• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sitesi

Ben hep çok şaşırırdım yabancılardaki bekarlığa veda partilerine. O partilerde striptizci kızlarla takılmalarına falan. Demek ki bizim milletimiz de o kadar genişmiş. O imza atılmadı ya daha istediğini yapsın ama sonra ertesi gün gelsin sünger çekelim geçmişimize iki imzayla. Tebrikler.

Tüm samimiyetimle söylüyorum, bizim millet de o kadar geniş,tek fark bizimkiler bu tür ahlaksızlıkları kapalı kapılar ardında,ya da dini nikah kisvesi altında yapıyorlar. Ha bir de bizde ahlak kuralları yalnızca kadınlara işliyor, dini kuralları da öyle. Ben şu yeni nesil Türk erkeklerinde gördüğüm aldatma oranlarını yurtdışındayken oradaki erkeklerde görmedim. Belki de onlar daha iyi saklıyorlardır, bilemedim:ssz:

Son düzenleme:
ne duymak istiyosunuz...

ben boşan ve ayrıl kelimelerinin kullanılmadan olayı herşeyile zamanınyla konumuyla mekanıyla şimdisiyle kısaca herşeyiyle analiz edilmeli diyorum.
kadın içinde erkek içinde bu geçerlidir.
çözüm diye tamir diye telafi diye bişey evet vardır kabul etmesenizde vardır. tek çözüm ayrılmak olamaz olmamalı..

evliyken ve sevgiliyken dönemleri birbirinden farklıdır. (sevgiliyken aldatma olabilir demek değildir şimdiden söyleyimde)

Pardon da kim ayrılın dedi,bu kelimeyi kullanan sizsiniz; biz ayrılın falan demedik.

istediğniiz anlayabilirsiniz.. ne öyle bir söz var nede öyle bir ima var..

inşallah konu sahibi için en doğrusu olur.
peki sorayım o zaman erkek bunu öğrense evlendikten sonra,ne yapmalı. cevabınnızı merak ettim. o zaman bakış açınızı göreceğim. objektifmisiniz değil misiniz.
bekliyorum:34:

Canım bende fikrimi söylemek istedim. Öncelikle esiniz sizi aldatmış bu ortada cunku hayatinda es seçtiği insan varken yapmis bunu ne psikolojiyle yaptı bilmiyorum sanki digeri çantada keklik daha iyisini bulursam gibi ama aynısı bi arkadaşımın basına geldi adam nisanliyken msn de kızlarla görüntülü konuşmalar bekarım demeler iltifatlar tabi arkadasım onu iyi bir surundurdu asla affetmeyecegini söyledi adam kaybettiğine emin olunca köpekler gibi pişman oldu özürler yalvarmalar vs.Onunda savunması sen uzaktaydin canım sıkılıyordu evde zaman geçirdim sadece gibi saçmalıkti.ama o kızlarla görüştüğü saatlerde arkadasıma vaktim yok sonra ararım dermiş hep.Uzak sehirdelerdi birde.neyse simdi evlendiler 1 sene oldu ve mutlular. Ama insanın icinden kolay çıkmıyor yinede.benim fikrim boşansan sanki iyi birini bulacakmisin sanıyorsun hayır yok erkeklerin cogu aynı ufakta olsa sanalda olsa mutlaka bi kaçamak oluyor. bu yüzden eger evliliğin guzel gidiyorsa seni aldatmayacagini düşünüyorsan ve eşini seviyorsan bir sure kaybetme korkusunu ona yaşat ve evliliğine devam et derim bazen bu durumlarda es eskisinden daha iyi
Oluyor suçluluk psikolojisiyle yani en iyi es pişman olmuş estir..ama eger affersen sakın her tartışmada bu olayı basına kakma yoksa daha buyuk huzursuzluklar olur. canım umarım hakkında hayırlısı olur kib

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel yazıyordun ben de katılıyorum diyecektim ama şu cümle olmadı. Arkadaşlar kendine saygısı olan erkekler, ya da içinde Allah korkusu olan erkekler ufak da olsa büyük de olsa kaçamak falan yapmıyor. Bu sadece bir züğürt tesellisi (amiyane tabirle) Eşine evine çocuklarına bağlı erkeler azınlık değil.

Çok güzel yazıyordun ben de katılıyorum diyecektim ama şu cümle olmadı. Arkadaşlar kendine saygısı olan erkekler, ya da içinde Allah korkusu olan erkekler ufak da olsa büyük de olsa kaçamak falan yapmıyor. Bu sadece bir züğürt tesellisi (amiyane tabirle) Eşine evine çocuklarına bağlı erkeler azınlık değil.
aa öyle deme o erkekkkkkkkk,olur böyle şeyler:27:

anladım.
siz demek şu şekilde düşünüyorsunuz.

evliliğe 1 ay kala kız erkeklerle fingirderse,erkekte bunu evlenince öğrenirse evli değildik,geçmişte kaldı devam etmeliyim demeli.
okey.:34:

yaptığınız demogoji..
ne duymak istiyorsanız onu söyleyin uğraşmayalı direkt diyeyim.
ayrıca konu çarpıtılıyor..

peki sizi konu sahibiyle bırakıyorum başbaşa bırakıyorum. inşallah yanlış şeylere sebebiyet verilmez.

yaptığınız demogoji..

peki sizi konu sahibiyle bırakıyorum başbaşa bırakıyorum. inşallah yanlış şeylere sebebiyet verilmez.
yoo. sizin dediğiniz bu.
erkek içinde kadın içinde aynı diyen ben değilim sizsiniz.
sağol. başbaşa kalalım bakalım. güle güle size:34:

anladım.
siz demek şu şekilde düşünüyorsunuz.

evliliğe 1 ay kala kız erkeklerle fingirderse,erkekte bunu evlenince öğrenirse evli değildik,geçmişte kaldı devam etmeliyim demeli.
okey.:34:

Oky ben en azından kadın için de erkek için de aynı şeyi söyleyince mutlu oldum.

Ben zaten hepsi oyle demedim.haklisiniz iyilerde var ama Bugüne kadar çevremde karşılaştığım olaylar kendi yaşadıklarım arkadaslarımın yaşadıkları bunları goz önüne alırsam cogu erkek ufakta olsa yapıyor sonucu çıkardım.bu arkadasımız ayrılsa bile iyi birini bulmasi inanın cok zor bu devirde.aynilarini yaşayıp bari ilkinden ayrılmasaydım boyle olacaktı madem diyenler var ve ikinci diye mecbur sürdürenler var bu yüzden arkadasımız eger kocasını seviyorsa iyi düşünmesi lazım

yaptığınız demogoji..

Bakın ciddi anlamda ayrıl boşan as kes diyen yok. Herkes bu aldatmadır ama ayrıl diyemem ama burnu sürtsün diyor. Siz nasıl okuyorsunuz yazılanları anlamıyorum. Size karşı çıkılan nokta ise adamı hatasız gösterme çabanız. Adamın hatası var affetmek ya da affetmemek konu sahibine kalmış. Yanlış şeyler dediğiniz de nedir bilemiyorum. Konu sahibi isterse ayrılabilir de. Bu yanlış mı oluyor. Bu tercih oluyor.

Son düzenleme:

Bir de ben asıl şu sanal kaçamakları anlamıyorum, bana kadın tavlamayı beceremeyen erkeklerin yapacağı türden bir şeymiş gibi geliyor. Valla eşim beni aldatacaksa da gitsin bara,puba,sosyal bir ortama orada kadınlar konusundaki becerilerini(!) kullanarak öyle aldatsın. Böyle sanalda crazy_boy45 diye nick alarak aldatacağına. Allah aldatmanın da hayırlısını versin.
(konu sahibi bu yorumum size değil,yorum yapan arkadaşlara)

Son düzenleme:
eşinizin jet hızıyla evi terketmesi de ayrı bir olay :53: açıklamaya bile çalışmamış..

Ben zaten hepsi oyle demedim.haklisiniz iyilerde var ama Bugüne kadar çevremde karşılaştığım olaylar kendi yaşadıklarım arkadaslarımın yaşadıkları bunları goz önüne alırsam cogu erkek ufakta olsa yapıyor sonucu çıkardım.bu arkadasımız ayrılsa bile iyi birini bulmasi inanın cok zor bu devirde.aynilarini yaşayıp bari ilkinden ayrılmasaydım boyle olacaktı madem diyenler var ve ikinci diye mecbur sürdürenler var bu yüzden arkadasımız eger kocasını seviyorsa iyi düşünmesi lazım

üzüldüm. Allah daha iyileri ile karşılaştırsın.

Back
X