evlilik sitesi hakkind abilgim yok
ama esimle internetde tanistik biz .. 7 yillik evliyiz
ben unuttum bile nasil tansitigimizi dogru insani buldukdan sonra nasil oldugunun onemi yok
ama evlilik sitesi daha farkli bi olay bence
esimle sorunun olmadimi dersen her evlilikde olan seyler internetin bi suçu kabhati yok : ))
benım bır cok arkadaşım netten evlendı bırı nısan attı sadece ben 2 kez nişanlandım ve arkadaş ortamından tanıdım ıkısınıde arkadaşlar kefil oldu ıkısındende ayrıldım meğerse huyları berbatmıs
Bilmiyorum ki. Aynı şehirdelerdi ve sık sık görüşüyorlardı. Araştırma falan ne ola ki?Peki tanışma, araştırma süreleri nasıl oldu, aynı şehirdeler miydi
Bana çok güvensiz ve tehilkeli geliyor
yüz yüze tanışmak varken çok gereksiz
hayatta kimseye güvenilmiyo ki zaten...işte umut....
şu umut olmasa zaten yaşanmaz değil mi...
ne bilim canım yaaa...
Bilmiyorum ki. Aynı şehirdelerdi ve sık sık görüşüyorlardı. Araştırma falan ne ola ki?
iyi ama nette tanışınca zaten reelde yüzyüze görüşmek gerekmez mi,
netten nereye kdr konuşursun veya telden , olmaz ki, illa ki yüzyüze görüşcen..
zaten yüzyüze görüşünce elektrik vs olmazsa yine olmaz...İşte ne kdr güvenilir bu siteler..
karasızım, denesem mi denemesem mi, sadece bu..tecrübesi olanlardan fikrini almak herzaman iyidir.Evet umut olmadan yaşanmaz. Evet kimseye güven olmaz.
Şu mesajınızdan anladığım siz şansınızı denemek istiyor gibisiniz.
İyi örnekler arıyorsunuz sanki. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim.
haklısın...Ben hiç kullanmadığım için bilemeyeceğim
bunun sapığı var katili var haberlerde okuyoruz hiç bir şeyin garantisi yok
Bizim ailemizde öyle araştırmak falan yoktur. Koskoca insanlar evlenmeye karar vermişse çok ince detay detay araştırılmaz. Damat adayıyla tanışılır sadece. Ya da aileler tanışır falan. Ama gidelim konu komşuya, akrabaya soralım gibi bir olayımız yok.hani canım görüştiler ettiler vs, adamın illaki işi gücü ailesi vardır, yani sizin taraf kuzenlerin hiç adamı ve ailesini araştırmadan mı verdiler kızı...aynı şehirde de olsan araştırmak lazım değil mi.. hemen mi evlendiler.
Bizim ailemizde öyle araştırmak falan yoktur. Koskoca insanlar evlenmeye karar vermişse çok ince detay detay araştırılmaz. Damat adayıyla tanışılır sadece. Ya da aileler tanışır falan. Ama gidelim konu komşuya, akrabaya soralım gibi bir olayımız yok.
İstemek de formalite değil mi zaten. Maksat gelenek görenek yerine getirilsin.
Bu bahsettiğim kuzenim de ikinci evliliğini yaptı. Çocuğu olan biriyle evlendi. Tabi herkese göre değildir ama ne olur ki çocuğu olsa. Armudun sapı üzümün çöpü diyerek bir yere varamazsınız bence.Ben araştırmadan evlilik yaptım, dediğin gibi ve kabus gibi boşandım..
Şimdi çok detaycıyım, en küçük şüphede bitiyo hemen...Daha çok görücü olarak
istemeye gelen çok oluyo, bide çocuklu çok geliyor, bende bunaldım, çocuğum yok,
çocuksuz veya bekar birini inş. nasip eder Rabbim..Acaba olabilir mi diye düşünüyorum sadece.
yani ben evlilik sitesine uye olmazdim herhaldeEvlilik sitesi neden daha farklı, fikrine ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?