Evlilik Sonrası İlk İlişki

engineer92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
12
1
86
35
İstanbul
Merhaba. Önümüzdeki hafta evleneceğim ve ilk ilişkimi yaşayacağım. İlişki sonrası yürüme ve oturup kalkmada sıkıntı yaşadınız mı? Yurt dışına balayına gideceğiz düğünden ertesi gün. Acaba yürümede problem çeker miyim? Ayrıca gittiğimiz yerde muhtemel olarak şehirleri de gezeceğiz. Cinsel ilişki bunları engeller mi acaba?

İlişkiyi ne sandığınızı anlayamadım.
Dozer çarpmıyor kardeş, korkma.
İstersen amuda da kalkarsın gezerken ya da sadece balayını yaşayıp şehirleri gezmeyi falan unutursun.

Daha ilk kez olacağından ne olduğunu bilmiyorum zaten. İnternetteki bazı sayfalarda 1 hafta yürüyemedim, uzun süredi acı var, oturup kalkamıyorum, sürekli kan geliyor v.b. şeyler okudum. Bu nedenle elbette ki endişelerim var.

Güvenilir kaynaktaki şeylere itibar edin.
Yanınıza kas gevşetici hap, kayganlaştırıcı krem, ağrı kesici, idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik ve ilaç, mantar kremi almayı eksik etmeyin.
Bunlar olacağından değil, olabilme ihtimali olduğundan.
İlişki öncesi 1 saat kadar önce kas gevşetici içerseniz sizin içind aha rahat olur.
Korkulacak hiçbir şey yok, çünkü acı yok, o yazanlar da yalan dolan.
Ağdaya dayanan cinsin ilişkiden korkması çok garip.
Doğumdan sonra bile ertesi gün kadınlar dikişleri varken normal hayatlarına devam ediyor, buradan pay biçin.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bir problem yok canım ne alaka yürüyüş ile valla gayette hoplaya Zıplaya yürüyorsun ama kas gevşetici konusunda arkadaşa katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…