Bu bahsettiğim kuzenim de ikinci evliliğini yaptı. Çocuğu olan biriyle evlendi. Tabi herkese göre değildir ama ne olur ki çocuğu olsa. Armudun sapı üzümün çöpü diyerek bir yere varamazsınız bence.
Kesinlikle zaman kaybı. İstisnalar dışında ipsiz sapsız insanların kol gezdiği yerler. Oradaki insanlara nasıl güvenilir bilemem. Zamaninda bende kuzenimle oturup oradaki uyelere bakarken evli bir komsumuzun orada kendilerini bekar olarak tanıttığını birde cinsellik içeren mesajlarını görünce şok olmuştum.. Bence uzak durulmalı..
yani ben evlilik sitesine uye olmazdim herhalde
tv deki evlilik programindan bi farki yok,iki taraftan birinin farkli niyetli olma ihtimali yuksek, erkek olsamda bakmazdim yani o sitelere : ))
yani bimiyorum denenebilirde belki ama bence riski yuksek, iyisi tabiki vardir ama o iyi olani bulacak kadar $anslimisin bakalim ..
ben esimle gorusmeye gittigimde kimsenin haberi yokdu ( farkli sehirlerdeydik )
yastigimin altina onun adini yasadigi yeri, nereye gitiigimi falan yazip birakmistim :))) tabi oncesind ebiletine bakma bahanesiyle verdigi isimi sehri teyit ettim kameradan, yemege gittik kalkip wc ye gitmedim ben masadan gidince yemegime bisey katar diye, bisey bahane edip illede nufus cuzdanina bakicam diye tutturdum verdigi bilgileri kontrol ettim dogrumu diye ,butun gun paranoyak gibiydim yani : )))))
bend eçok risk aldigim farkindaydim da neden yaptim bilmiyorum ..
Genelde annelerinde kalıyor ya çocuklar.. Çocuklu bir erkekle , çocuklu bir kadın bir değil bu yüzden. Yani hafta sonları o da belki denk gelirsiniz diye düşünüyorum. Kişilik meselesi tabi, kaldıramam diyorsan bir şey denmez.Çocuk büyük sorumluluk canım ya, yapamam ben bu yüzden vebal altına girmek istemem...
hala sevgili misiniz , yoksa adını koydunuz mu ?
Genelde annelerinde kalıyor ya çocuklar.. Çocuklu bir erkekle , çocuklu bir kadın bir değil bu yüzden. Yani hafta sonları o da belki denk gelirsiniz diye düşünüyorum. Kişilik meselesi tabi, kaldıramam diyorsan bir şey denmez.
Adını koyduk diyebilirim, sözlüyüz
evet . gerçi çoğu erkeğin beklentisi bu netlede ilgisi pek yokCinsellik mi beklentileri...yani yüzyüze görüşünce mi notlarını verdin..
deneme değer :) çıkıyor arada düzgün kişilerKızlar merhaba,
İnternetteki evlilik siteleri hakkında neler düşünüyorsunuz, çok sakıncalı mı, zaman kaybı mı,
yoksa denemeye değer görenleriniz var mı ??
sapıklardan biri bana da denk gelmiştitebiki ben .. hepsi foss çıktı ...birinin eski sevgilisi çıktı ortaya meğer hiç ayılmamışlar bile . biri çok ukala biri çok sapık biri bilmem ne ..çoğunun amacıda belliydi . baştan bitti hepsi ...
çevresinde bulamıyor bazen bazı insanlar :)Evlilik siteleri.. hic guvenilir gelmiyor. Bir kere evlenmek isteyen adam neden internetten arasin ki? Sizin istediginiz standartta bi insan yoktur hic sanmiyorum
çoğu sapık zaten .sapıklardan biri bana da denk gelmişti
çoğu insan burda mükemmel olduğu için hemen buluvermişler internet neymiş diyorlar . anlamaları imkansız .çevresinde bulamıyor bazen bazı insanlar :)
evet çoğu sapık ama belli ediyor ya bi süreden sonra benim şansıma 1 tane çıktı hiç unutmam dört nala kaçtımçoğu sapık zaten .
birde herkes konuşmasına ben burdaki sapıklar gibi değilim bana güven diyorlar .
buluşuncada anlaşılıyor niyetleri
eskiden bekar kız bekar erkek çokmuş,koşullar uyuyormuş,şimdi okumuş-okumamış,işi gücü var-yok,kaliteli-kalitesiz,zengin-fakir..vs ayrımları olduğu için ve erkek-kız oranı düştüğü için ister istemez farklı yöntemlere başvuruluyor :)çoğu insan burda mükemmel olduğu için hemen buluvermişler internet neymiş diyorlar . anlamaları imkansız .
bende üniveriste mezunuyum mesela üniveriste mezunu olan birini isterim.kriterlerim var mesela ..insanlar anlamıyreskiden bekar kız bekar erkek çokmuş,koşullar uyuyormuş,şimdi okumuş-okumamış,işi gücü var-yok,kaliteli-kalitesiz,zengin-fakir..vs ayrımları olduğu için ve erkek-kız oranı düştüğü için ister istemez farklı yöntemlere başvuruluyor :)
bende çok çapkın birine rastlamıştımmevet çoğu sapık ama belli ediyor ya bi süreden sonra benim şansıma 1 tane çıktı hiç unutmam dört nala kaçtım
ben anlıyorum seni :) neler hissettiğini yaşadğını az çok tahmin edebiliyorum :)bende üniveriste mezunuyum mesela üniveriste mezunu olan birini isterim.kriterlerim var mesela ..insanlar anlamıyr
birileri buldular güya .okumamış falan .istemiyorum .istemeyincede aa bunun burnu büyük bu havalı diyorlar .ben anlıyorum seni :) neler hissettiğini yaşadğını az çok tahmin edebiliyorum :)
hiç alakası yok,boşuna dememişler davul bile dengi dengine diyee...birileri buldular güya .okumamış falan .istemiyorum .istemeyincede aa bunun burnu büyük bu havalı diyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?