Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim nişanlım astsubay. tsk ve polis mensubu arkadaşların eşlerine evlilik öncesi bir soruşturma yapılıyormuş bu soruşturma neleri kapsıyor bilen ya da red alan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
benim nişanlım astsubay. tsk ve polis mensubu arkadaşların eşlerine evlilik öncesi bir soruşturma yapılıyormuş bu soruşturma neleri kapsıyor bilen ya da red alan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eşim polis memuru. Herhangi bir örgüte mensup olup olunmadığı, uyuşturucu ile ilgili sabıka, ya da başka suçtan sabıka, malum kadınlardan olunup olunmadığı araştırılıyor.Ailenizde de sabıkalı, terör mensubu, malum kadın var mı araştırılıyor.
Ayrıca komşularınıza, çalışıyorsanız iş yerinize gidip arkadaşlarınıza sorabilirler sizinle de konuşabilirler.
Malum kadınlar ve örgüt mensupları kesinlikle kabul edilmez.
Ben devlet memuru olduğum için çabuk gelmişti cevap.
Bunun dışında kalan özel hayatınızla ilgili hiçbir şeyi araştırmazlar bulsalar da rapora yazılmaz.