Evlilik stresi

banebade

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
264
199
18
Selam herkese
Evlilik stresi denen bu illetle nasıl mücadele ettiniz yada ediyosunuz?
Ailemden ayrılacagım için içim buruk , coronadan dolayı kimsenin vebalini almak istemddiğimiz için hayallerimizide iptal ettik.
Gecinebilir miyiz,birbirimize alışabilir miyiz endişeleri aldı beni.
Nikahım 1 ay sonra,hala tamamlanmayan şeyler var acaba hallolur mu endişesi derken kendimi hasta edecek boyuta geldim. Biraz rahatlamak ve keyif alabilmek istiyorum çokta mümkün olmuyor

Selam herkese
Ailemden ayrılacagım için içim buruk , coronadan dolayı kimsenin vebalini almak istemddiğimiz için hayallerimizide iptal ettik.
Nikahım 1 ay sonra,hala tamamlanmayan şeyler var acaba hallolur mu endişesi derken kendimi hasta edecek boyuta geldim. Biraz rahatlamak ve keyif alabilmek istiyorum çokta mümkün olmuyor
Siz yada nişanlınız çalışmıyormu ?Eger gecınemeyecegınızı dusunuosanız lutfen evlenmeyın.

Selam herkese
Eksikleri nikahtan sonra, aceleye getirmeden alabilirsiniz.
Biz öyle yapmıştık.
En güzel eşyalarımızı evliyken aldık.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Hayırlı olsun evliliğiniz.

Selam herkese
İlla ki endişeler olur ama bu kadar abartacak bir şey yok.Hasta olacak boyuta geldiğiniz şey hayatın akışında olan normal şeyler.Nişan evlilik bebek vs vs bunlar hayatta olması beklenen şeyler.Ekstrem bir durum değil

Bağınızı koparmayacaksınız ki ailenizle evlenince yani insan bir garip hissediyor tabiki ama çok abartılacak bir duygu durumu değil bu. Soru işaretleriniz her insanın aklının köşesinde olan ufak tefek acabalar şeklinde mı yoksa belli şeyler yaşandı evlenince nasıl olacak diye tedirgin olduğunuz ciddi meseleler mi var burası önemli? Yoksa evlilik bir kumar oyunu gibi nihayetinde bazı şeyleri de aynı evin içine girip birlikte yaşamadan anlamak zor. Soru işaretiniz ciddi ve fazla ise bu kısım üzerinde biraz daha düşünün.

İki kere evlendim , ikisinde de bu dediginiz stresleri yasamadim hele anlasabilecek miyiz diye bir stres nasil olur hic anlamadım
Tanımadığınız bir adamla zorla mi evleniyorsunuz?
HAyır ama herkes sunu diyor evlenince adamların gerçek yüzü çıkıyor bi arada oturmak oyle cafede oturmaya benzemez vs vs

Back
X