• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sorunum var

Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce

2 hafta ve cok kucuk bir seyden dolayi bu raddeye gelmis.. ailen yaninda oldugunu hissettirip siz cocuksunuz daha olgunlasmamissiniz deyip, once ikinizi terapiste yonlendirecekler. Arkanda durdugunu gozlerine sokacak annen baban. Yalniz.yangina körükle gitmenin hicbir faydasi yok. Kolay kolay bosanilmiyor.sen elinden geleni yap.insaniz,en onemlisi duygusal varliklariz. Keske şöyle yapsaydim diye kahrederiz kendimizi sonra...

Siz evcil hayvan misiniz bir yere birakiliyorsunuz?ne gunlere kaldik ,asla donmeyin ve bosanin,esiniz olacak adamin akli basina gelsin

Sorun neydi diye soracagim, bunu yazarken bile gereksizligini bir kez daha fark ediyorum.
Olmamış.. Bu evlilik olmamış.. oikinci haftada baba evine birakmak..
Tabi bunlar benim fikrim. Sen ne düşünüyorsum, nasıl hissediyorsun? Önemli olan bu.

Bu kadar özelinize müdahale ediyorlarsa
Bir lafa baba evine gidiyorsanız
aramasın üzülmenize değmez.

Konuyu açan kişi sorularıda cevaplasa iyi olur tartışma ilk zamanlar çok olur ama hemen baba evine gotrmek nedir yaa

Bir sene dolmadan cekismeli bosanma davasi acilmiyor. Sadece anlasmali bosaniliyor.
Ikincisi konu sahibi nerdesin? Bu ufak mesele nedir once onu bir anlatir misin? Kp ile neler yasadiniz? Biraz daha aciklar misiniz?
Iki haftada ne oldu da bu hale geldi?

Ohoo işin var canım, asla ayrıl demem ama böylede evlilik yürümez canım, Allah yardımcın olsun

Yine de icimden gecenleri soylemeden edemeyecegim. Sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama cozum uretmek yerine karisini baba evine birakan bir erkek adam degildir bana gore. Erkeklik o degildir. Simdiden bunu yapan adam ilerde hele ki cocuk olunca her kavgada cocukla seni kapi onune mi koyacak? Ben onlardan arayi bulanlar olmadikca senin anne ve babanin araya girmesini dogru bulmam. Bu seni kucultur. Zorla kizlarini yamiyor gibi olur. Adamin da bir yerlerini kaldirir. Her seferinde de daha beterini yapar. Eger onlardan ses soluk cikmiyorsa sakin sizden biri onculuk etmesin. Hatta bana kalirsa mumkunse hic donme. Adam yuzunu 2 haftada belli etmis.
Yine de su tartistiginiz son olayi anlatirsan daha da bilgi sahibi olup daha saglikli yorumlar yapacagimizi dusunuyorum.

ya şu konu açıp da kaybolanları sinir oluyorumm.. konu açıp kayboluyorlar bizde kendi kuyruğunu kovalıyoruz kızlar soru sormayın ya yorum falan da yazmayalım en iyisi

Bir sene dolmadan cekismeli bosanma davasi acilmiyor. Sadece anlasmali bosaniliyor.
Ikincisi konu sahibi nerdesin? Bu ufak mesele nedir once onu bir anlatir misin? Kp ile neler yasadiniz? Biraz daha aciklar misiniz?
Iki haftada ne oldu da bu hale geldi?

Yanlış bilgilendirmeyin insanları. Söylediğinizin tam tersi 1 sene dolmadan anlaşmalı boşanamıyorsun. Keza benim 1 yıl dolmadan çekişmeli davam olacak . Öylede bir net konuşmuşssunzki :))

çocuk yapma duzelır dıye ..sakın..onun uyarısını yapıyım baştan.. çok kotu bır durum Allah yardımcın olsun..siz zaten ailesiniz eşinin ailesinin sözune gerek yok dıye düşünuyorum .kayınbaba ne demek ya ne kadar ayıpp kadından betermiş baksana..haya edep yok .

Dönmeyi düşünüyorsanız eğer arayıp hadi gidiyoruz dediğinde gitmeyin.
Önce yaptığının cezasını çekecek.
Ki alışmasın ve de kendini haklı sanmasın..
Gururlu olun..

Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce
Bunu yapan erkekleri çözemiyorum nasıl 2 haftalık evliyken buna cesaret edebiliyorlar . 2gün sonra pişman olunca hangi yüzle eşinin ve ailesinin yüzüne bakacaksın üstelik kayınpeder nasıl karışır senin özeline ayıptır ya Allah akıl fikir versin .

Evlenmeyi biliyorlar ama ev idare etmeyi bilmiyorlar sen ne karıştırırsın aileni evinin içine bir laf vardır kol kırılır yen içinde kalır ben asla ev içindeki sorunları dışarıya yansıtma taraftarı değilim tabi ki çok büyük sorunlar olmadığı sürece üstelik 2 hafta da ne olmuş olabilir

Ben cesaret edip o eve tekrar dönemezdim balık baştan kokar verilmiş sadakanız varmış dua edin ki aileniz arkanızda sahip çıkmış

Back
X