Evlilik Siteleri

unuttum derken yani hiç konusu geçmez bile evde .. o sadece bi vesile ydi geldi geçti

benım bır cok arkadaşım netten evlendı bırı nısan attı sadece ben 2 kez nişanlandım ve arkadaş ortamından tanıdım ıkısınıde arkadaşlar kefil oldu ıkısındende ayrıldım meğerse huyları berbatmıs

Evlilik sitesi neden daha farklı, fikrine ihtiyacım var...

Bana çok güvensiz ve tehilkeli geliyor

yüz yüze tanışmak varken çok gereksiz

Üzüldüm canım yaa, arkdşın vesile oldu bir de...offf yaaa, kime nasıl güvencez...ayrılmakla en doğrusunu yapmışın.

benimde kuzenim o siteden biriyle tanışıp evlendi şuan bi bebekleri var ve maşallah gayette mutlular ve sanal ortamdamda tanışıp evlenen de var çevremde

Bana çok güvensiz ve tehilkeli geliyor

yüz yüze tanışmak varken çok gereksiz

iyi ama nette tanışınca zaten reelde yüzyüze görüşmek gerekmez mi,

netten nereye kdr konuşursun veya telden , olmaz ki, illa ki yüzyüze görüşcen..

zaten yüzyüze görüşünce elektrik vs olmazsa yine olmaz...İşte ne kdr güvenilir bu siteler..

hayatta kimseye güvenilmiyo ki zaten...işte umut....

şu umut olmasa zaten yaşanmaz değil mi...

ne bilim canım yaaa...

Evet umut olmadan yaşanmaz. Evet kimseye güven olmaz.
Şu mesajınızdan anladığım siz şansınızı denemek istiyor gibisiniz.
İyi örnekler arıyorsunuz sanki. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim.

Bilmiyorum ki. Aynı şehirdelerdi ve sık sık görüşüyorlardı. Araştırma falan ne ola ki?

hani canım görüştiler ettiler vs, adamın illaki işi gücü ailesi vardır, yani sizin taraf kuzenlerin hiç adamı ve ailesini araştırmadan mı verdiler kızı...aynı şehirde de olsan araştırmak lazım değil mi.. hemen mi evlendiler.

Ben hiç kullanmadığım için bilemeyeceğim

bunun sapığı var katili var haberlerde okuyoruz hiç bir şeyin garantisi yok

Evet umut olmadan yaşanmaz. Evet kimseye güven olmaz.
Şu mesajınızdan anladığım siz şansınızı denemek istiyor gibisiniz.
İyi örnekler arıyorsunuz sanki. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim.
karasızım, denesem mi denemesem mi, sadece bu..tecrübesi olanlardan fikrini almak herzaman iyidir.

yoksa boşuna zaman kaybetmeyim diyorum

Bizim ailemizde öyle araştırmak falan yoktur. Koskoca insanlar evlenmeye karar vermişse çok ince detay detay araştırılmaz. Damat adayıyla tanışılır sadece. Ya da aileler tanışır falan. Ama gidelim konu komşuya, akrabaya soralım gibi bir olayımız yok.
İstemek de formalite değil mi zaten. Maksat gelenek görenek yerine getirilsin.

Ben araştırmadan evlilik yaptım, dediğin gibi ve kabus gibi boşandım..

Şimdi çok detaycıyım, en küçük şüphede bitiyo hemen...Daha çok görücü olarak

istemeye gelen çok oluyo, bide çocuklu çok geliyor, bende bunaldım, çocuğum yok,

çocuksuz veya bekar birini inş. nasip eder Rabbim..Acaba olabilir mi diye düşünüyorum sadece.

Bu bahsettiğim kuzenim de ikinci evliliğini yaptı. Çocuğu olan biriyle evlendi. Tabi herkese göre değildir ama ne olur ki çocuğu olsa. Armudun sapı üzümün çöpü diyerek bir yere varamazsınız bence.

Kesinlikle zaman kaybı. İstisnalar dışında ipsiz sapsız insanların kol gezdiği yerler. Oradaki insanlara nasıl güvenilir bilemem. Zamaninda bende kuzenimle oturup oradaki uyelere bakarken evli bir komsumuzun orada kendilerini bekar olarak tanıttığını birde cinsellik içeren mesajlarını görünce şok olmuştum.. Bence uzak durulmalı..

Evlilik sitesi neden daha farklı, fikrine ihtiyacım var...
yani ben evlilik sitesine uye olmazdim herhalde
tv deki evlilik programindan bi farki yok,iki taraftan birinin farkli niyetli olma ihtimali yuksek, erkek olsamda bakmazdim yani o sitelere : ))

yani bimiyorum denenebilirde belki ama bence riski yuksek, iyisi tabiki vardir ama o iyi olani bulacak kadar $anslimisin bakalim ..

ben esimle gorusmeye gittigimde kimsenin haberi yokdu ( farkli sehirlerdeydik )
yastigimin altina onun adini yasadigi yeri, nereye gitiigimi falan yazip birakmistim :))) tabi oncesind ebiletine bakma bahanesiyle verdigi isimi sehri teyit ettim kameradan, yemege gittik kalkip wc ye gitmedim ben masadan gidince yemegime bisey katar diye, bisey bahane edip illede nufus cuzdanina bakicam diye tutturdum verdigi bilgileri kontrol ettim dogrumu diye ,butun gun paranoyak gibiydim yani : )))))
bend eçok risk aldigim farkindaydim da neden yaptim bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…