- Konu Sahibi bLacKanqeL
böyle bir hayati sürdürdügünü söyleyen bir tanidigim var bu yüzden sizede sorup fikrinizi almak istedim..
demekki isteyince olabiliyomus????? :44:
canım sen böyle evliliklere özenme bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle bir hayati sürdürdügünü söyleyen bir tanidigim var bu yüzden sizede sorup fikrinizi almak istedim..
demekki isteyince olabiliyomus????? :44:
canım sen böyle evliliklere özenme bence![]()
Yürüyo yürümesinr iki tarafta istiyosa ama mutsuz bi ailede yetişen çocukların olmasını istemezsin zoraki mutlu olunmaz kiİki tarafın rızası önemli bence
Eğer iki tarafta kabullenip sorun çıkarmayacaksa yürütülür
Ama ben mutlaka bir yerde kayış atar diye düşünüyorum
İki tarafın kabullenmesine bağlı diyorumYürüyo yürümesinr iki tarafta istiyosa ama mutsuz bi ailede yetişen çocukların olmasını istemezsin zoraki mutlu olunmaz ki
Bizimkilerde kanlı bıçaklı değildi herşey yolunda davranıyolardı ama yaşadığında çok öyle olmuyo çevreden herşey yolunda gibi gözüküyo sadeceİki tarafın kabullenmesine bağlı diyorum
Zorla mutlu olmuyorlar şartlarını ona göre kuruyorlar nikahımız olsun aynı evde çocuklarımızla saygı çerçevesinde yaşayalım ama cinsellik olmasın diyorlar veya başka bir şart koşuyorlar iki tarafta bunu kabulleniyor
Size göre olmaz, başkası kabul etmez ama bazısı da kabul edebiliyor