AaHerkes yaşıyor o stresi merak etmeyin
Ben düğün akşamı birşey olda da düğün iptal olsa diye düşünüyordum
Kolay değil yeni bir hayat yeni başlangıç
O yüzden herşeyin hayırlısı diye bakıp acaba beni ne bekliyor diye düşünmeden anın tadını çıkartmak
Olacakla öleceğe çare bulunmaz demişler sonuçt
Aynen şuan o moddaym bişi olsada iptal olsa düğün
Ay ben de nikahtan bir gün önce nişanlımla kavga edip ki kendisi bana cevap bile vermiyordu kavga sırasında omzuna yumruk atmıştım
Annem kızım kendine gel diye beni kenara çekip konuşmuştu. Benden ayrılması için ekstra çaba harcadım resmen.
Olur öyle yani çok şeyapma
Kesinlikle yaaa inşallah bir an önce geçer bu durum:)Ay ben de nikahtan bir gün önce nişanlımla kavga edip ki kendisi bana cevap bile vermiyordu kavga sırasında omzuna yumruk atmıştım
Annem kızım kendine gel diye beni kenara çekip konuşmuştu. Benden ayrılması için ekstra çaba harcadım resmen.
Olur öyle yani çok şeyapma
Ahh keşke elimde olsaydı kardeşimBende dügünden bir gün önce sinirden bütün gün agladim. Tartisma cikardim dügünü iptal etsin diyesanirim herkeste oluyor böyle seyler. Sen kafana takmamays calis.
Haklısın bende öyle düşünerek motive ediyorum kendimien guzel zamanlar onlar. kendine rezil etme sonra cok uzulursun
Zaman su gibi akıp geçiyor. Bende ilk rahatlatırdım kendimi yaklaştıkça düşündükçe stresten midem patlıyor bir an önce geçsin bu zamanlar diyorum:)Benimde 5 ay var. Daha çok var deyip kendimi rahatlatıyorum ama son zamanları düşününce strese gırıyorum.
Bazende bi an önce evlensemde hep sevdiceğimin yanında olsam diyorum
şeytan uğraşır derler . hepimiz yaşıyoruz o durumları bende evlenmeme 2-3 hafta kala ben evlenmek istemiyorum demiştim ve hiçbirşeyle ilgilenmemiştim olağan şeyler bunlar üzülmeyin. herşey elele evinize girdiğiniz de o kapıyı kapattığınız da bitiyor . Allah utandırmasın.Herkese iyi akşamlar ve hayırlı Bayramlar diliyorum. Arkadaşlar ben nişanlıyım ve düğünüme az bi Zaman kaldı stresss tavan sinirler gergin sürekli bi ağlama modundayım. Nişanlımla olan saçma tartışmaları söylemiyorum bile düğün stresinden midemin ağrıması hiç bir ilacın işe yaramaması bir an önce şu düğün bitsede kurtulsam şu stresten.. Antidepresan mı içsem? Bayılıyorum şu rahat gelinlere herşeyin tadını çıkarıyorlar oh ne güzel :)
Demekki herkes bu durumu yaşıyor :) çok teşekkür ederim Allah razı olsunşeytan uğraşır derler . hepimiz yaşıyoruz o durumları bende evlenmeme 2-3 hafta kala ben evlenmek istemiyorum demiştim ve hiçbirşeyle ilgilenmemiştim olağan şeyler bunlar üzülmeyin. herşey elele evinize girdiğiniz de o kapıyı kapattığınız da bitiyor . Allah utandırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?