çift var. 4 yaşında kızları var. Adam boşanmak istiyor ama kadın istemiyordu. Adam çocuğunun hatrı için kağıt üzerinde evli kalmaya ikna oldu. Kadın kızıyla birlikte kendi anne- babasının evinde kalıyor. Adam ayrı bir evde kalıyor. Arasıra çocuğunu görmeye gidiyor. Ama çocuğunun annesi ile kağıt üzerinde evli görünmeleri dışında hiç bir birliktelikleri yok-muş. Adam kendi hayatını yaşıyor. Kadın da kendi hayatını.

Ne kadar doğru anlatılanlar bilemem ama, çevremde bu tarz anlaşmalı evlilikler çok..

Cocuk icin bile olsa boyle bir evlilikle hayat sürmez olsa da ona yasamak denmez bence ben yeni evli oldugum halde sogumustum evlilikten Allahtan duzeldi ama duzelmeseydi boyle bir evliligi surdurmezdim ha boyle yasayanlar olabilir belki ama kimse icin degmez hayatini mahvetmeye

Ben ebeveynlerimle yaşadım diyebilirim bizim için feda ettiler sözde kendilerini( aslında alakası yok çocuk çocuk bahanedir burda ) sonuç kaçak sürekli yurtdışı şehirdışı gezen ilgisiz baba yalnızlıktan bize dadanmış anne. Hayatı kendinize de sözde koruduğunuz insanlara da zehir etmeyin olmuyosa zorlamamak lazım

Konuyu fazla okumadan yorum yazdım ters anlamda bir şey demek istemedim açıkçası ama korumaya çalıştığın oğluna yüklenirsin hep eşinle evli ama ayrı olunca görmek istediğin ilgiyi şevkati oğlundan beklersin bezdirirsinde kendi hayatını ne kadar sağlıklı yaşarsan kendine ait ne kadar hayatın olursa onun da bi hayatı olması için fırsatı olur o zaman oğlunu düşünmüş olursun bu karşılıksız bi fedakarlık olmuyo ne kadar öyle olduğuna inansanda beklentin artıyo

İki tarafın rızası önemli bence
Eğer iki tarafta kabullenip sorun çıkarmayacaksa yürütülür
Ama ben mutlaka bir yerde kayış atar diye düşünüyorum

İki tarafın rızası önemli bence
Eğer iki tarafta kabullenip sorun çıkarmayacaksa yürütülür
Ama ben mutlaka bir yerde kayış atar diye düşünüyorum
Yürüyo yürümesinr iki tarafta istiyosa ama mutsuz bi ailede yetişen çocukların olmasını istemezsin zoraki mutlu olunmaz ki

Yürüyo yürümesinr iki tarafta istiyosa ama mutsuz bi ailede yetişen çocukların olmasını istemezsin zoraki mutlu olunmaz ki
İki tarafın kabullenmesine bağlı diyorum
Zorla mutlu olmuyorlar şartlarını ona göre kuruyorlar nikahımız olsun aynı evde çocuklarımızla saygı çerçevesinde yaşayalım ama cinsellik olmasın diyorlar veya başka bir şart koşuyorlar iki tarafta bunu kabulleniyor
Size göre olmaz, başkası kabul etmez ama bazısı da kabul edebiliyor

İki tarafın kabullenmesine bağlı diyorum
Zorla mutlu olmuyorlar şartlarını ona göre kuruyorlar nikahımız olsun aynı evde çocuklarımızla saygı çerçevesinde yaşayalım ama cinsellik olmasın diyorlar veya başka bir şart koşuyorlar iki tarafta bunu kabulleniyor
Size göre olmaz, başkası kabul etmez ama bazısı da kabul edebiliyor
Bizimkilerde kanlı bıçaklı değildi herşey yolunda davranıyolardı ama yaşadığında çok öyle olmuyo çevreden herşey yolunda gibi gözüküyo sadece

Back
X