Evlilik Siteleri

Bu bahsettiğim kuzenim de ikinci evliliğini yaptı. Çocuğu olan biriyle evlendi. Tabi herkese göre değildir ama ne olur ki çocuğu olsa. Armudun sapı üzümün çöpü diyerek bir yere varamazsınız bence.

Çocuk büyük sorumluluk canım ya, yapamam ben bu yüzden vebal altına girmek istemem...

Öyle tipler çoktur eminim

offf çok risk evet...bende acaip pimpirikliyim , en küçük hatada bitiyo...

Çocuk büyük sorumluluk canım ya, yapamam ben bu yüzden vebal altına girmek istemem...
Genelde annelerinde kalıyor ya çocuklar.. Çocuklu bir erkekle , çocuklu bir kadın bir değil bu yüzden. Yani hafta sonları o da belki denk gelirsiniz diye düşünüyorum. Kişilik meselesi tabi, kaldıramam diyorsan bir şey denmez.

Cinsellik mi beklentileri...yani yüzyüze görüşünce mi notlarını verdin..
evet . gerçi çoğu erkeğin beklentisi bu netlede ilgisi pek yok
ama o arkadaşlık sitelerinde malum arayıştalar . tabi kafa dengi bulup aşık olsalar belki mutlu son olabilir bir şans
bana gülmedi üzüldüğümle kaldım

tebiki ben .. hepsi foss çıktı ...birinin eski sevgilisi çıktı ortaya meğer hiç ayılmamışlar bile . biri çok ukala biri çok sapık biri bilmem ne ..çoğunun amacıda belliydi . baştan bitti hepsi ...
sapıklardan biri bana da denk gelmişti

çoğu sapık zaten .
birde herkes konuşmasına ben burdaki sapıklar gibi değilim bana güven diyorlar .
buluşuncada anlaşılıyor niyetleri
evet çoğu sapık ama belli ediyor ya bi süreden sonra benim şansıma 1 tane çıktı hiç unutmam dört nala kaçtım

çoğu insan burda mükemmel olduğu için hemen buluvermişler internet neymiş diyorlar . anlamaları imkansız .
eskiden bekar kız bekar erkek çokmuş,koşullar uyuyormuş,şimdi okumuş-okumamış,işi gücü var-yok,kaliteli-kalitesiz,zengin-fakir..vs ayrımları olduğu için ve erkek-kız oranı düştüğü için ister istemez farklı yöntemlere başvuruluyor :)

bende üniveriste mezunuyum mesela üniveriste mezunu olan birini isterim.kriterlerim var mesela ..insanlar anlamıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…